Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS'de lisansta ilk atamada atanmak için en az kaç puan almak gerekir?

Ben 84 aldım. Sizce bu puanla küçük şehirlere bile mi düz memur olarak atanmam mümkün değil acaba? Bir de ilk atamada atanabilir miyim acaba?

Valla ben 2018 girişliyim.

80,463 Lisans bu PUANLA BEKLİYORUM.

Hic bir yer gelmedi.
30 TERCİH YAPTIM 30 u da ÇIKMADI.

Bu gidişle puanım yanacak.

Yılda 1 ATAMA veriyorlar.

Onda da ABSÜRT KADRO veriyolar

DİYANET verio full

Gereksiz KADRO

Benim puanım da ATANANLAR OLDU??

Başka işler mi dönüyor şüphe duymaya başladım.

Kendi adamlarını alıyor ??

Şüpheli

Aslında 80 puan ile ilk atamada atanan birçok kişi v. h.k.i olarak atanmış görülüyor tabloda. Bilgisayar sertifikanız var mıydı acaba?

mustafa3838

Bilgisayar sertifikam var

İngilizce sertifikam var.

Ehliyetim var.

LİSANS MALİYE 4 yıllık mezunum

EKPSS LİSANS P3 : 80,463 Puanım var.

2 tane TERCİH yaptım .Hiç bir yer ÇIKMADI.
30 da 30 doldurdum.

Neyi Eksik yapıyorum ??

Hiçkimse IŞE ALMIYOR.

Özel SEKTÖR TECRÜBEN yoksa gelme DİYOR.

Bende 87,40 lisans puanıyla açıkta kalmaktan korkuyorum. Yaşım 30 eğer atanamazsam intiharı bile düşünecek durumdayım. Çok bunaldim. Inşallah ocakta atanirim da kurtulurum bu beladan

V.h.k.i. 80.550 ile kapatmış. Yani 0.100 puan ile kaçırmışsın kadroyu. Ama bilgisayar işletmeni olarak 80.350 ile atanan var. Keşke bilgisayar işletmenliğini yazsaydınız.

Mustaffa3838

Her yeri yazdım.

Gümüşhane
Bayburt
Milli eğitim bakanlığı

Her yeri yazdım.

Hicbir yer ÇIKMADI

İşkur kamu mülakatınada girdim .

Puanı en DÜŞÜK olanı aldılar.
Çocuk torpilini yanında getirdi.

TORPİL dönüyor

Ben Bilgisayar derslerini İngilizce olarak almıştım. Bu sıkıntı olur mu? Birr de lise de bilişim Teknolojileri bölümü okumuştum. Bu da bilgisayar sertifikası yerine geçer mi acaba?

Atamalar ne zaman belli olur.Ais dnmi bakacağız onada

arkadaşlar gorme engelim yuzde40 . sınavdan 90 aldım lisans düzeyinden.acaba vhky yazsam sıkıntı olur mu.cunku vkyi bilg

Arkadaşlar 2016 yılında atanmış biri olarak size bir kaç öneride bulunacağım. Tercihlerinizi yaparken uygularsanız şansınız artar.
1. Kadro ve tercih kılavuzu açıklandığında mutlaka bir önceki atama taban ve tavan puan listelerine ulaşın ÖSYM sitesinde mevcut.
2. Açıklanan kadro bir önce ki kadro ile kıyaslayın. Puanınızın yettiği kadroları varsa güncel kadrolarda not alın
3. Mevzuat yaşı büyük ve diploma tarihi eski olanlara öncelik tanır atanmada.
4.tercihlerinizde puanı en çok düşen yerlere öncelik verin uzak olması değil önceliğiniz atanmak olmalı. 657 sayılı yasada 1 defalık tayin hakkınız var (sağlık nedeniyle)
5. Unutmayın sıralamada kadro değil puan önemli 50 kişi alınacak kadroda 50 kişi ile yarışırsınız 5 kişi alınacak kadroda ise 5 kişiyle...
6. Doğru ve titiz bir yaklaşımla atanırsınız yüksek puan alıp atanamayanlar branşa öncelik vermeyin önceliğiniz atanmak olmalı MEMUR kadrolarını yazın. Kamuda kurumlar arası geçiş var atandıktan sonra böyle bir hakkınız olduğunu bilin.

guleman18
Önemli değil. Bu dediklerimi yapacak arkadaşlar %50 den fazla atanma imkanınız artar. Başarılar herkese

Geçen yıl taban puanlar 80 civarıydı. Sizce bu yıl taban puanlar değişir mi acaba?

Mustaffa3838
Toplamda 1200 kişi alinacak söylentisi var. Eğer öyle olursa lisansta 90 üstü alan atanır. 87 puanla ben açıkta kalırım. Inşallah doğru değildir 1200 alim

Ekpss 2020 60 puan ile nereye girebilirim?

arkadaşlar e kpss 2020 60 puan aldım.
alanım işletmecilik sıralamam 1860 larda.
genel sıralama 11 bin.
şimdi bu puanla bir yere girebilirmiyim şehir dışı vs.?
geçen sınavda 2018 de kadro açılmadı alanımda bu yıl açılırmı?hep müezzin kayyum kadrosu açılmıştı 75 puan ile yerleşemedim.
tercihler ne zaman baslayacak?

Selam moralini bozmak gibi olmasın ama ilahiyat,imam hatip mezunu değilsen 60 puanla atanamazsın.2022ekpss sınavına hazırlanmanı öneririm.İyi günler.

StadtholderPuck

Moralini bozmak gibi olmasın ama imkansızdan öte..Senin atanabilmen için önündeki herkesin tercih yapmaması gerekir.

Arkadaşlar peki lisanstan 80 alıp 2000 sıralama ile büyük şehirlere düz memur olarak atanmam mümkün mü acaba?

Mustaffa3838 açılan kadroya bağlı 50 memur kadrosu açılırsa imkansız ama 700-800 düz memur kadrosu açılırsa atanırsın.

Üst Alt