Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 alanların Mart ve Haziran dönemlerinde aylıkları kesilmeyecek!?

Ecarus kardeşim daha maaşa zaman var düzeltilemiyormu sorunun onun için uğraş.ama bizim bile martta maaş alacağımız bile garanti değil. yapacak bişey yok bekleyip göreceyiz.mevlam neylerse güzel eyler

1 senelik raporun süresi doldu randevu aldık raporu kestiler maaşı kesilecek maaşlar.

hacer demirbilek
merhaba kardeşim.Kesinlikle yok .3 senedir bu maaşı alıyoruz mart aylarında hep sorun çıktı eminim yani.9 şubatta yeniden başvuru yapmışız gibi oldum.Haziranda şubat ayının tamamını alma olsalığımız var.

enes75; Şahin Yılmaz sizi candan gönülden tebrik ediyorum bravo işte sizin gibi artık bu iktidarın ne kadar çıkarcı oldugunu anlayabilecek insanların olması çok güzel.. Akp hükümeti din siyaseti yapan dini siyasete alet eden çıkarcı bir iktidardır engelliyi 2. sınıf insan yerine koyan hatta insan yerine bile koymayan adam akıllı ilgi alaka göstermeyen bir iktidardır. Kendi çocuklarına gemiccikleri alırlarken, askere göndermezlerken, akrabalarını işe alıp kendilerine zıt düşüncede olanları işten çıkarırlarken iyiler, biz engellilere gelince bir icraatları yok...

bende seni tebrik ederim lugal kardeş
düşüncelerimiz uyuşuo

Ah be dostum ah hadi sen geçte olsa farkına vardın bunların ya farkına varamayanlar:?

Üst Alt