Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 EKPSS ile Göç İdaresi Kurumuna atananlar

bende öyle bir durum olmadı. Bilmiyorum

hakanyildiz güvenlik soruşturması olsaydı bizlerden istenilen belgeler arasına güvenlik soruşturması ve arşiv araştırma formunu da eklerlerdi
ayrıca dediğiniz şey bende de olmadı

Polis bana göç idaresine atanmissiniz. Onunla ilgili güvenlik tahkikatı var dedi. Bende hemen karakola gittim. Hangi okulları okudun, oturdugun ev kimin üstüne, anne, baba ne iş yapıyor, kardeşler evlimi vs bu soruları sordu. Istanbul göç idaresini kazanan arkadaş da atanmış. Sizi niye aramadılar bilemem.Bazi emniyetler sistem uzerinden kontrol edebilir. Ama güvenlik soruşturması yapıyor kurum. Ondan bizi çok beklettiler.

hakanyildiz güvenlik soruşturmasında bildiğim kadarıyla eve sivil polisler gelip sorular soruyor egm başlığında bir kullanıcıda evine sivil polisler geldiğini ve sorular sorduğunu söylemişti
İstanbula 2 kişi ösym tarafından yerleştirildi bunlardan birisi de benim diğer yerleştirilen kişi işe başlamış mı?

valorant

Yok ona polis 1 2 ay sürer soruşturma demiş. Onu da 8 martta aramış polis

Beni sivil polis aradi karakola çağırdı. Eve gelmediler

Arkadaşlar normal kpss ataması ile Sgk ya arananları kurum işe başlatmadı diye memurlar nette haber çıktı. Biz de göç idaresi olarak bizde memurlar net watsapp hattına yazalım. 26 ocaktan beri bekliyoruz.

Arkadaşlar göç idaresine atananlar için watsapp grubu kuruldu. Katılmak isteyen özelden numarasını yazabilir.

Arkadaşlar. Kaç puanla. Ve. Kaçıncı. Yerleşmede. Atandınız. Ben işletme. Mezunuyum. Kaç almalıyım

hanifeaydin

O sizin söylediğiniz il göç uzman yardımcılığı değil mi kpss ve yazılı sınavı kazanıp ben de girmiştim sözlü mülakata elenmiştim ben normal kpss ve a kadro kpssden giriliyor oraya biraz daha üst seviye memurluk uzman yardımcılığıydı o alım evet onda arşiv araştırması ve güvenlik soruşturması vardı mülakatı olan sınavlarda oluyor her ne kadar kaldırıldı dense de ancak bu başlıktaki söz konusu ekpssden atamalar merkezi atama değil mi kpss b ya da ekpssden yani mülakatsız direkt ösym sisteminden puana göre tercih yapılıyor ve düz memur olunuyor bunlarda arşiv araştırması ve güvenlik soruşturması olması imkansız bence ancak adli sicil kaydına filan bakıp memur olmasına engel bi durum var mı diye bakarlar güvenlik soruşturması başka bi olay tabi ben merkezi atama şeklinde olan mülakatsız düz memurluklar hakkında konuşuyorum evet

Eskici07 allah kurtarsın kardeş, merkez mi yoksa herhangi bir ilçe teşkilatı mı? (kemer, kaş, alanya)

GencecikMen
Benim bildiğim kemer, merkez ve Döşemealtı'da var. lakin belli değil en azından ben bilmiyorum neresi olduğu

GencecikMen

Merhaba göç idaresinin çalışma yoğunluğu hakkında bir bilginiz var mı iş yoğunluğu nasıl ve bu iş yoğunluğu unvandan unvana değişiyor mu mesela bir sosyal çalışmacıyla bir vhki unvanındaki iki kişinin iş yoğunluğu aynı mı?

Merhaba valorant, ben Antalya'da ki göç idaresinin yoğunluğunu bilen biri olarak sadece Antalya göç idaresi hakkında bilgi verebilirim. Şöyle bir örnek ile açıklamam gerekirse 2019 yılının bir cuma gününde sadece Antalya havalimanına inen yabancı turist sayısı 91.000 kişi ve Antalya merkezde ki göç idaresinde personel sayımız 100 kişiden az. Personel sayısı böyle olduğu için psikolog da olsan sosyal çalışmacı da olsan, uzman da olsan hatta vakit geliyor güvenlik bile olsan her işi yapıyorsun. VHKİ isen zaten yandın. İstanbul göç idaresinden sonra Antalya en fazla işlem yapılan teşkilat. İstanbul göç idaresi ile antalya göç idaresinin personel sayısını karşılaştırdığınız da yoğunluğu anlayacaksınız. O yüzden antalyaya atanan arkadaşa allah kurtarsın yazmıştım.

Siz ne zaman atandınız ve ne kadar süre sonra işe başladınız biz hala bekliyoruz.

Üst Alt