Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 yılındaki emeklilik zamları ne zaman belli olacak?

Abil_04

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
OturanBoğa

2018 de yaşlılık emeklisine yani vergi indirimden emeklı olanlara zam olcak mı _ emeklik aylıgım : 840 tl -ek ödeme: 42 tl

Malulen emekli maaslari ve zam....

Merhaba arkadaslar.2017 Agustosta malulen emekli oldum,616 TL maas baglandi.
1-Emekli maaslarinda yil sonunda artis olacak mi acaba?
2-Bu durumu düsük maaslarin düzeltilmesi icin, sgk haricinde nereye anlatip derdime derdimize derman bulabilirim.Bulabiliriz?

3-Derdimizi anlatabilecegimiz bir yer olmali ama neresi

MrtSzgN

tabii ocakta %3-4 arası bir zam olacak. Bildiğim kadarıyla bunu haricinde 2008 den sonra emekli olanlarda seyyanen zam gündemde. Yargıtay kararı bekleniyor

MrtSzgN

boşa çalışmışsın 2022 maaşı baglataydın 616 tl maaşmı olur dalga geçer gibi üzüldüm

Ssk bağkur emekli zamlari

Slm herkese ssk bağkur zammı yüzde kaç bekleniyor

2018 ocak ayı SSK ve BAĞKUR emekli maaş zammı 2017 kasım ayı enflasyonuna göre 4.97 oranında bekleniyor .

Aralık 2017 enflasyonu oranı daha belli değil .Kesin zam miktarı 3 ocak 2018 günü netlik kazanılacak .

emekli maaşına yapılan zam

devletin bu sene siğortalı çalışanlara yapmış oldugu %14'luk zam biz engelli emeklilerinede aynı orandamı zam yapıldı
2017 yılında 858 tl maaş 42 tl ek ödemem vardı bu 2018 yılında nekadar olur acaba

%5-6 zam olur en fazla aralik enflasyonu - cikartmazlarsa iyi tuik bi guzellik yapar yine hukumete

2018'de emeklilere ne kadar zam yapılacak ve aylığım ne kadar olacak?

Merhabalar size kasımda aldıgım maası attım sizce ocak ayında ne kadar alırım zamlı olarak bilen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım tesekkurler saygılar yenı yılınızda kutlu olsun

YO1dY2.jpg

zam oranları 3 ocakta yani yarın açıklanacak o da en fazla %5 bekleniyor.

Çoğu emeklilerin maaşı yeni asgari ücretin altında kaldı hani en düşük emekli maaşı asgari ücretten düşük olmayacaktı, ama bu millet hesap sormasını bilmesi gerekiyor şurada 2019 a az kaldı ezilen hep emekli üzülen hep emekli, yarin yüzde 5 zam neyse...

[FONT=&quot]SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zamları, geçmiş 6 aylık dönemde oluşan enflasyona göre belirleniyor. Buna göre işçi emeklileri, yeni yılın ilk altı ayı için yüzde 5.66 oranında zam alacak[/FONT]

engelli maaşlarına normalden daha fazla zam yapılması gerekmiyor mu ? neden vergi indirimiyle emekli olanların maaşları 700 tl yi geçmiyor neredeyse yarı yarıya düşük bunun bir de % 5 zam gelse bile ne olacak bunu bildireceğimiz bu haksızlığı giderecek şekilde beraberce bir şey yapılamaz mı ? toplu olarak bir dilekçe yazıp imzalasak internet ten anlayan arkadaşlar bir başlatsa ben anlamıyorum başlatacağım da

buna göre 1500tl alan sgk emeklısi nekadar olur maşı hesaplaması güzel arkadaşlardan rica ediyorum

emekli maaşlarına % 5.69 oranın da zam geldi.1500 tl alan biri 1585 tl alacak.

ek ödemeyle birlikte 1587 tl maaş alıyorum..yeni zamla kaç tl olur..hesaplamasını bilen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

843 tl net maaş 42.18 tl ek ödeme alıyorum maaşım tahmini ne kadar olur

akks47 senin maaş 935 tl civarinda olacak. metin 1433 senin maaş ise 1677 tl civarinda olacak.

emekli zammı 5.69 belli oldu

Bu insansanlar nasıl geçincek yeni emekli olanlar 2000 den sonra 750 800 tl gibi maaş bağlanılıyor engelli birey bu parayla ancak kirasını öder acilen bir çözüm gerek tüm medya yayınlarında da Endüşük işçi ve engelli maaşları 1400 üzerinde gösteriyorlar gerçeklerden çok uzak.

Günaydınlar ,
yeni zamlı maaşınızı şöyle hesaplayabilirsiniz;

maaş + ek =sizin şu anki toplam maaşınız

maaş * 1.0559 = çıkan rakam

çıkan rakam + ek = sizin ocak ayı zamlı maaşınız.

Örnek ; 1442 + 57.68 =1499.68 aralıktaki maaş

1442 * 1.0559 =1522.61
1522.61 + 57.68 = 1580.29 tl ocak ayındaki maaş

Fikret66
örnek hesaplamanızda hata var.eski maaşlardaki ek ödeme tutarı ile zamlı maaşların ek ödemesi aynı olamaz. 1522,61 tl+60,44=1583,51 şeklinde olmalı.

Anlamak mümkün değil bu ülkede 2000 sonrası emekli olan kimse yokmuş gibi bütün basın 2000den önce emekli olan en düşük maaşı yazıyor.Yeni emeklilerin hali içler acısı niye kimse bundan bahsetmiyor

Üst Alt