Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 EKPSS ile Göç İdaresi Kurumuna atananlar

Bplt

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar sizleri göç idaresi genel müdürlüğü tarafından aradılar mı?

Merhaba bende göç idaresine atandım. ne yaptınız evrakları gönderdiniz mi? iletişim sağlayabildiniz mi? Bplt

Merhaba evet gönderdim henüz ses seda yok

Merhaba @Bpolat kurumdan arayan var mı veya sen hiç ulaştın mı? herhangi bir ses seda var mı?

Herkese merhaba
Ben de belgelerimi gönderdim henüz geri dönüş yapmadılar
Kurumu arıyorum ama ulaşamıyorum sizler ulaşabildiniz mi? Atamaların ne aşamada olduğuna dair herhangi bir bilgi veriyorlar mı?

Merhaba valorant bende evrak tesliminden sonra artık ulaşamadım. günlük olarak arıyorum ama telefonlara cevap veren yok. evrakları göndermeden önce görüştüm. süreçle ilgili hiçbir bilgi vermediler. Bekliyoruz Sabırla..

Evet telefonları da açmıyorlar bilgi alamıyoruz.
Atamanızla ilgili herhangi bir gelişme olursa ya da bir bilgi alınca buraya yazarsanız sevinirim.

Aynen ne haber alırsak burada paylaşalım. haberdar etmekte fayda var.

Arkadaşlar evrakları teslim ettikten sonra daha güvenlik soruşturmanız sürer.benimki 5 ayda ancak sonuçlandı.Daha fazla da sürebilir..O soruşturmayı kimse bilmez genel müdürlük bile.Onlara sonuç gelir.Daha sonra başlarsınız.Siz sadece evraklar ellerine ulaşmış mı onu teyid ettirin ama büyük bir ihtimalle teslim almışlardır... hayırlı olsun

Adana'ya atanan var mı aranızda

Evet bilgi edindiğimizde burdan paylaşalım
YOLCU33 güvenlik soruşturması kaldırılmadı mı
Egm ve tsk gibi kurumlara yerleşenlere güvenlik soruşturması yapılıyor diye biliyorum
Yanlışsam düzeltin
Ayrıca göç idaresinin istediği belgeler arasında güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu yoktu
Siz ne zaman göç idaresine atandınız

2018 de atandım bizden istediler güvenlik araştırma formunu.bilmiyorum değişmiş olabilir...

Herkese merhaba,
güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması 2019 da kaldırıldı. Zaten öyle evraklarda istenmedi bizden. sadece sicil ve arşiv kaydı soruldu. benim bildiğim sadece bunlara bakacaklar. tahminimce 15 marttan sonra ararlar bekliyoruz. Hayırlısı olsun.

selam arkadaşlar,
bi haber alan ya da soran var mı acaba.

Arkadaşlar kaçla girdiğinizi. Yazarmışsınız ve. Kaçıncı yerleşmede yerleştiniz

Bide. Lisanstan mı ön lisanstan mı yerleştiniz lütfen yazın

mefaey Ulaştığımda bakan beyin onayından geçiyor, işlemleriniz sürüyordur gibisinden bir şey dediler bunun dışında herhangi bir şey söylemediler

kuzenim engelli değil kpss den girdi atandı onun ki 3ay ya da fazla sürdü araştırmıyorlar diyorsunuz da detay veremem gayet de araştırıldı mahallesine kadar diyeyim.

merhaba valorant
Dün kaç kere aradım nihayetinde ulaştım. sekretere sordum ne oldu falan süreç nasıl gidiyor çok kaldı mı falan hiçbir şey demedi bekleyin tebliğat gelecek zaten diyor. sonra birine bağladı oda biraz geçikti sizin evraklar henüz cevap bekliyoruz ilgili kurumlardan v.s. dedi başka da birşey demedi.

Bende göç idaresine atandım Giresuna 87,40 puanla. Aradığımda işlemler devam ediyor işlemler bitince eve tebligat gelecek dediler. Halen bekliyoruz.

Yarın 26 mart. Atama yapılalı tam 2ay 26 ocakta ösym atama sonuçlarını açıklamıştı. Halen kurumdan ses seda yok. Gecen yıl ocakta atananlar göç idaresinde 1 haziranda başlamış. İnşaallah bizi de o kadar beklemezler.

Telefona çıkmıyorlar genel müdürlükten. Defalarca aradim. Ne yazık ki bakan yok.

Zar zor da olsa az önce ulaştım. Işlemler devam ediyor. Bitince eve tebligat gelecek dediler.

mefaey e evraklarımızın geciktiğini ve kurumlardan geri dönüş beklediklerini söylemişler beklemeye devam edeceğiz artık

@valorant
Geçen yıl ocakta atanan herkesi 1 haziranda başlatmışlar. Göç idaresine atananlari yine zamanda mi başlatırlar herkesi

Arkadaşlar göç idaresini kazananlar için watsapp yada telegram tarzı bir grup var mı? Varsa beni de ekler misiniz? Buradan bilgi almak zor oluyor.

Arkadaşlar güvenlik soruşturması yasa teklifimecliste kabul edilmemiş.Normalde anayasa mahkemesi iptal etmişti. Ama şu an yasada olmamasına rağmen göç idaresi güvenlik soruşturması yapıyorlar. Ondan bizi beklettiler bu kadar

hakanyildiz Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene pandemi nedeniyle engelli memurlar 1 Hazirana kadar izinliydi
1 hazirandan sonra işlerine geri dönmüşlerdi
belki de göç idaresi bunu göz önüne alarak yeni atananları 1 haziranda başlatmış olabilir
telegram veya wp grubu gibi bir oluşumun olup olmadığına dair bir bilgim yok ama zaten başlık altında aktif olarak 3 kişiyiz
herhangi bir gelişme olursa buradan mutlaka haberleşiriz

valorant

Göç idaresine atanan baya bir kişi vardı. Ulaşamadım bir türlü onlara. Gecen sene atananlar watsapp grubu kurmuşlar.

merhaba arkadaşlar,
valorant mantıklı geliyor. çünkü yasal değilse adamlar neden diğer işlemleri yapsın ki. dün kabul edilseydi mesela haklısın. hakanyildiz

26 şubatta beni polis karakola çağırdı güvenlik soruşturması için. Aile ile ilgili birkaç soru sordu. 15 20 güne kuruma gönderilir dedi. 1 ayı geçti halen haber yok.

Üst Alt