Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 EKPSS ataması ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetlere atananlar!?

Merhaba ben rehberlik anabilim dalı mezunuyum 86 ile atandım ama meb engelli öğretmen atamasında taban puan 72 olarak açıklanmıştı. 72 alan kişi son olarak öğretmenliği kazanmıştı.

Teşekkür ederim Furkan hocam, 86 puan almak için iyi bir çalışma yapmak gerekli demi.

Arkadaşlar hayırlı akşamlar yokmu göreve başlayan yada ankarayla görüşen bilginiz varmı daha çok beklermiyiz

Malasef bende bekliyorum aile bakanlığı ne kadar beklicez daha kafamızda cok soru işareti var;((((

nereyi kazandınız beyhan hocam hayırlı olsun inşallah başlarız artık

arkadaşlar güvenlik soruşturması da kaldırıldı neden bu kadar bekletiyorlar sizi ?

virüs yüzünden olabilir diye düşünüyorum zira bizimde çalıştığımız kuruma ekpss den biri atandığı zaman ilk iş raporunun sahte olup olmadığını anlamak için ilgili hastaneye gönderiliyor ve resmi yazı bekleniyor ama 10 gün sürmeden cevap geliyor

yani güvenlik soruşturması da yok bu kadar beklemek normal değil, hadi virüs var diye diyelim ama bundan sonraki alımlar en fazla iki hafta sürmeli hatta sürmemeli bile

Skolyoz23

valla bende Meb Ankara ya atandım 21 Ocakta evrak verdik 14 Şubat belge teslim sonuydu soruşturma evet kalktı ama raporların hepsi araştırılsın diye kurumlardan il sağlıga gitti yığılma oldu ordan hastanelere geç gitti pandemi başladı çoğu hastane pandemi merkezine döndü çoğu memur kurumlarda ya idari izinli oldu ya haftada 1 gün işe dönüşümlü gitmeye başladı derken herşey yavaşladı kararnamemi 06.05.2020 de kendi çabamla öğrendim gidip başladım kararnamemde 2 sayfa vardı valilik onayı 22.04.2020 de verilmiş sonrasında çalışacağım ilçeye gitmiş 29.04.2020 de kaymakam onaylamış kaymakamlığın arkası ilçe millieğitim çalışacağım yerde orası ama aramadılar ben aradım ha evet geldi kararnamen gel başla dediler gittimki müdür var bide 5 personel yani kimse bişeyle ilgilenmiyor sormasam gitmesem daha çok beklerdim

Arkadaşlar bu vürüs gecmedigi sürece daha bekleriz ankarayı ne zaman arasam süreç devsm ediyor diyorlar başka bilgi veren yok çok bekleyecez sadece bunu tahmin ediyorum artık

Bekleyen arkadaşlar benim atamam gerçekleşmiş Allaha şükür. Sizde atandığınız kurumu bir arayın derim.

Hocam öncelikle hayırlı olsun benimde atamam oldu Ama ben bulundum şehirde çalışmak istiyorum bizde tayin işi nasıl oluyor ben dilekçemi yazıp vereyim ve nereye vermem gerek dilekçeyi açaba ters bir tepki alırmıyım yardımcı olsanız varsa dilekçe örneği yada bilen bilgisi olan

selam hayırlı olsun siz evrakları teslım ederken dilekce vermemısmıydınız

bladE_-_34
Evrakları posta yoluyla yolladım ama dilekçe vermedim işte Me yapacağımı bilmiyorum nereye dilekçe verecem

2 yolunuz var isterseniz evrakları posta ile gönderdiğiniz adrese dilekçenizi de gönderin isterseniz göreve başladıktan sonra dilekçenizi çalıştığınız kuruma verin.

Üst Alt