Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 Nisan 2022 aylıklarının ödenmesi!?

Normalde 25nin de yansiyo du bu ay aksaklık oldu sanırım

incelemeler var o yüzden bizde girdik incelemeye inş kesilmez vahim durumda herkez zaten bide aldığımız 3 kuruş kesilirse napıcaz

Nisan Ayı maaş guncellenmedi

Her ay 25-26 sı guncellenen maaşlar neden edevlete yansımadı acaba

Ben nisan ayında ilk maaşımı alacağım. 144 ü aradığımda bana nisanın 5 i ve 9 u arası belli olur o zaman arayın bilgi verelim demişlerdi.

Edevlet den bakınca ödeme hazırdır diyormu

Herkesde öyle yazıyor bu ay geç güncelleme yapılıyor herhalde

Pazartesi yada sali günü e devlete düşer diye umuyorum

Arkadaslar bazen 28 yada 29unda guncellendigi zamanlar oluyor.pazartesi gunu guncellenir merak etmeyin.

Arkadaşın biri yazmışda kafa karıstı inceleme flan diyince heryermi inceleniyo ondanmı guncellenmedi yani 😄

O arkadasimiz 15 yildir aylik aliyormus ve ondan raporunun aslı gibidir olanini istemisler.sebebi ise sadece rapor guncellemesi icin.vede ayliklar her ay sistem uzerinden zaten inceleniyor.hane gelirinde sorun yoksa zaten endise edilcek bir durum yok.pazartesi guncellenir endiselenmeyin

Bende 2006 dan belli alıyorum benden hiçbişi istemediler süresiz raporum var bendende isterlermi acaba

Isteseler bile sorun olmaz cunku sadece guncellemek icin isterler guncellenir ve zaten ayligini almaya devam.edersin.sadece guncelleme amacli yani.sorun olmaz merak etme.herkestende istemiyorlar

Sadece guncelleme amacli sorun olmaz yani.hane gelirinde degisiklik olmadigi surece almaya devam edersin

Burda engellırenın tek sıkıntısı muhtaclık sınırı ılk önce bunu kaldırmaları gerekıyo sadece engellının gelırıne bakmaları lazım abı kardes calısıyo dıye nıye engellının maaşını kesıyorlar abı kardeş calısıyo ne faydası var hasta yakınına engellı ınsanlar bu konuda cok zor durumda kalıyo sadece engellı kişının gelırıne bakmaları lazım

Elbette 3 kurusa muhtaciz ama onu bile cok goruyorlar bize.olsun rabbim buyuk.3 gunlul dunya bugun variz ama yarina senetimiz yok.onun icin birseyi takmaya gerek yok .allah buyuk elbet birgun guzel seyler olur.sadece sabredelim dua edelim

Ebru101
raporunuz süresiz oldugu için istememişlerdir.genelde süresiz raporları iileşme olmama durumu olanlara kronık engellılere verılıo dıe biliom

Derbeder_55
bellı bi güncelleme günü yok .genelde her ay'ın 25 ile sonrakı ay'ın 5 i arası güncelleme oluyo.bikaç güne güncellenır.

Ptt kurum odemesinede bakarmisiniz arkadaslar bazen orda gozukuyor aylık 1 gun onceden..

Evet baktım ödeme başlangıç tarihi 05.04.2021 hesaba aktarılacaktır yazıyor

maaslar kesiliyor yakinda bu maasi alan kalmicak muhtaclik sinirindan dolayi ailenin gelirini engelinin geliri sayiyorlar bbu durumda zaten kimse maas alamaz

@zafer8484 sistem zaten böyle işliyo değişen nolcaki onu anlamadım ben hane gelirini hesaplıyorlar muhtaçlik sınırını geciyosa zaten kesiyorlar biz engelli bireyler olarak tek sıkıntımız hane gelirine degılde sadece engelli bireyin gelirine bakilmasını istiyoruz abi kardeş sıgortalı iste calışiyo engelli bireye ne faydasi var dogrumu biz sadece buyuklerimizden yek istegi sadece engelli bireyin gelirine bakılmasıni istiyoruz aldıgimiz 3 5 kuruş onuda kesiyorlar

Arkadaşlar bu konuda herkez mağdur sadece engelli bireyin gelirine bakılmasını istiyoruz engelli ye yapilan buyuk haksizlik aile bakanımız bu konuyu ele alması lazim dedigim gibi abi kardeş sgk işe giriyo bedelini engelli arkadaşlar cekıyo bian önce sesimizi duyurmamız lazım

Yeni Rapor tarihim 22 Mart nisan maaşına yetişir mi yetişmezse Mayıs'ta 2 maaş mi verilecek?

Üst Alt