Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 yılı için evde bakım aylığı kaç TL olacak?

e devlette görünüyor ankara için, zamlı ikinci ay yatacak

İstanbul için e devlette evde bakım aylığı bende kayıt bulunamadı yazıyor güncelleme olmadımı daha? Görebilen var mı?

İstanbul için e devlette evde bakım aylığı bende kayıt bulunamadı yazıyor hala. güncelleme olmadımı daha? Görebilen var mı?

maaş katsayısı büyük ihtimal 0,165837 olacak, engelli bakım maaşı da yaklaşık 1.658 lira olacaktır.

Şuan baktım 1544 gözüküyor hiç zam yapılmamış şubatta mi zamlı olacak

Sisteme düşmüş

emrecix

Dikkat edersen ben geçen yıl yapılan zamdan bahsettim. Yani yıllık olarak hesapladım.
2021 yılı için yine bahsettiğim rakamlara yakın zam geldi. Yazılarımı okursan 6 ay için gelecek olan zamdan bahsetmedim.
Herneyse yine dediğim gibi zam geldi ve hiç yoktan iyi bir zam.

Evde Bakım Aylığı zam oranları çok düşük değil mi?

Ben yanlış hesaplamadıysam yaklaşık olarak yüzde 7 oranında zam yapılmış.

2020 Aralık ayı 1544 liradan hesapladım. Yılbaşı zammıyla birlikte 1657 lira olduğuna göre yaklaşık olarak yüzde 7 zam yapılmış diye hesapladım.

Yaşadığımız hayat pahalılığıyla kıyaslayınca oldukça düşük. Yükseltilmesi için kampanya yaparsak bir sonuç alamaz mıyız?

Çekirge
sonuç alamayız.yılda 2 kez zam edılıo mıktarları düşükte olsa.ocak ve temmuz aylarında

Selamunaleyküm

Temmuz itibarıyla evde bakım maaşı ve engelli maaşı zamlı mı olucak? ...eğer evet ise rakam ne olucak bilgi lütfen!

Zamlı maaşlar Ağustos ayında yatacak. Rakamı bilmiyorum.

Evde bakım maaşlarına senede 1 zam vardır başkada yoktur

@emrecix

Her şeyin zamanı gelince bir cevabı vardır. Geçen sene yok uyduruyor yok bilmiyor yok haberi yok bir şeyden diye sayıklıyor duruyordun. Ben dedim ki 250 veya 300 lira zam gelecek demiştim ve 1800 küsür olacak demiştim evde bakım maaşı için. 2021 de evde bakım kaç lira oldu? 1798 lira oldu. Bundan sonra beni dinle doğru bilgi al. Tamam mı evladım. Hadi bakayım iyi eğlenceler sana.

Üst Alt