Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 EKPSS'de kimler nereleri tercih olarak yazdı?

Arkadaşlar ben daha bugün fark ettim ekpss tercihleri yapılmış kaçırdım haberim olmadı takipte ediyordum halbuki bu konuda nereye başvurabilirim sınav ve başvurulardan haberdar edilmek için kaçtı yani anlayacağınız tercih yapamadık

Asıl mesele LİSANS kaç PUANLA kapatır?? Kaç PUANA düşer ?? Kadro az.
Rize Milli Eğitim Bakanlığı 80,449 PUANLA kapattı .(2018/2 tercihlerinde) 80 Puanın altına düşer mi ?? Yoksa 85 üstü mu kapatır ??

2019/1 LİSANS ( TERCİH) ne olur ??

değişmeyen kural ikinci atamada seksen altına kesinlikle düşer :)

Suret
Kadro AZ ama . Bakıyorum hala BİTMEMİŞ.
83 PUAN aldım diyen var.
86 PUAN aldım diyen var.
98 PUAN aldım diyen var.
Bunların çoğu 2018/2 EKPSS atamasında atanmaliydi. Çoğu BİTMEMİŞ.
Ben 80 ,463 PUANLA pek umutlu değilim.

Diğer sorum şu ATAMA bilgisayardan yapılıyor ya ? Alımlar sistemi şöylemi işliyor??
Maliye ilk 10'a giren kişi alıyor.İktisat ilk 10'a giren kişiyi alıyor ... vs NASIL bir sistem işliyor ??

mebs19888 Sıralaman kaç kardeşim?

88 puanla atanan olmuş.. 87ler acaba atanır mı? 🤔

Doğu tercih eden arkadaşlar oldu mu? eğer atanma durumunda gitme zorunluluğu olacak mı acaba. üniversiteler zorunlu diye biliyorum.

Nurtan ben doğu tercih yazdım bana sorarsan umutluyum ama bakalım Allah büyük.. Üniversite çakılı.. Ben hakkariye gidebilirim ama yazmak istemedim.. Ömür boyu orda kalacaktım yada tekrar sınava girecektim..
mebs19888 Branştakilerin çoğu aranıyor teknisyen muezzin kayyım Fin.. Allah büyük

81 ile 4001 lisans dan ankara ve istanbul tercih yaptim.gop universitesinide yazdim.sizce gelirmi arkadaslar..

Nurtan

Ankara ilk 8 tercih.sonraki 2 tercih istanbul..sonra gop universite.sonrasi gidiyor goc idaresi afat diye.30 tercihi bole doldurdum

Ankara veya istanbul gelme olasigi nedir acaba

2018/2 EKPSS atamasıyla atanmış biri olarak herkese başarılar diliyorum arkadaşlar umarım her şey gönlünüze göre olur. Bu alımlarda puanlar 75'e kadar düşeceğini düşünüyorum. Tabi şöyle bir durum da var bu alımda teknik bölümlere ve diyanete çok kadro verilmiş. 2016 yılındaki alımların çok çok altında bir alım dönemi gerçekleşti maalesef. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah...

Başta Mersin olmak üzere bir çok ili yazdım fakat pişmanım çünkü atandığımız ilde görev yapma zorunluluğu getirildi diye bir şey okudum. Eğer ki bu doğruysa ve atanırsam puanım boşa gitmiş olacak. Bir yandan da yönetmelik var buna zorunlu tutulamayız diye düşünüp kendmi avutuyorum :) ama keşke tercihlerden önce bilseydim bu görev zorunluluğunu. Bakalım hayat ne getirecek bekleyip göreceğim.

denizkızı

Eğer olurki atanırsanız atandığınız kurumu arayıp kendi şehrinize tayininin yapılmasını isteyin.Yönetmelikler biraz kafa karıştırıcı olabiliyor.Emin olmak için arayıp sorun burdaki herkeste öyle yapsın.

Alonegamer bakalım bir atama olsun da sonrasını o zaman düşünecem. Umarım puanım yanmaz ve başkasının hakkını gaspetmiş olmam atandığım yere gidemeyip...

Şu atanan arkadaşlar rica ediyorum buraya gelip yorum yazmasınlar. Çünkü amaçlarının hava atmak olduğunu çok iyi biliyorum. Yalandan iyi dileklerini sunmasınlar bize karşılarında enayi yok!

Suret

kardeş 76 ya düşme ihtimali var mı acaba ? zabıt katipliği nitelik kodu olan kadronun hepsini yazdım ? ne dersin ?

Hayatımda bundan daha saçma çok az şey duydum. Ben bir önceki alımda atanmış birisi olarak tahmin ve öngörülerimi söylüyorum. Yaşadığım sıkıntıları ve tecrübeleri paylaşmak veya sorusu olan birine yardımcı olmak istediğim için yazdım. Hava atmak nedir ya? Buraya atandım diye hava attığını düşünen geri zekalı var mıdır cidden?

Neffe34

malesef bundan emin değilim, ortaöğretimde puanların çok inmesi durumu olmuyo...

mrb size bir sorum olacak daha önce atandınız acaba tayin felan istedinizmi? istediyseniz zorluk çıkardılarmı?

Neffe34

Arkadaşlar önlisans 78’de kapatır (imam hatip mezunları hariç onlar 3 soru yaparak zaten memur oluyorlar)

Üst Alt