Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 EKPSS'de kimler nereleri tercih olarak yazdı?

İstorika

Aktif Üye
Konular
89
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar 2019/1 Ekpss tercihlerinde nereleri yazdınız? Söyleyin de ona göre şansımız nedir diye bilelim..

Evet biz Twitter'da günlerce uğraşalım millet bir twit atmaya bile üşensin sonra da atanmayı beklesin. Ne güzel dimi?
Soruma cevap vermeyecek olanlar burayı meşgul etmesin..

Genelde doğu yazdım büyükşehir de yaşamama rağmen arkadaşlarımın çoğunun doğu da olması cazip geldi bana da. sağlıktan olsaydı tercihlerim daha iyi olurdu kısmet artık.

Nurtan

Nurtan senin yorumlarını o kadar çok gördüm ki, umarım atanırsın :)
Önlisanstın galiba, puanın tam olarak kaç ve nereleri yazdın?

Author inşallah :) temenniniz için teşekkür ederim. geneli doğu

Benim Lisans 77
Lisans mezunlarının çok fazla seçme şansı olmadığı için Allah ne verdiyse yazdım :)
Sadece tek bir üniversite tercih yaptım geri kalanları hep göç idaresi sgk gibi kurumlar..

Şehir ve bölgeler çeşitli yani :)

Nurtan

İnşallah :) Sıralaman nedir peki? Özelden söylesen de olur sorun yok yani :)

81 puanla lisans 4001 memurluklari yazdim.gelirmi bilmiyorum tabi.fikri olan varmi

79.5 büro yönetimi önlisans
İlk tercihim İstanbul bakalım ne olacak. Çok umutlu değilim. Var mı büro yönetimi

plüfovil93
Evet. İnebolu/Kastamonu da yaşıyorum. SGK da tayini düşünerek tercih yaptım. Genelde çakılı kadro vardı. O yüzden tercih yapmadım başka.

Sabayrak05 sana kesin gelir ya 81 az puan değil bide daha önce alımda 79 atanan oldu bide bu çakılı kalmadan anlatmak istediğiniz nedir başka bir yere tayinmi istenemiyor yoksa tercihmi veremez

Hmsre

Alim az oldugundan yinede bir suphe oluyor insanin icinde.Universitelerdeki memurluklardaki tayinlerde universitenin onayina tabi oldugundan cakili oluyorsunuz maalesef.

arkadaşlar bu atama ara dönem ataması olduğu için alım çok az 2014 sınavı 3. ataması 2015 sonunda yapıldı sadece 900 kişi alınmıştı bu atamada öyle bişey ben 2016 ekpss ilk ataması ile atandım o zaman toplam 6 bin kişilik kontejan açılmıştı ben ortaöğretimden 78.9 puan ve 3709 sıralamam vardı tercihlerimi yaptım ve hizmetli olarak son sıralardan atandım göreve başladım 2 yıl sonra görevde yükselme sınavı ile memur oldum 2 ay önce ise ünvan değişikliği ile vhki oldum yani hizmetlilik deyip geçmeyin devlete girmeye bakın zamanla yükselirsiniz benim zamanımda ortaöğretim direk memur olarak toplam 150 kontejan açmıştı ve 93 puan ve üstündekiler memur olabilmişti ortaöğretimden memur olarak atanmak oldukça zor Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun

vhki_06

bu ara atama bize 2016 da ilk atamada 6 bin küsür verdiler ara atama dönemi diye alım çok az demişsin de ??

kendinle çelişiyorsun zaten
bak 2016 ilk atamada 6123 kişi
ikinci atamada 2500 kişi
üçüncü atamada 2500 kişi

2016 sınavına girenlere toplam da : 11500 e yakın atama yapılmış

2018 e girenlere toplamda iki atama yapıldı ve toplam sayı 3500
ne ara ataması ne ilk atamasından bahsediyorsun sayın hocam

2016 sınavında girip de gözü doymayanlar açlık grevi altında gündüz grev yaptılar akşam yemek yediler
2018 sınavına bir ay kala hükümet 2016 sınavına girenlere bir atama daha yapmak zorunda kaldı
ve 2018 sınavına girenlerin hakkından kontenjanından alıp verdi

2016 dakiler 50 60 puan ile atanırken
2018 de 90 puanla adamlar hizmetli yazmak zorunda kalıyor

neyse o anları o kötü süreci yaşayan biri olarak
bu bir ara atamadır bu normaldir diyorsun ya DEME hocam zorumuza gidiyor !!!

ama diğer yazdığın görevde yükselme vs tarzı sözlerine diyecek hiç bir lafım yok o konuda sonuna kadar haklısın
hizmetli deyip küçümsememek lazım
yarın dediğiniz gibi görevde yükselme sınavı olur memur olur sonra öyle öyle ilerlenir
özelde durmaktansa kamu da olmak her zaman iyidir katılıyorum bu sözünüze

benim neye sitem ettiğimi o süreçte haksızlığa uğrayanlar anlamıştır

başarılar dilerim.

Skolyoz23

Aynen katılıyorum.2016 nın 3. Ataması 2018 sınavına girenlerin hakkından çalınmıştır.Yeni sınavdan bir ay önce yapılan gereksiz ,seçim uğruna yapılmış bir atamadır.2018 sınavında 85-90 puanla branşına atanamayan engellilerin vebali , haklarını çalanların üzerindedir.

Hizmetli kadrosunun kurum içinde yükselme hakkı olmalı zaten fakat bu durum kurumdan kuruma değişiyor. atanması yapılmış hizmetli tekrar ekpss sınavına girerek tercihler de memur ve diğer ünvanlar için tercihte bulunabiliyor. atanmışların çoğu yeni atama bekleyenlerin önüne geçti. bu atama ara atama değilde 2018'in 3.ataması gibi duruyor. 2020 ekpss sınavından sonra atama olabilir. bu atamalar da 2016 öncesi gibi değilde yine az sayıda olacak gibi duruyor. atamaların kontenjan sayısını yükselten Diyanet, Meb. ve Sağlıktı. Sağlıktan 3 atamadır kontenjan göremedik.

2019 1. atama bu mu yani yıl sonunda? 2018'de de bir tane olmuş olsa. Koca 2 yılda 2 atama. Çok az görünüyor. Ben 2014 sınavıyla ilk atamada atanmıştım. O zamanlar bile memur alımı azdı diye hatırlıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.

aynen kardeşim alım çok az atanamayan kardeşlerimiz ne yapsın Allah yar ve yardımcıları olsun

Skolyoz23

Benim puanım 87.4 ortaöğretim tercihlerimin hepsini meb hizmetli yaptım.Gelme ihtimali varmı teşekkür ederim

önlisans 80 altına düşer. Ayrıca 2018 te 2 atama yapıldı. Toplamda 5 bine yakın kişi alınmıştı. 2019 ta bin bile değil yanılmıyorsam. Yani 2018 Nisan ayında sınava girenler 2 tercih yapma şansı buldular. 2019 tan biraz ümitliydik alım fazla olur diye. Ama tam bir hayal kırıklığı oldu. şimdi 2020 sınavına bu hayal kırıklığıyla çalışmaya başlıcaz.

Üst Alt