Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hani Ekim AYINDA Meclis açılınca Engelli kota arttırımı görüşülecekti ??
YALAN OLDU DESENE
Atama sayısı az olduğu için PUANLAR En düşük 90
En yuksek 100 arasi gidip gelir.
Merhabalar.Ösym sitesine girdiğim zaman başvuru bilgilerimi görebiliyorum.15 Kasımda sınava gireceğimde yazıyor ama hangi okulda sınava girileceği yazmıyor.Ne zaman sisteme eklenir bilgisi olan varmı?
GÜNEY_666 Bir sınavda atanamadığınızda, sonraki sınavlarda herkes ile eşit seviyede olursunuz, eski yeni diye bir kavram saçma olur. Sizin mantığınızla uzun yıllar sınava giren akrabalarım da yeni girenlerden önce atansaydı, yeni girenlere ve puanı yetenlere haksızlık olurdu. Tek eşitlik aldığınız puan, eski yeni durumu saçma olur.
herşey puan mı kardeşim ? tamam eski yeni olmasın herkes eşit olsun ama burda atanacak kişinin vasıflarına özelliklerine bakılsın bir zahmet ...
ağır engelli hiç iş yapamayacak adamlar atanıyor bizim gibi teknik elemanlar boş geziyor Allahtan reva mıdır ?
ben yıllarca mesleki eğitim almışım ilkokul yada düz lise mezunu adam sadece puanı yüksek diye atanıyor adalet mi şimdi bu ???
Hocam iyi puan alıp atanamıyorsanız bir şey diyemem. Ama hakederek alınan bir puanla atanan kişiye kimsenin diyebileceği bir şey yok. Bu sınavda vasıftan ziyade bilginin ölçüldüğünü siz de biliyorsunuz. Mesleki yeterlilik ayrı bir konu, ekpss ile kimsenin yetkin bir tekniker olduğunu belirleyemezsiniz ki.
belirlenir neden belirlenmesin ki ???
misal ben övünmüş gibi olmasın ama kapı gibi ustalık belgem + usta öğretici belgem var haa alanımızda iş bulamıyoz veya sağlık sorunlarımız var ayrı mesele...
bu devlet baba neden bizim gibi adamları değerlendirmiyor istihdam sağlamıyor bize ????
lacivert21
valla ben artık ne yapacamı neydecemi bilmiyorum....
bu EKPSS ile atanmak piyangodan para çıkması gibi birşey nerde kime nasıl çıkacağı hiç belli olmuyor nacizane tecrübem...
Konuyu hortlatmakta fayda var. Yarınki sınavda, eğer değişiklik olmadıysa, nüfus cüzdanı ve giriş belgesi ile sınava giriş yapacağız sanırım. Sınava giriş belgenizi ve nüfus cüzdanınızı aynı yere koyarak yarın olası bir unutkanlığın önüne geçmiş olursunuz. Hepimiz için hayırlısı olsun.