Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 tercih kılavuzu bugün yayınlanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nurtan

onu bende gördüm ama engelli içinde alım varmiş orda artık bizi kapsıyormu bilmiyorum

750 engelli öğretmen alınacak Şubatta Bakan açıkladı.darısı bize :)

EKPSS Tercih kılavuzu yayımlandı. Başvurular bugün itibariyle başladı. 23 Aralık'ta sona erecek.

Yayımlanan kılavuz ile Kamuya 165 ilköğretim, 396 Ortaöğretim, 448 Önlisans, 295 de Lisans mezunu olmak üzere toplamda 1304 engelli memur alınacak.

Skolyoz23

Kardesim ben tercih klavuzuna girdigimde 2016 puaniyla tercih yapacagim ama gozukmuyo.ayrica bir islem yapmam gerekiyormu yoksa ilerledikcemi cikicak

Sabayrak05 tam bilgim yok ama ilerleyen saatlerde düzelmezse tekrar yazın bilen birine sorarız hocam
2016 sınavına girenlerde tercih yapacak ama tercih kılavuzunda işlem yapmak için ekstra bir işlem yapılmaması gerekiyor diye biliyorum.

ilerleyen saatlerde tekrar bakın derim
inşallah atanırsınız

Yüksek alan gıda mühendisleri kim 3.yüm 2 kadro açılmış :/

[FONT=sans-serif]Merhaba arkadaşlar önlisans 74,97 Puan 2941 başarı sırası ile bir yer gelir mi[/FONT]

druid nasip hocam belki onlar başka yeri yazacak belki yazmayacak bilemeyiz siz tercihinizi yapın gerisi nasip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt