Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 1. öğretmen atamasında atanan arkadaşlar iletişimde olalım

Evet ben öyle biliyorum

Hiç başka bir haber yok mu arkadaşlar en son gaziantep ve batmam dan başlayan arkadaşlar olmuştu

batman, hatay, izmir başladı bir bizim bursadan haber yok. atama bölümüne mail attım cevap vermiyorlar. ses seda bir bilgi de yok.

Bende bursa mebi arıyorum açan yok. Özel kurumda çalışıyorum gidemiyorum da ama bu hafta gidip sormaya çalışıcam

hakikaten heryer başladı. bir bursadan ses seda yok.

yok mu bir bilgisi olan.

Malesef yok yarın gidip sorucam ama akşam gibi. yazarım hocam

Ben sordum benim de gs bitmiş. Yazımı yollamış emniyet mili eğitime. 1 haftaya gelir 2. Haftada okulunu seçsek. 2 hafta sonra ararız yüksek ihtimal dediler.

Bir-kac kişinin de gs bitmiş okulunu seçeceklermiş meb müdürü orda olmadığı için bir kaç gün aksamış. Ama bursada başlayan yokmuş

Merhabalar Ogretmen olarak atanmissiniz hayirli olsun hepinize 😁Bipolar olup ogretmen olarak atanan birileri var mi acaba bana ulasabilir mi bu kisiler bilgi edinmek amacli simdiden tesekkur ederim

bende çok merak ediyorum bi polarlar öğretmenlik mesleğini yapabilir mi bu konuda yapılması gereken bi şeyler varmı rapor istiyolar mı

Hiç bilmiyorum hocam ama diğer sayfalarda sorun olmadığını okumuştum

Neden hala aramadılar ya beklemekten sıkıldım. Hâlâ bursadan kimse başlamadı mı arkadaşlar

3 Eposta Öğretmen Atama atama16@meb.gov.tr
4 Gülin DİZMAN Programcı Öğretmen Atama 2244451748 1.KAT 102
5 Halime EREN Şef Öğretmen Atama 2244451747 1.KAT 102
6 Merve YORULMAZ V.H.K.İ. Öğretmen Atama 2244451750 1.KAT 102
7 Nihal DURSUN V.H.K.İ. Öğretmen Atama 2244451751 1.KAT 102
8 Yusuf KAYA V.H.K.İ. Öğretmen Atama 2244451735 1.KAT 102

nunlar bursa atama iletişim bilgileri. öğlen araları 12:00 ile 13:00 arası sık sık aramak lazım. yoksa hiç haber yok amaçları yılı kapatmak. umarım eylüle bekletmezler.

ben dün telefonla görüştüm. bana da okullar belirlenecek dediler. muhtemelen il içi atamaları bekliyorlar. çok da net bilgileri alamadım.

Nasıl insan bekletilirin örneğini görüyoruz resmen

pelinsen

Ben başladım hocam Bursa Osmangazi de 8 Nisan da aradılar 12 Nisan da başladım

Aa bana bursada başlayan yok demişlerdi bursa memden. Hayırlı olsun biz daha bekliyoruz 14 şubatta teslim etmiştim belgelerimi. 3 hafta önce de gs bitti ama okullar belirlenmedi

Evet ararlar tabi de bu kadar fark olmamalı siz evrak tesliminden sonra 2 aya başlamışsınız mesleğinize. biz önümüzdeki yıla başlıcaz garip yani

dün beni aradılar adli sicil belgesi istediler. bir ay önce cimer e yazmıştım cevap geldi yeriniz belirlenince iletişime geçilecektir. diyor.

Pnrbş
hocam hayırlı olsun bir kaç sorum olacak lütfen cevaplar mısınız.... 2018 nisan da sınava girip 1 yıl boyunca bu atamayı mı beklediniz bende edebiyat öğretmeni olarak gireceğim çok ümitsizim. branşınız ve puanınız nedir? güvenlik soruşturmasında sorun yaşayanlar oldu mu bilginiz var mı?

pelinsen
hocam hayırlı olsun bir kaç sorum olacak lütfen cevaplar mısınız.... 2018 nisan da sınava girip 1 yıl boyunca bu atamayı mı beklediniz bende edebiyat öğretmeni olarak gireceğim çok ümitsizim. branşınız ve puanınız nedir? güvenlik soruşturmasında sorun yaşayanlar oldu mu bilginiz var mı?

Hocam selamun aleykum bende ilahiyattan yeni mezun oldum ve ilk defa 2020 de sınava gireceğim. Siz nasıl hazirlandiniz hangi kaynaklardan faydalandiniz bahseder misiniz ?

EKPSS'den atanan ve atanamayan öğretmenler puan, bölüm ve sıralama bilgisi

Aramızda atanan veya atanamayan öğretmenler

Bölüm
Kaçıncı tercihte atandınız ya da atanamadiniz.

Bilgi verirseniz çok sevinirim arkadaşlar. Bir analiz yapıyorum da.

Atanan öğretmenler

Atanan öğretmenlere hayırlı olsun.
Kaç puanla ve hangi branştan atandığınızı yazabilir misiniz ?

güvenlik soruşturması kalktı mı? dün atandım ne zaman göreve başlarım?

Üst Alt