Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS Ek Başvuru ve Sınav Tarihi Açıklandı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MusaT.

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
3
ÖSYM Başkanı Sayın Halis Aygün açıkladı.

Değerli Adaylarımız,
2020-EKPSS için 6-7 Ekim tarihlerinde ek başvuru alınacaktır. Ayrıca daha önce 2020-EKPSS’ye başvuran adaylar, sınav merkezi tercihini ve öğrenim düzeyi tercihlerini güncelleyebilecektir. Şimdiden tüm adaylarımıza başarılar dilerim.

Sınav tarihi ise 15 Kasım olarak duyruldu.

Hadi gözümüz aydın.

ilk defa kuraya katılanlar için her hangi bir yeni bilgi var mı? ilkokul mezunu bir arkadaşım soruyor.

bende okudum aynen yazmıyor.yine de artı bilgisi olan var diye sordum. tşkler

Başvuru nsl nereye yapılıyor?ilk kez giren için bilgi verebilirmisiniz?

@MUHENDIS

Başvuru Kılavuzunu inceledim, söyle bir bilgi yer alıyor. Detaylara ÖSYM'nin sitesinden bakabilirsin.

KURAYA KATILACAKLAR
İÇİN BAŞVURU TARİHLERİ : 18-30 KASIM 2020 (Ücret ödeme için son gün 1 Aralık 2020)

arkadaşlar ben 2016 yılında ösym merkezinde kaydımı oluşturup sınava girmiştim. benim yine ösym merkezine gitmeme gerek var mı? yoksa sisteme girip başvuru yapmam yeterli midir ?

Sisteme girip bakın eğer yeterli değilse zaten uyarı verir

arkadaşlar daha önceden başvuru yapmıştım 2020 ekpss ye tekrar başvuru yapmam gerekir mi?

mka41
Sisteme bakın. Kaydınız geçerliyse siteden başvuru yaparsınız. Geçerli değilse ösym merkezine gidip kayıt yaparsınız.

eren06
Raporda ve eğitimde bir değişiklik oldu mu? Ve hangi sene kayıt oldun?

Madem sınavı bu sene yapmaya kararlıydınız, neden ekimde yapmadınız? Şimdi kasımda o soğukta insanlar pencere kapı açık şekilde sınava girecekler. Nereden baksan tutarsızlık.

megabrain2000 Sonuçlar aralık ayında açıklanır, tercih konusunda yorum yapmak için daha erken önümüzdeki ay netlik kazanabilir.

lacivert21 merhaba. Benim eğitim bilgilerimde değişiklik oldu, benim tekrar başvurmama gerek var mı? 12 martta başvurmuştum zaten. Ama o zaman okuyordum, şimdi mezun oldum. Ne yapmam gerekir? Bu arada ösym sisteminden eğitim bilgilerimi güncelledim ama başvuru kayıt formunda halen daha okuyor gözüküyorum.

MusaT.
Aralik 15 e kadar sonuclar aciklanir.ocak ayi basindada alima cikarlar.ama cok bir sayi beklemiyorum acikcasi.kota yuzdesi artmadikca alim isi hayal olcak ileride.

Sabayrak05 Sınavın daha fazla ertelenmemesi için Yüzlerce STK üyesiyle birlikte Engellilerin İstihdamda Hakları Platformu çok çaba gösterdi. Önümüzdeki süreçte ise kota arttırımı konusu gündeme gelecek. Belki ilk tercihlere yetişmeyebilir fakat kota konusunun da çözüleceğine inanıyorum.

MusaT.

O stklar şimdi kota ve atama için uğraşsın da samimiyetlerini görelim..

Sınava girme kararı aldım.
Puan yükseltmek için gireceğim.
40 günde çalışarak çok şey değişeceğine inanıyorum.
EKPSS Lisans P3 puanını 80 PUANdan 92 PUANA Yükseltecegim

lacivert21
Sadece PUAN yükseltmek için gireceğim.80 PUANLA 2 tane TERCİH yaptım olmadı.
Hakkımızda hayırlısı.
Hedefim 92 -93 PUAN

3ngineer
Bildiğim kadarıyla hayır.

guleman18
İnşallah. Lisanstan alımlar genelde çok olduğu için söyledim ama maalesef son yıllarda alımlar baya azaldı.

Arkadaşlar ücret ne kadar geç başvuru

Ben de geç başvuru yapacam. Ancak şöyle bir sıkıntı var, daha önceki raporumla sınava girmiştim. Şimdi ise oranı değişen bir raporum var. Eğer düzeltilme yapmazsam birşey olur mu?

@lacivert21

Onu ben de biliyorum da raporumu sisteme geçirtmek mı lazım? Şu an eski raporum sistemde görünüyor

Durumu hallettim

Sınava ilk kez girecegim bugün başvurumu yaptım.sınav merkezi tercihi yada nerede sınava gireceğimizle ilgili bilgi verilmedi.sınavdan 1 hafta önce sınava gireceği yeri AİS den bakıp öğrenecekmişim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt