Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 tercih kılavuzu bugün yayınlanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Psikoz06

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
1
Evet arkadaşlar
Bir aksilik olmazsa
2019/1 TERCİH KILAVUZU BUGÜN YAYINLANACAK ve 11 Aralıktan itibaren ÖSYM üzerinden tercihlerinizi yapmaya başlayacaksınız
umarım güzel kurumlar güzel alımlar olur

kılavuz çıktıktan sonra
herkes iyi kötü yorumları nereleri yazacakları burada paylaşarak
bir birimize yardımcı olalım

hayırlı olsun şimdiden

Skolyoz23

Hocam bugün açıklanır diyorsunuz ama neredeyse gün bitti. Ben yine şüphelenmeye başladım. O kadar bekledik ki artık paranoyak olduk. Umarım klavuz açıklanır

Neffe34 o kadar haklısınız ki ama normalde bugün kılavuzun çıkıp adayların görmesi gerekiyordu
2 gün sonra yanı aralık 11 de tercih yapma işlemi başlayacaktı

yayınlanır herhalde çünkü öyle açıklama yapılmıştı

Skolyoz23

memurlar.net de gördüm ben de. muhtemelen gün içinde yoğunluk olusmasın bakanlık veya ösym de diye geç saatlerde yayımlanır.

İnşallah yüksek bir alım olur...

redkit bugün yayınlanmasın 11 Aralıkta yayınlansın sorun değil ama dediğiniz gibi engelli arkadaşlarımız için bari iyi bir alım olsun da
beklediklerine değsin
güzel alımlar olması dileğiyle

Not: (Bu akşam 9 dan sonra yayınlanmasını bekliyoruz)
yayınlanmazsa mecburen 11 Aralık tercihler başladığı zaman çıkacak kılavuz

Bugün 21.00'den sonra yayınlanması biraz tuhaf olmaz mı? O saatte kim yayınlayacak?

Merhaba arkadaslar nerden bilgi aldiniz saglam mi kaynaginiz boyle bilgi paylasiyorsunuz

Crowley07 Türkiye Engelliler Platformu akşam 9 da cumhurbaşkanı canlı yayına katılacakmış o arada yayınlanmasını tahmin ediyoruz dediler
umarım doğrudur
Kibrit1 bütün haber kaynakları kılavuzun bugün çıkacağını yazmıştı zaten hocam kaynak onlar
bugün kılavuz yayınlanacak
11 aralıkta tercih girişleri sisteme başlayacak diye duyuru yapmışlardı

Beyler ben ÖSYM ve aile ve sosyal dayanışma vakfini aradım herkes aramış bugün ama

Crowley07
Ben ÖSYM i aradim öyle bir duyuru olmadığını onlara resmi bir yazının gelmediği söylediler yani haber yalan

Burakcan52

Tamam da bunun yalan olduğunu anlamak için ÖSYM'yi aramaya ne gerek vardı? Saat olmuş kaç, açıklayan adam şimdiye açıklardı zaten.

Sa arkadaşlar bu tercihlere ve ya kuraya katılmak için sına girmiş olmak mı gerekiyor yardımcı olur musunuz

Evet sınava girmiş olmalısınız tercih yapabilmek içn

kura da çıkma ihtimali nedir buna bakan oldu mu hiç, olasılıksal?

Memurlar. Net de paylaşmıştı
9 Aralık da kılavuz yayınlanacak
11 Aralık da tercihler başlayacak diye
Neyse 11 Aralık’a bir şey kalmadı
İnşallah güzel alımlar olur
Az kaldı bu heyecanı hep beraber yaşayacağız
Elimizden geldiğince yardımcı olacağız inşallah

Skolyoz23

11 Aralıkta tercih falan olacağı yok milleti boş yere bekletmeyin, biri çıkıp bol keseden sıkıyor millette gerçek sanıp bekliyor. Alım olacaksa branş sıralaması güncellenir, daha hala ÖSYM den ses yok

Hala ses yok !! Şaka gibi ya. Ben atama olacağına inanmıyorum gerçekten çünkü yetkili hiçbir ağızdan açıklama yapılmadı. bizler şuan sadece Türkiye Engelliler Platformunun açıkladığı bilgilere dayanarak umutlandık. O yüzden bize bunu reva görenleri Allaha havale ediyorum.

Crowley07 Bakan açıklama yapmıştı aralık son haftasında kura töreni yapılacak diye yani daha ne kadar resmi bir açıklama bekliyorsunuz?
şuna katılıyorum elbette, bu kadar zor olmamalı çıkıp şu kadar alım yapacağız şu tarihte kılavuz çıkacak demeleri lazım ama 11 Aralık olduğunu da Türkiye Engelliler formundan öğrendik yine

ya alım sayısı çok az (750 -1000) insanlara korkup rakam söylemek istemediler
ya da dikkate alınmıyoruz
başka açıklaması olamaz
yarın her şey belli olur nasılsa ya sabır diyelim hocam

Ben ondan bahsetmiyorum, elbette bakan ay sonu tören yapılacak dedi. Benim bahsettiğim kaynak göstermeden atıp tutanlara, o yarınlar hiç gelmiyor bakıyorum da? Dur tahin edeyim gene mi yarın diyeceksiniz? Ömür biter sizin yarınlarınız bitmez bari milleti heveslendirmeyin.

skolyoz ustam hiç benimle konuşmuyormusunuz nasıl tercih yapabilirim ekpss 2019/1 detaylı bilgi verirmisiniz kendim branşımdan tercih yapacam

Skolyoz23
Biz atama klavuz aciklamasi beklerken,bugun korunmaya muhtac icin 1561 kisinin atama klavuzu yayinlaniyo 16-23 aralik arasi.

Benim anlamadiğim Bakan Zehra zümrüt hanım aralık sonlarında engelli kurası olacak demişti. Şimdi ben 2018 te önlisanstan girmiştim. Ben kuraya katılamayacakmıyım? Benim bildiğim kura ilköğretim ve ortaöğretimler için yapılıyodu. Birisi aydınlatabilmirmi beni bu konuda?

Miraç61 aynen öyle hocam lise önlisans ve lisanslar için kılavuz yayınlanması gerekiyor bekliyor herkes bakanın açıklamasına göre bu hafta kılavuz yayınlanması gerekiyor çünkü aralık sonuna kadar ancak tercihler yapılıp sonuçlar açıklansın
önümüzdeki haftayı bekliyoruz
eğer önümüzdeki hafta kılavuz çıkmazsa ters köşe yapmış olacak bakan hanım
yani kılavuz çıkmazsa sadece ilk öğretim ve ortaokul mezunlarından çok az bir alım yaparak kura çekecekler

ama ösym merkezindeki adam kılavuz çıkacak tarihini bilmiyoruz dediler o nedenle haftaya cumaya kadar kesin çıkması gerekiyor
tam bir muamma sayın hocam 2018 sınavına girenlerin şansızlığı diyelim
umarım sonu güzel olur
Allah büyüktür.

yetiştirme yurdunda kalanlar için yine tercih klavuzu açıklandı 16-23 aralık tercihler alınacakmış. 1561 kişi alınacak. bizlerinde bu tarihlerde olurmu ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt