Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 Nisan 2022 aylıklarının ödenmesi!?

Aynn yetişmez buyuk ihtimal mayisda alırsin 2 aylık

benimkini kestiler kironik rahatsizligim var ilac kulanmam gerekiyor sosyal guvencemide kaldirdilar nasil ilac alcam bilmiyorum

zafer8484
Hanede kac kisiniz vede eve giren gelir ne kadar.eviniz kiramı.muhtac olmama nedeni ilemi kesildi aylık

aynen bu ayki maasi alamicam yeni kesildi ustume daire var yeni aldik oturmuyorum ama dairede evde tekim 1600 tl gelirim varmis hesaplamislar sydv vakfi evrak gonderdi adresime muhtac olmama nedeniyle kesildi benim evim var baska hic biseyim yok bukadar para gelirim olsa napim verce gi maasi bakarim isime ayrica sigortamda yok ilac kulaniyrm surekli nasil alacam ilaclarimi buda ayri konu cok madurum

seninkini niye kestiler

Muhtac olmama nedeniyle reddedildi/feshedildi

Arkadaşlar merhaba ben her ayın 8 de maaş alıyordum e devlet üzerinden PTT kurum ödemeler kısmında maaşımı cekebilicegim yazıyor acaba erkenmi maaş verilecek

Yani ödeme günüm her ay 8

Murat053 erken verilmeyecek bende 8ninde alıyorum sadece alacigin gunu gösteriyo herkesin alacgi gunu gösteriyo

Yunus45 şu şekilde yazıyor dün baktım ödemeniz ödeme tarihinde sosyal kartınıza aktarılacaktır yazıyordu bugün yazı değişti şu şekilde yazıyor şimdi kimliğiniz ile herhangi bir PTT şubesinden ödemenizi çekebilirsiniz yazıyor yani ayın 8 demiyor

Yunus45 ödemenizi çekebilirsiniz yazısı çıkınca 2 saat sonra karta aktarılıyordu o bakımdan ben genelde bu şeklide takip etmekteyim maaşı

ustume daire var yeni aldik oturmuyorum ama dairede evde tekim 1600 tl gelirim varmis

kardeş maaş alırken üzerıne daıre alınık.haklı olarak kesılmıs.2022 alıon muhtaçsın bu evı nasıl aldın derler nerdn baksan en ucuz daıre 200 bin tl.vakıfta 200 bin hesap edık ve raiç bedelının 120 de 1 i 1666 tl edıo vakıf ondn sana 1600 gelırn var deyik.tek oturom dedıgn bu üzerıne alınan dairedemı kalıon.

Soru 47: 2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylıklarda muhtaçlık hesaplaması yapılırken kişinin kira ödemeden oturduğu evi dikkate alınır mı?
Kişinin oturduğu ev dikkate alınmaz.
Soru 48: 2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylıklara başvuruda bulunan kişinin hanesinin muhtaçlık hesaplaması dikkate alınırken hanenin farklı konutlardan oluşan kira geliri bulunmaktaysa bu gelirde muhtaçlığa dâhil edilir mi?
Evet, dâhil edilir. Evin belirlenen rayiç bedelinin 240'ta biri ve kira gelirinin toplamı hane gelirine eklenir.
Soru 49: 2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylıklara başvuruda bulunan kişinin hanesine ait farklı konutu bulunmasına rağmen kira geliri bulunmamaktaysa bu konutta muhtaçlık hesaplanmasında dikkate alınır mı?
Evet dikkate alınır. Kira geliri olmayan konutun rayiç bedelinin 120'de biri dikkate alınarak muhtaçlık gelir tespitine dâhil edilir.

selam merhaba benım ptt de gozukuyor ama kartla cekemıyorum dıyorkı bankanız onay vermıyorrrr

ceken oldumu arkadaslar normal banka atm sinden gunu bugun edevlettede gozukuyor ama bankanız onay vermıyır dıyor

Günün den önce alan oldumu erkenmi verilecek maaşlar

Murat0353 günün den önce çektin mi maasi

angel75

Eğer Atm de bankanız onay vermiyor uyarısı alıyorsanız ptt giseden çekeceksiniz.

66 bin tl dairenin deyeri tapuda yaziyor 200.000 tl kafasina gore nasil bedel biciyor sokim verecegi maasa uc kurusluk para veriyor zaten iki gunde bitiyor 2 yil kaldi secime ozelikle kotulicem bak kac kisiyi oy vermemesi icin ikna edecem ak partiye eski sisteme geri donecek bu devlet

bu hayata senin biseyin olmaz kardes bu kafayla yok 2022 masi alirken daire nasil aliyorsun diye bana kimse soramaz ben turkum kimsenin boyundurugu altina girmem kimseye hesapta vermem ozgurce yasamam icin atalarim kanlarini doktu buyursen boyunduruk altinda yasa

66 bin tl dairenin deyeri tapuda yaziyor 200.000 tl
güzel kardeşim iide bi ev yerını bıle vermezler 66 bin tlye.200bin yazması dairenızn bulundugu mah dekı emsal daıre fıyatlarından öle yazılmıs olabilir.yoksa kişi evıne 50 bin de der 500 binde.burda devlet emsal degere bakmıstır

Üst Alt