Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 1. öğretmen atamasında atanan arkadaşlar iletişimde olalım

pelinsen

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben fen bilimleri öğretmeniyim. Bursaya atandım.( Allah atama bekleyen herkesin yardımcısı olsun.) Ben guvenlik soruşturmasının ne zaman biteceğini çok merak ediyorum. Guvenlik soruşturması biten paylaşabilir mi. Ne kadar sürdüğünü falan..

daha güvenlik soruşturması biteni duymadım hocam.

Bu konunun açılması çok faydalı olmuş hocam. Teşekkür ediyorum. Birbirimizden haberimiz olur. Benim süreç şu şekilde;
07.02.2019 da Ankaramem den mesaj geldi.

Sayın Öğretmenimiz; Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğünce Engelli Öğretmen atamasına istinaden aday öğretmen olarak atama işlemleriniz gerçekleştirilmiş olup; Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması formunuzu elektronik ortamda doldurup 13/02/2019 tarihine kadar Müdürlüğümüze elden teslim etmeniz istenmiştir. İstenilen Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması formunu güncel ikametgahınızın bulunduğu muhtarlıktan onaylatarak getirilmesini rica ederiz. B030

08.02.2019 Ankara Branş atamaya güvenlik soruşturması evraklarını bıraktım.

11.02.2019 da tekrar mesaj geldi

Sayın Öğretmenimiz; Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğünce Engelli Öğretmen atamasına istinaden aday öğretmen olarak atama işlemleriniz gerçekleştirilmiş olup; Öğretmenlik Yapmasında Sakınca Olmadığını Belirtir Sağlık Raporu; Atamaya esas teşkil eden Engelli Sağlık Kurulu Raporunun alındığı Sağlık Kuruluşundan alınması gerekmektedir. Farklı hastanelerden alınan rapor geçerli sayılmayacaktır. Raporların aynı hastaneden alınarak Müdürlüğümüze (Personel Şubesi-2 Branş Atama) teslim edilecektir. B030

12.02.19 da Raporu aldım. Ankara Meb i aradım. Evrakları getireyip bırakayım mı diye. Hayır dediler. Güvenlik soruşturması bitsin tüm evrakları isteyeceğiz dediler.

Şuan a kadar hiçbir ses seda yok. Bekliyorum.

Bölüm Dikab atama yeri Ankara. Bugün itibariyle 1 ay geçti. Geçen atamaları kontrol ettim 2-3 ay kadar sürüyor. Bugün Regaib kandili dua edelim. Rabbim tüm engelli kardeşlerimizi istedikleri yerde en kısa zamanda başlamalarını nasip etsin inşallah. Tez zamanda tüm engellilerin ataması olsun İnşallah .

Evet en az 2 ay diye duydum bende. Bende evraklarımı 14 şubatta bursamem e teslim ettim. Benim daha 1 ay bile olmadı:) oradakilere sordum ne kadar sürer diye bana direkt 1.5 - 2 ay dediler tabi değişebiliyor kişiden kişiye dediler sonradan. Ama 1.5 ayı duyunca sabırsızlandım ister istemez. Bakall8m umarım bu yıl başlarız.

Ben şuan 4b li sözleşmeli öğretmen olarak çalışmaktayım. Atandığımda gs bir ay sürmüştü. Bunun da bir ay süreceği kanaatindeyim. Haftaya ilk evrak teslim edenlerden çağırmaya başlarlar inşallah. Umarım tahminlerimde yanılmam.

bende batman mebe atandım.dün ikamet ettigim ilçe emniyet aradı adres teyidi yaptı soruşturmanı yapıyoruz dediler

sehzade1461 sizin atamanız ne zaman olmuştu hocam. Darısı bizim başımıza.

Arda21 nezaman başlamıştı güvenlik soruşturmanız.

şubat 750 kontenjan ile atamam yapıldı. 5 gün önce arayıp adres teyidini yaptılar.darısı tüm bekleyenlerin başına

Arkadaşlar Aldığım bilgilere göre soruşturması bitip evrakları MEB e ulaşanlar var. Bu hafta büyük bir ihtimalle bi kaçımızın evrakları ulaşır🙂

Aaa şaşırdım bu kadar çabuk beklemiyordum hemen sonuçlansınnn🙏

arkadaşlar başlayacak olan olursa buraya yazsın iletişim içinde olalalım

Hocam merhabalar , felsefe grubu öğretmeniyim 7.sirada olmama rağmen atanmadim. Atamalarda puan mı ? sıralama mı esas alınıyor bilginiz var mı ? Size de hayırlı olsun.tebrikler

Tesekkur ederim hocam. Darisi size inşallah en kısa zamanda.. hocam zaten puana göre sıralanıyoruz ya sıralama önemli ve sizden kaçkişi alındığı önemli , örneğin felsefe öğretmenliğinden 4 kişi alındıysa. Siz şuan 3. Sünüz. Diğer atama da 3 kişi daha alınırsa atanırsınız gibi...

Pelinsen hocam Sözleşmeli olarak eğitim öğretim sezonunun başında ekpss ile şubatta atamam yapıldı. Şuan beklemedeyim. Gs bitmiş ama sağlık raporunun doğruluğunu teyit için rapor aldığım hastaneye yazı yazmışlar onu bekliyorum. Sahte roporla alakalı temkinli yaklasiyorlar bakanlık istemiş hocam

Hmm hocam bana milli eğitim gs bitince arıcaz sağlık raporunu vs getireceksin demişlerdi ben o şekilde sanıyordum

Ben hiç bir yerden bilgi alamıyorum. Sadede emniyet müdürlüğünü aradım ve 2. 5 ay sürdüğünü söylediler. Benim evraklarımı vereli tam 1 ay oldu. Mayıs ortası gibi en geç haber bekliyorum😑 keşke bu dönem baslayabilseydik

Mayıs ayına kalmaz hocam raporları benden evrak tesliminde aldılar

benim 2 hafta önce hastaneye raporumu gönderdiler hastanede hemen cevap gönderdi. geçen hafta da emniyetten aramışlardı.bence de 20 güne kadar başlatırlar

Benim raporumu soran eden yok :( milli eğitimden sonuçlansın gs. Sonra raporu alacağız dediler of 😪😪

pelinsen Benim durumda seninki gibi. Sadece güvenlik soruşturması evraklarını istediler. Diğerlerini güvenlik soruşturması bitince isteyecekler

Arkadaşlar diğer sayfalara baktım hep 3 ay sürmüş :/ ama bazı kişilerin 1.5 2 ay da sürüyor kardeş sayısına vs de bağlı olabilir değil mi

arkadaşlar batman mebi aradım başlayışımız ne durumda diye. bir kişiyi bu hafta başlatdık. sizin sonucunuz gelmemiş dediler

Diğer yerlerde en fazla 2 3 haftaya başlar dimii öyleyse

sözleşmeli öğretmenlerinde listesi açıklanmaya başladı

arkadaşlar beni arayıp çağırdılar darısı sizlerin başına

ben de bursa ya fizik öğretmeni olarak atandım bekliyorum. iletişimde olalım pelin hocam

Tamam hocam. Hiç haber yokmu başka 2 ay olacak bana milli eğitim müdürlüğünden 1.5 2 ay sürüyor demişti bayan

Emniyet müdürlüğü de 2.5 ay dedi. Bu dönem baslayamicaz sanırım

Arkadaşlar mrb atanan her öğretmen sözleşmeli olarak mı atanıyor acaba

Üst Alt