Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS konu dağılımı nasıl olacak?

2020 2021 EKPSS çıkması çok muhtemel 50 GÜNCEL GENEL KÜLTÜR SORUSU

bu sene 5. girişim olacak 10 yıldır atama bekliyorum...
bana kaderimin bir oyunu mu neden biz atanamıyoz Allah kahretsin...

GÜNEY_666

lisans ve önlisans olsan şimdiye atanırdınız 10 senede üniversite bitirir doktora yapardınız..lisans ve ön lisans isen atanamıyorsanız sorun sizde 50 60 puana kadar düştü

GÜNEY_666

Valla abicim sen atamaların en yüksek olduğu dönemlerde atamamışsan işin baya zorlaştı bilgin olsun.

Emiro
meslek lisesi elektrik-eletronik branş bazı sırlamam ilk 14 ama kadro yoktur....

muhendis3232
bilip bilmeden konuşma dostum MYO okuyordum özel sebeplerden ötürü bırakmak zorunda kaldım türkiye genelinde branş bazı sıralamam 14 ama kadro yoktur. bu devlet bu hükümet nerde liyakat sahibi olmayan ağır engelli adamlar var hep onları işe aldı herşey puan değildir...
kapı gibi teknisyen diplomam ustalık belgem + usta öğretici belgem var...

hakan73
işimiz ne zaman kolaydı ki ???
hiç iş yapamayacak ağır engelli belden aşşası olamayn 2 gözü görmeyen adamları işe aldılar ancak bizim gibi teknik eleman boş geziyor adaletin bumu dünya ???

GÜNEY_666

sıralamaya bakmıyor bu işler 2 yıllık üniv mezunu olman ve iyi bir puan alman lazım başka yolu yok liseden atanmak çok zor açık öğretim 4 yıllık bitir bir şekilde atan düz memur olarak branşa atanmak zor ben mühendisim önce düz memur oldum 3 sene sonra mesleğe geçebildim

muhendis3232
Artık lisans mezunları için düz memur olmak da çok zor bu sene puanlar 90 civarında olabilir. Alımlardaki lisansın ağırlığı ve özellikle düz memur alımı düştü iyice.

muhendis3232
sınava girdim eğer barajı aşarsam 2 yıllık aöf okuyacam...
hem öyle diyon da benim çevremde br sürü 2 yıllık 4 yıllık okul mezunu adam var atanamamış o nasıl oluyor peki ??
bu işler puandan okuldan ziyade şans işi piyangodan para çıkması gibi birşey bu sınavda puanı yüksek olup atanamayan aksine puanı düşük olup atanan nice adamlar gördüm....

kallmann35
biz ömss ye ilk girdiğimiz dede teknik eleman yok denecek kadar azdır kesin atanırsınız şöyle böyle diyorlardı kaç yıl geçti atanamadık ben artık neye inanacağımı şaşırdım....

GÜNEY_666

Şanstan bahsetme sakın alınanlar oluyor🙄
Ben bu gerçeği söyleyince bana demediklerini bırakmamışlardı..

İstorika
isteyen istediği gibi düşünsün umrumda bile değil....
bu sınav işinde ne adamlar ne ağır engelliler atandı kims ebana puan dan okulda bahsetmesin.....

Emine kesen
Ben hiç matematik yapmadan 80 almıştım matematik bendede yok

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muhendis3232

kardeşim bende jeoloji mühendisiyim. e kpssye gireceğim. atamalar konusunda fazla bişey bulamadım. Senin bilgin varmı atamalar nasıl. jeoloji mühendisi olarak atanabilirmiyim.

jeociga

önce 95-100 puan alman lazım üstüne birde jeo kadroları açmaları lazım o zaman atarnırsın

Üst Alt