Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KPSS ile B grubu kadrolara atama çok azdır. EKPSS ile atanma şansınız daha yüksek olur. Bunu her iki sınava giren aday sayısından ve başarılı sıralamanızdan az çok anlayabilirsiniz.
90 gelebilir Ekpss'den eve ama, halen memur olduğum için sadece teknikerliği seçmek zorundayım. Tekniker çok az aldığı için ikinci atamam olmuyor. Yoksa 2 sene önceden olurdu ikinci atamam. İstifa etme seçeneğini bile düşünüyorum bu yüzden. Memursun daha ne istiyorsun demeyin. Belediyedeyim tayin olmuyor.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önlisans memurluğu seçebilirsiniz. Kodu 3001 olması lazım.
Teknikerlik Th hizmet sınıfıdır. Gih memurluktan üstündür. Halen tekniker kadrosunda çalışırken, Gih memurluğu tercih edemezsiniz, edip yerleşseniz bile atamanız olmaz.
E.HİLAL
Ben 2018 /2 atamasıyla atanma hakkı kazandım. Ama emniyet tekniker olarak atamadı. Mahkeme devam ediyor. Dava sonuçlanmadan tercihler açılırsa ve kazanırsam sonrasında da davayı kazanıp atanma hakkımı verirlerse bu durumda hangi kadroya atanırım?
POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tato78
Emniyet atamanızı psikiyatrik engelinizden dolayı yapmadı yani. Benim durumum böyle değil. Sizin durumunuz için ise şöyle düşünüyorum. Emniyette psikiyatrik engellileri dışarıdaki polisler gibi değil de masa başı olarak çalıştırıyorlar diye biliyorum. Bu forumda da, sonradan psikiyatrik engel raporu edinince masa başına verilen polislerin olduğunu okudum. Eğer durum böyleyse mahkeme kararıyla emniyete atamanız yapılır diye düşünüyorum. Eğer bu aşamada 2020 atamasıyla yerleştirilirseniz başka bir kuruma, seçim size kalır diye düşünüyorum.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2018/2 tercihlerinde ben de EGM tercihi yapmıştım, yerleştirilmemiştim tabi. Demek yerleştirilseydim benim de durumum böyle olacaktı, bipolar olduğum için. Şaşırdım okuduklarıma. Psikiyatri hastalarını almayacaklar ise bunu, TSK gibi tercih kılavuzunda nitelik kodu ile belirtmeleri gerekir. Öğrenmem iyi oldu bir yandan. Emniyet yazmam tercihlerime.