Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS'ye ilk kez girecek arkadaşlar burada buluşabilir miyiz?

Zorro

15 türkçeden sonra matematik başlıyor zaten çok aramazsın türkçeden başla sırayla git sonradan illa ki zaman kalacaktır

Benim göz görme bozuklugu %32 ama ben toplu salonda gircem bana ek süre verilecek mi

Ben tıbbi laboratuvar mezunuyum bnm gibi var mı lab.mezunu merak ediyorum

toplu salonda yanında yardımcısı olanlar onunla konuşunca diğerlerinin dikkatini dağıtmaz mı

Maleaef sinav belgeleri yayinlanmis ama bana ek süre verilmemis anlamiyorum gercekten bu kanun aralik 2017 de çıkmış devletin kurumu bunu bilmiyor mu da ön kabul basvurusu yaparken bunu isaretlemiyor ben %32 görme engellliyim malesef işini düzgün yapmayan insanlar yüzünden hakkim yeniyor bu cok büyük haksizlik 90 dk. Sinava girecekken simdi 60 dk girecegim bunun sorumlusu kim simdi

flora19 bende işitme grcem 80 dakika yazıyor. tek oturumda 80 dakıka olması lazım

Ya resmen benim basvurumda hata yapilmis %32 görme engelim var sosyal hizmetlerdeki personel düzgün kayit yapmadığı için 30 dk ek sürem yabana gitti haksizlik bu

flora19 Bu facedeki test hala geçerli mi ? Nereden girdin o teste. Yardımcı olur musun ?

BAşka engel var mıydı, hangi gruptan gireceksin yusufyüreklim kaç pinto yardımı aldınız

Kadir09 hangisi

He omu yok deneme sınavıydı

EKPSS 2018 FACEDE GRUP ORDA OLUYODU DENEME SINAVI

Zorro yok kardesom 3 rahatsizlik diğerleri %10 göz %32 yapilan tamamen memurub is bilmezligi hakkim yendi

arkadaşlar sınav kagıdı çıktısı alıyoruz dimi...

arkadaşlar mrb ben de ilk defa ekpssye girecem bu sene lisans mezunuyum 40 45 net arası yapıyorum sizce kaç puan gelir atanmak için yetreli olur mu bilgisi yada fikri olan var mı

Ekpss 2018 girecekler beni heyecan bastı sizde de var mı heyecan?

:confused: Ekpss 2018 girecekler beni heyecan bastı sizde de var mı heyecan?

merhabalar ben de ilk kez gireceğim fakat iş yoğunluğumdan dolayı hiç çalışma imkanım olmadı. daha önce lisans düzeyinde normal kpss den 78 puan almıştım umarım bu sınavda daha güzel bir puan alırım. sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar diliyorum.

Ya 40 45 net yapıyorum diyor hizmetli kadrosuna atanirsin diyorsun lisans mezunu bide 2016 yilini. 3. Atamalarini inceleyeneniz yok galiba cogu düz memurluklar lisans alaninda 67 ile 73 puan arasinda alanlar yerlesti sayisal verilerde oyle gosteriyor bi yanlislik yoksa tabi

Ekose giremedim!!

Ilk sınav başvurusunda param olmadığı için başvuru yapamamıştım. Ek başvuru açıldı param 40 liram vardı 30 lira ile basvuru yaptım. Bugün sınav ve sınava giremedim çünkü YOL PARAM Yoktu. Gidemedim. Ilçede oturuyorum merkeze gidemedim. Çok kırgınım sesim çıkmıyor.

90 91 arası bir puan alacağım. Atanma sorunum olmaz diye düşünüyorum. Ama bu sene sınava giren sayısı fazla biraz çekiniyorum.

Orta ogretim zihinsel 38-40nete kac puan gelir atanabilirmiyim bilisim web programciligi mezunuyum cvp verieseniz sevinirim

Üst Alt