Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Şubat 2022 aylıkları e-devlete yansıdı mı?

Suskun çocuk

2019 Mart ayında müracaat etmişsiniz sanırım, sizin sorunuz ne kadar alacağımdan ziyade bu maaş başvurumuzun sonucu ne oldu olmalıydı, bence müracaat ettiğiniz sydv veya 144 nolu hattan bilgi almaya çalışın, neredeyse 1 sene olmuş.

Arkadaşlar, Maaşlar günü geldiğinde hesaba geçer, fakat hafta sonlarında cumartesiye denk gelip ptt kartı olanlar cumartesi pazara denk gelip ptt kartı olanlar pazar günü maaşını çekebilir, P tt kartı olmayanlarsa cumartesi gününe denk gelen cuma günü paraz gününe denk gelen pazartesi günü maaşını çekebilir.

2senedir kesilen engelli maasi tekrar baglandimi o alamadiklarimizi aliyirmuz

adanalı01

Sadece 2022 maaşı kesildiğinde adres değişikliği sebebi varsa oda 1 yılı geçmeden geri ödeme var, bir ayrı konu müracaat edilir, bağlama süreci gecikir ki ben 2 sene olarak hiç duymadım , bunlar dışında 2022 ödemelerinde geçmişe yönelik bir ödeme olmaz.

Son düzenleme:
Ptt kartım

Ayın 9zu maaşım ptt kartım olduğu halde maaşım sisteme geçmemiş bu saatte bilgilendiren olursa teşekkür ediyorum

ahmet 5240 bazen maasi pazara denk gelenlerin gecmeyebiliyor.aksam bir daha bak.olmadı pazartesi kesin alırsın.bazen banada oluyor aynısı

Ahmet_5240

pazara denk gelenı ptesi öduolar ama kart varmıs alman gerekıodu normalde

Bende PTT Kart ile alıyordum bugün nedense alamadım. Eskiden cumartesi Pazar günleri alabiliyordum kart ile.

Dün alamadığım maaşı bugün alabildim. Eskiden hafta sonuna gelse bile kartla alabiliyordum. Dün alamadım. Çok büyük problem değil fakat acaba maaş mı kesildi diye düşündürdü.

@Kalem abla @mka bi konuda yardimizı bekliyorum şimdi annem için 65 aylıği icin SYDV 10 şubat başvuru yaptık 14 şubat kabul edildi şimdi annem marta ne kadar para alacak toplumu alacak yoksa sadece şubat maaşı alacak şimdiden çok tşk ederim iyi günler dilerim

Suskun çocuk
kardeş 65 yaşta durm nasıl bilmıom büyük ihtimal 2022 gibidir.2022 de kabul edıldıgı tarıh değil başvuru yaptıgı tarıh geçerli oluyo yanı başvuru yaptıgın günden itibaren var ise birikenı alırsın.sen şubatta başvuruksun ve hemen kabul edılmıs.mart ayında sadece şubatda olanı alırsın tek maaş alırsın.e devlete baktıgın zaman zaten görünür.2022 için e devlete her ayın 25 inden sonra bakılırsa görunuyo 25 ile 2 si arası bakmak lazım.siz şubat 25inden itibaren e devletten bakın.illa 25inde görünmeyebilio sisteme geç düşebiliyo

Üst Alt