Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 yılındaki emeklilik zamları ne zaman belli olacak?

2018 sgk malulen maaşı

merhaba arkadaşlarım 2018 sgk malulen maaşı ne kadar 1100tl malulen maaşım ne kadar oldu bilginiz var mı teşekkür ederim

yeni zam oranları, emekliye, memura, asgari ücretliye hayır olsun:)

Yeni zamdan sonra ek ödeme 64.30 görünüyor. Bu durumda maaş ne kadar olur acaba

Yeni zamlı maaşlar

İyi akşamlar arkadaşlar 1028 TL maaş alıyorum zamli maaşlar ne zaman belli olur.e devletten baktim ek ödeme 42.72 yazıyordu ne zaman tam gözükecek ayın 23 de maaş alıyorum .saygılar sunuyorum bilen varsa yardım lütfen tekwkkurler simdiden

2018 malülen emeekli maaşlarında zam varmı???

Merhaba Arkadaşlar 2018 de Malülen emeklilere zam var mı? 616 TL Maaş alıyorum.549 TL bile alan var.Umarım Maaşları bir an önce güzel bir iyileştirme yaparlar diye umut ediyorum.Bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

@Toroslar

maaşınız 1.110,72 tl olmuş. zamlı alacaksınız. ek ödeme dahil.ayın 15.de görünecektir.

özgür bey merhaba bugün e devletten baktım maaşım 651 tl olmuş.Artık SGK ya Maaşımın neden bu kadar düşük oldğuna ve yeniden hesaplanması için itiraz edicem ve sonrasında dava açmayı düşünüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

2018 maaşı

merhaba arkadaşlarım 2018 sgk malulen maaşı ne kadar 1100tl malulen maaşım ne kadar oldu bilginiz var mı teşekkür ederim

2018 emekli maaşı ne kadar oldu.

Merhaba 2,5 ay sonra emekli olacağım 2018 emekli maaşları ne kadardır.

@arzum78efem

2000 yılından sonra sgk olup asgari ücret veya bunun biraz üstü primlerin yattıysa alacağın maaş 760 tl ile 1000tl arası olur.

2000 yılından önce iş hayatına başlamış isen alacağın maaş 1000tl ile 1300tl arası olur.

2000 yılından sonra çalışma günün çok ise emekli olma geçinemez kafayı yersin. Akp döneminde emeklilik tr de bitmiştir. padişahım çok yaşa:D

01.04.2000 sgk girişim...vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim... @ iron

askarı üçretin yani 2020 olması sgk emeklı maşına ne kadar yansır sizce arkadaşlar

kerimc
Hiç ilgisi yoktur.
Emekli aylıkları 6 ayda bir gerçekleşen enflasyon (TÜFE) oranı kadar artırılır.
Önümüzdeki seçimler dolayısıyla bir bonkörlük yapılmadığı takdirde Ocak ayı zammı yaklaşık %11 civarında olacaktır. Kesin rakam Ocak ayı başında açıklanacak olan Aralık ayı enflasyonu ile belli olacaktır.

teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için ben hep tersini düşünüyordum demekki emeklıye bir faydası yok boşa sevinmişim

tuba27
Hayır.
Emekliler Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez gerçekleşen enflasyon oranında zam alırlar.
Bu Ocak zammı da Ocak ayı başında Aralık enflasyon rakamlarının açıklanması ile belli olacaktır.

Allah Allaaah..!
Ben cevap yazarken tuba27 nin mesajı kayboldu. ???

Üst Alt