Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı başvurusu e-devlette ne zaman gözükür?

hakanyildiz

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
0
Ben gecen carsamba 2022 ayligina basvurdum. Fakat yaptigim basvuru edevlette gozukmuyor. Acaba ne zaman gozukur?

hakanyildiz bende çarşamba günü evrakları verdim benimde gözükmüyor benim edevlette reddedildi fes edildi yaziyo hala

hakanyildiz 15 güne gözükürmüş seni yeni başvurumu benim salı günü kesildi çarşamba günü tekrar evrak gezdirdim başvurdum

bugün edevlette başvurum gözükmüş ama halihazırda eve gelmediler.

hakanyildiz ozaman daha bağlanmamış değerlendirme aşamasında spas müstahak sor gulamasına bir bak 60 c3 yazıyorsa bağlanmıştır

Yok daha eve gelip bakmadilar. Eve gelip bakacaklarini soylediler. Gecen carsamba basvurmustum.

Spas mustehaklik 60 c1 yesilkart yaziyor.

144 u aradim. Heyet toplanti asamasinda dediler 2022 icin

Halen edevllette basvuru yaziyor.

Eve gelmediler halen bekliyorum.

Arkadaslar rapor yenilemistim bugun maas gunum e devlette odemeniz hazirdir diyor matikte para yok bu konu hakkinda yardimci olurmusunuz

Tolga001 ayni sorun bende de var ne olacak bilmiyorum aramadigim yer kalmadi matikte yok ptt bankaciligindada yok ARKADASLAR yardimci olun lutfen
Kalem abla yardimci olur musun lutfen ben heryeri aradim cevap vermediler

Hesaba geçmemiştir maaşlar bazen mesai bitiminde hesaba geçiyor tekrar kontrol edin eğer yoksa sydv ye gidip sorun

a8533c51b7167c12434a8302452fad4c.jpg
bana şimdi baglanmış mı oluyo 2022 aylıgı ben kasım da basvurdum red gelmişti tekrar basvurdum bu ay böyle olmus bu defa kasımdan bu yana birikmiş mi alırım yoksa en son basvuru tarihim mi gecerli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatma mehmet

Ben 10 gun oldu basvurali. Halen eve gelmediler. Eve gelecekler diye evden disari cikamiyorum. İş basvurularimdan bir haber gelmedi. Cimere, valilige, iskura, belediyeye, kariyrer.net secretcvye basvurdum. Hicbir yerden haber yok. Ne is bulabiliyorum ne maddi yardim alabiliyorum. En sonunda gidip intihar edecegim.

hakanyildiz

Kasımda ilk basvurumda gelmişler biz evde yoktuk bu ay başı basvurdum burda kaydın varmış bişey yapmana gerek yok dedi neden geldin tekrar dedi kişi bası gelir 609 tl olmuş onu gecmedigimi düşünüyorum dedim tamam dedi 3-4 gündür e devlete bakıyorum devam ediyor yazıyor red yazan yerde ben 84 dogumluyum ayın 9 unda yatarmış benim ki ama hala para falan yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sisteme sorun var galiba ben çektim maaşı halen hazır diyor😁

Edevlette bugun baktim. Engelli ayligi devam ediyor yaziyor. Spas mustehaklik 60g3 2022 yaziyor. Basvuru tarihim 27 subat eger maas baglandiysa ilk maasi ne zaman alirim?

144u arayip sordum. Simdi onaylanmis dedi. Fakat su anda adima odeme gozukmuyormus. Nisan ayinda sorun dedi.

rapor oranı %40 başvuru tarihim 27 şubat olduğu için marttan itibarenmi almaya başlayacam

hakanyildiz edevlette senin ödemen hazır mı bi bakarmisin benim edevlette herhangi bir ödeme gözükmüyor mart 19 da bağlandı maaş bağkur tespitiyle kesilmişti şubat 25 kesilmişti

Üst Alt