Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2018 yılındaki emeklilik zamları ne zaman belli olacak?
İyi akşamlar arkadaşlar 1028 TL maaş alıyorum zamli maaşlar ne zaman belli olur.e devletten baktim ek ödeme 42.72 yazıyordu ne zaman tam gözükecek ayın 23 de maaş alıyorum .saygılar sunuyorum bilen varsa yardım lütfen tekwkkurler simdiden
Merhaba Arkadaşlar 2018 de Malülen emeklilere zam var mı? 616 TL Maaş alıyorum.549 TL bile alan var.Umarım Maaşları bir an önce güzel bir iyileştirme yaparlar diye umut ediyorum.Bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
özgür bey merhaba bugün e devletten baktım maaşım 651 tl olmuş.Artık SGK ya Maaşımın neden bu kadar düşük oldğuna ve yeniden hesaplanması için itiraz edicem ve sonrasında dava açmayı düşünüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
kerimc
Hiç ilgisi yoktur.
Emekli aylıkları 6 ayda bir gerçekleşen enflasyon (TÜFE) oranı kadar artırılır.
Önümüzdeki seçimler dolayısıyla bir bonkörlük yapılmadığı takdirde Ocak ayı zammı yaklaşık %11 civarında olacaktır. Kesin rakam Ocak ayı başında açıklanacak olan Aralık ayı enflasyonu ile belli olacaktır.
tuba27
Hayır.
Emekliler Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez gerçekleşen enflasyon oranında zam alırlar.
Bu Ocak zammı da Ocak ayı başında Aralık enflasyon rakamlarının açıklanması ile belli olacaktır.
Allah Allaaah..!
Ben cevap yazarken tuba27 nin mesajı kayboldu. ???