Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS'ye kaç kişi girecek?

dostum sana kotu haberim var. malesef atandıktan sonra yeniden rapor cikarttirmak gerekiyormus. ben bu ocak'ta surekli rapor almistim yani 3.5 ay oldu ama simdi yeniden bastan rapor cikarttiracagiz. dunyanin en gereksiz ve sacma isi yeniden yeniden angarya islerle engellileri ugrastirmak.

keşke şu snavda yaş kriteri olsa 35 den büyükleri almasalar kardeşim 18 yaşındaki adam bizle sınava giriyor 50 yaşında ki adam da ne iş anlamadım ???

Arkadaşlar merhaba. Engellilik olayında görünüm kıstasına takılan arkadaşlar olduğunu görüyorum. Her engelin farklı bir zorluğu vardır. Ben beden eğitimi mezunuyum. Son 9 yıldır kanser ve beyin tümörü ile uğraşıyorum. 3 defa felç geçirdim 3 defa ilik nakli tedavisi oldum. Beyin zarımın tam üstünde hâlen tümör var ve alınması imkansız. Dışardan bakıldığında gayet sağlıklı bir insan gibi görünüyorum. Ama %94 ağır engelliyim. Ne olur insanların ne yaşadığını bilmeden sonuca varmayın.

thinkpad nesaçmalar yeni rapor var niye istyolarki durum bildirir raporumuki

İstihtam işaretlimiydi

evet. sadece uzun sure ayakta duramaz yazıyordu onun disinda her ici yapabilir seklinde rapor ama atama sonrası kurum "memur olabilir" ibaresi olan yeni rapor istediler.

thinkpad hee bu dediğin durum bildirir raporu engel raporu değil orahatsızlıkların doktorları kaşelip vercek sana memur olabilir diye yazacaklar

Adı durum bildirir raporu

Eskilerden memur olan arkadaşta vermiş böle
desperado

Düşünsene yeniden rapor istediklerini okadar eziyet çile baştan çekilir mi zaten zar zor aldık düşünmesi bile korkunç her doktor anlayışlı olmuyor almak da kolay değil..

acı gerçek aynenya böle naletlik olmaz işlh boşa sürekli sanki millet vergi için gdyo bidaha istyolar :(

flora19 şimdi sadece durum bildirir raporu alsak götürsek diyelim olmazmı ki yoksa yeni bir rapormu gerekiyor ? Tam anlamıyla anlamadım

dırb durum bildirende var veren kuruma sorun oluyomu öle

Kimisinin raporda istihtam yok onu isteyende var engel raporu bidaha kimisinin eski değişik icatlar sürekli rapor alınmış ne gerekse

2012 de ortaöğretimden 47.334 kişi
2016 da ortaöğretimden 52.728 kişi
EKPSS SINAVINA KATILMIŞTIR.
(BU SAYILAR SADECE ORTAÖĞRETİM
MEZUNLARI İÇİNDİR. 2014 Ü BEN
BİLMİYORUM BEN 2014 SINAVINA
KATILMADIM)

2014 te ORTAÖĞRETİMDEN kaç kişi
Sınava girmişti hatırlayan var mı?

önceden atanan kişilere durum bildirir raporu getirin yeterli diyorlardı (ŞANSLILAR) Artık yeni yönetmelik çıktı bunun da amacı zihinsel veya doğuştan görme işitme hastalığı olmadığı halde, zihinselden veya işitme görmeden girenleri tespit etmek için atandığınız kurum sizi tekrar hastaneye yeni rapor almaya yani yeniden tüm tetkik ve işlemlerden geçmeye zorluyor

bir yandan iyi bir şey bir yandan da resmen zulüm olacak bizlere. kurunun yanında yaşta yanacak malesef
yani ben normal statüden yani genelden girmeme rağmen bende aynı işlemleri yapmak zorunda kalacağım, neyse zihinsel olmadığı halde zihinselden girenler, kurumun sevk edeceği hastaneden zihinsel hastalıkla ilgili bir ibare yazmaz ise doktorlar tarafından ataması iptal olacak ve o puanını 2018-2022 yıllarında dört yıl geçerli olacak olan puanını iptal etmiş olacak kendi elleri ile tekrardan 2020 sınavına normal genel statüden girmesi gerekecek
geçmiş olsun

İnsanları yanlış yönlendirip sınav öncesi moral bozmayın lütfen ! Kurum yeniden rapor istiyorsa ya raporda birşey eksiktir yada çalışamayacağı iş alanları kısmı boştur. Her atanandan yeniden rapor istenmez. Yada yeniden rapor istenen kişilere neden istendiğinin sebebinide öğrenerek yazarsanız daha makul olur.

kimse kimsenin moralini bozmuyor şimdiye kadar atanan kişilerden yeni rapor istendi ama DURUM bildirir raporu alarak çoğu kişi kısa sürede çözdü ama dediğim gibi artık durum bildirir raporu istenmiyor

kurumlara gelen yazı var, atanılan kişi tam teşekküllü devlet hastanesine sevk edilip, rapor ile sınav uyumluluğu kontrol edilecektir diye

bilip bilmeden lütfen yorum yapmayınız sayın hocam, kimsenin kimsenin moralini bozduğu yok
atanalımda, gider yeniden rapor alırız hiç problem değil, yeter ki atanalım halledilir bir şekilde

Hani yönetmelik nerede ? Kaynak belirtmeden kendi kafanıza göre uydurmayın. Raporu eksik olanlardan kurum insiyatifine göre yeni rapor istenebilir ancak sürekli raporu olup çalışabileceği alanlar kısmı dolu olan kişiden yeniden rapor istenmez

Bak mesela https://dosyamerkez.saglik.gov.tr/Eklenti/15364,duyurupdf.pdf?0 İstenen belgeler var orda gördün mü ? Kurum yeniden hastaneye gönderecek olsa burdaki duyuruda bunu belirtirdi. Rapor alana kadar kaç tane doktor geziyorum ben raporu almayı geçtim en erken randevuyu 3 ay sonraya veriyorlar muayene için. Ben süreci bilmeyen bir insan olsam sınava 6 gün kala bütün moralim sıfırlanacaktı. Önce araştırın emin olun ondan sonra kesin konuşun bilgi kirliliği yaratmayın..

http://www.mymemur.com.tr/d/file/ekpss.20180409220314.pdf Buda GSB'nin istediği belgeler. İstersen sabaha kadar böyle örnek atarım sana. Raporunu yeniletenler ilk başta raporu alırken çalışamayacağı kısımı doldurtmayanlar yada rapor süresi bitenler.

bir insanın zihinsel engeli (zeka geriliği) varsa nasıl üniversite bitirmeyi başarabiliyor

Zihindeki gerilikle bilgililikle alakAsı yoksadece bazı zihnin fonnksiyonlarnı kaybetmiştir ya az ya fazla ünüversite de okuyabilir bilim adamı da çıkabilir benim düşüncem bu tkahveci86

@hsynnml ben yeni aldım nisanda çalışabilirle ilgili yazı yok çalışmayacağı işlerimi yazdırma lazım yazıyolarmı peki onu 2orjinal bnde 1hastanede

@Life bak bura

Arkadaslar ben Ankara Sincan da gireceğimde bir sorum olcak sınava yalnız gelecegim için üzerimdekileri bırakabilcegim emanetciler oluyormu okul önlerinde bilgisi olan varmı.

üzerinde bişey getirmeyeceksin ki kardeşim. kağıt parayı koy cebine atla dolmuşa gel. cüzdan anahtar bozuk para bunlar hep yasak.

@nkara

Emanetçiler oluyor da pek güvenilmez sonuçta hiç tanımadığın insanlar.. sadece üzerine yol paranı al bence

Bulunduğum ilçede olsa sınav sıkıntı yok başka yerden gelecegim için ögrenmek istedim teşekürler.

benim de öyle baya uzakta. ne saat ne telefon. yanıma sadece otobüs parası alıp gidecem kardeş. sen de öyle yap

Çantayla gelmeyin:)

Yanınızda biri varsa arkadaş onla gelin emanet edersin

Arkadaşlar ne olur ne olmaz paranızı yanınıza alın telefon almayabilirsiniz yanınıza

Üst Alt