Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS ile atanacak edebiyat öğretmeni olarak kaç kişiyiz?

Gülizzz

Bende merak ediyorum tercihlerimizi il il bizmi seçecez. İstenilen yere birkerelik tayin alma hakkımız varmış atandık diyelim iş başı yapmadan istediğimiz yere tayinimizi hemen alabiliyormuyuz gibi benimde kafamda bir sürü soru (branşım edebiyat değil) hepimizin hakkında hayırlısı olsun

trn59
Hocalarım edb whatsap grubu var katıldınız mı 150 e ye yakın edb hocası var sıralama yapmışlar baktınız mı

Violet
Hocam bölüm edb mı? Edebiyat whatsap grubunda var mısınız

cemodestan evet Edebiyat öğretmeniyim bir diğer lisansın da Sosyal Hizmetler hocam. WhatsApp'ta değilim orayı kullanmıyorum

Engelli Öğretmen alımları Kadrolu mu Sözleşmeli oluyor bilgisi olan var mı? Bu güne kadar ne şekil de oldu alımlar?

Gülizzz

Hocam bende hem muhasebe hemde tarih öğretmeniyim. Kontenjan meb belirliyor. Her yıl ortalama 500-1000 arasında engelli öğretmen alımı oluyor. Tüm branşlar dahildir bu sayıya. Bu yıl tarih ve felsefe idi sanırım çok iyi alım olmuştu ve atanma puanları 69 a kadar (tarih bölümünde) inmişti. O yüzden de sizin branş sıralamanız önemli 3099 un bir anlamı yok memur olarak atanmayı düsunmediginiz için. ÖSYM branş bazında sıralamayı açıklarsa önünüzde kaç edebiyatçı var belli oluyor. Her yıl engelli öğretmen alımı olursa siz 2. Yada 3. Atamada atanirsiniz büyük ihtimalle. Şuan önünüzde en az 100 ebebiyatci vardır diye düşünüyorum. Alım genelde Ocak ve Haziran da oluyor bu yıl öyle olmuştu. Branş olarak kaç kişi alınacağı belli oluyor ama hangi ilin hangi branştan kaç kişi alacağı belli olmuyor. Sadece listede illeri görüp tercih yapıyorsunuz. Ve de en altta tercihim dışında da atanmak istiyorum seçeneği oluyor. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun. Ocakta umarım alım olur.

Son düzenleme:
cemodestan öğretmenlik düşünüyorum ama henüz net değil WhatsApp grubuna bazı özel nedenlerden dolayı katılmak istemiyorum acaba siz katıldınızsa beni violet ismiyle sıralamaya dahil ettirir misiniz puanım 88,802 sıralamam 541

naps teşekkür ederim bilgileriniz hocam. Branş sıralamamız etkili olacak öyleyse. Hepimiz için hayırlısı olur umarım.

bende edebiyat mezunuyum formasyonum yok formasyon kalktı nasıl başvuracagım formasyonu nasıl almalıyım bilgisi olan yazabilirmi formasyonsuz başvurabilirmiyim formasyon kalktı sonuçta nasıl olacak
mehtapsolmaz
kadrolu direk atama mülakat yok puanını al ekpss den ögretmen tercihi açılıyor meb ten tercih yapıyorsun evraklarını teslim ediyorsun başlıyorsun işe

Paranoya
Formasyon kalktı Eylül'de son kez bazı üniversiteler formasyon başvurusu aldı ve resmi olarakta 01/01/2021 den itibaren üniversiteler formasyon programı acamayacaklar bildiğim kadarıyla. Formasyonsuz adayların öğretmenliği ile ilgili durum henüz net değil, olmayanlar muhtemelen özel bir eğitime tabii tutulacak en azından öyle denilmişti. Önümüzdeki yıl bu konularda daha net bilgi sahibi oluruz büyük ihtimalle.

71 hocam

geçen alımların en son alınan tercihteki puana nasıl ulaşabilirim link varmı edebiyat kaçta kapattı en son

Hocam sizden ricam o paylaştığım numarayı aramamanız. Gece 2 de 3 te adanmış hocam yazıktır günahtır. Lütfen kaldırılması içinde yöneticiye mesaj atın.

Hocam İnternette yazın çıkar engelli ataması 2020 diye

[FONT=sans-serif]ögretmen olur raporunu şimdiden alabilirmiyiz bilgi verirseniz sevinirim[/FONT]

Formasyon

Formasyon var deneyen bazı öğrenciler var arkadaşlar aldığınız formasyon belgeleriniz iptal açıklama kesin fotmosyanlar çöp

Arkadaşlar öğretmen olarak atama dışında memur olma şansımız var mı Türk dili edebiyat bölümü okuyanlar için

Hafize4242
sen ne dedin anlamadım formasyonu olan iptalmi nerde yazıyor kaynak kafadan sallama

Violet

Merhaba ben Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları bölümü mezunuyum sıralamada 22. Sıradayım (bu bölümden bu kadar çok kişinin olduğunu bilmiyordum :)
Edebiyat bölümünü dahil ettiğimde ise 373. Oluyorum çok gerilerdeyim yani ve formasyonum da yok o yüzden biraz umutsuzum ama formasyonu mutlaka halletmeye çalışacağım kaldırıldı haberim var tezsiz yüksek lisans diyorlar şimdi adına bakalım...

ezel14
Benimde öyle hocam ilk girişimdi sınava bende kötü yaptım ama hocam her şey şubat atamalarında sonra belli olur. O atama yön verecektir bize. Çünkü branş sıralamaları bence hata barındırıyor. Atanmış olup sınava giren var formasyonsuzlar var. Ama umudunuzu kaybetmeyin. 2022 şubatta bile olsa atanacağız bu puanla hocam 😊

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri olarak sınava girenler arasında sıralaması yaptık whatsaap grubunda hocalarım girmek isteyenler twitterdan ulaşabilir ''cemodestan'' kullanıcı adıyla

cemodestan

Hocam benim bir de formasyonum da yok onu da almam lazım ki zaten bu puanla anca 3. atamaya kalırım ben ama sorun değil zaten formasyonu anca yetiştiririm. Allah bahtınızı da yolunuzu da açık etsin hocam inşallah atanırız🤲

ezel14

Çok tşk ederim hocam formasyonunuzu alın bir an evvel , umarım inş hepimiz atanacağız 🙏

ezel14

Umutsuz olmayın hocam inşallah hepimiz güzel şeyler olacak, inanalım :eek:

Violet

Teşekkür ederim hocam iyi dilekleriniz için. Umarım hepimiz için güzel şeyler olur😊

Degerli hocalarim merhaba
%55 raporla emekli oldum geçen ay. Bende turk dili ve edebiyati mezunuyum. Formasyonum var.acaba ekpss ye girip ogretmen olma şansim varmi. Emeklilerde başvurabiliyor mu.

Üst Alt