Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı başvurusu e-devlette ne zaman gözükür?

Fatma mehmet

Bendede gozukmuyor. Bana mayis ayinda alirsin ilk ayligi nisana yetismez dediler vakiftan. Sizinde oyledir buyuk ihtimal

14 martta babam icin engelli ayligi başvurusu yaptik hala maas baglanmadi evede gelmediler e devlette devam ediyor yaziyor ne zaman bağlanır bilgisi olan varmi?

Ali5858 tamam bağlanmış maaş daha neyi soruyon bu ayın yirmisinden sonra bak ne kadar alacağı yazar edevlette

E devlete bakiyorum ne kadar ciktigi yazmiyo ayni devam ediyor yaziyor

Tamam teşekkür ederim bide şunu soracagim evde bakim maaşına basvuracagiz evde bi calisan var asgari ucretli evde bakim maasini engellermi

Ali5858 evde bakım maaşı kriterleri farklı bir raporun ağır engellimi varki ağır engelli eve geler heyetin engellinin tek başına hayatını sürdürmelerine karar verip rapor hazırlayıp ilmüdürlüğüne onaylanması gerekir 2022 maaşı aldığına göre ebm maaşı zaten alırsın ebm maaşı gelir kriteri 1219 tl

Yani suan 5 kisi yasiyoruz evde asgari ücret oldugu icin alamazmiyiz evde bakim maasini

Ali5858 2022 kişi başı gelir 609 tl evde bakım maaşı içinse 1219 tl basit bir hesapla alıp alamızcaniz hesap edebilirsiniz raporunuz ağır engelli evet mi evet ise bir mutacat edin bence

2022 maaşları e devlette nezaman güncellenir?

E devlette maaşlar ne zaman güncellenir ayin 25 i oldu yenilenen varmi maaşı

1 nisan e devlette basvuru 40 puan engelli raporu haziranda kaclira alirim abla

@hakanyildiz hakan kardeşim hayirlilisi olsun allah yemeleri nasip etsin

@adanalı01 bir nisan yeni başvurumu bak kardeşim örnek verecem benim maaş marttın 19 kabul edildi nisanda para almadım mayısta 1440 tl para yatmıs bana kisacasi maasin kabul edilldigi ayin degil onu takip eden ay başlar senin başvurun nisansa daha haziranda almayabilirsin edevlete bak devam yazısı varsa maaşın baslamistir

adanalı01 ilk başvurumu çünkü edevlette her zaman ilk başvuru yazar meşale benim ilk başvurum 2014 tü kesilmişti şubat 'ın 27 başvurdum mart 19 ta kabul edildi nisan maasini almadim rapor oranim %71 sen başvurunu ne zaman yaptın nisan mi mart mi eğer martta başvurduysan nisan da kabul edildiyse haziranda alırsın nisan da başvurduysan mütevelli heyeti ay ortasında toplanıyor gene tam olarak bilmeme kaydıyla temmuzda alabilirsin sen bu ay ödeme gözükmüyorsa mayıs ayının 25 den sonra edevlette takip et en iyi cevap edevlette

mart 22 basvurum e devlette 1niasan devam ediyor yaziyor sizin puan.kacti

adanalı01 haziranda alirsin sm raporun kaç yazmamişsın ben soruyu iyi okumamışım

22 mart basvuru 1nisan e dwvley devam ediyor yaziyor ben haziranda nakadar alacam abla %40 rapor

@adanalı01

Martta başvuru yaptıysan maaş başlangıç tarihin 1 nisan olur,mayıs yani bu ay maaş alamazsan haziranda 3 aylık alırsın 480+480+480=1.440 tl alırsın

Kağan55

birde abi haziran maaslari bayram oncesi odenirse gene ayni alirim dimi abi mayista almadim saygilarimla bunu da cvplarmisin abim

arkadaşlar ayın 5deki 2022 maaşını cuma günümü cekicez pazartesimi

Fatma mehmet abla ben 1 ay önce başvuru yaptım henüz eve gelen kimse olmadı ve bı soru soracam annem vefat etti onun adına 1000 TL alıyor bizimkiler ve ben 1500 TL engelli maaşı alıyorum bunlar gelire eklenir mı?

Bu arada 1 aydır e devletten basvuruma dair herhangi bir durum görünmüyor acaba başvuru yapmadılar mı?

Xyn1erRR
heyetın eve gelmesı başvuru yapılan yerın yogunlguna baglı olarak sure değişi ve maaş baglanırda baglandıgı tarıh değil başvuru tarıhı gecerlı oluo ve aradakı maaşlar ödenıo.
başınız sağolsun annenıze ALLAHrahmet eylesın
2022 de sizin aldıgın ebm maaşı ve adı ne olursa olsun tüm gelırler gelire dahil edilir bu durumda annenızden dolayı alınan 1000 tl ve sizin aldıgınız ebm olan 1545 tl galire dahil edilir sadece emsal kıra bedelı gelırden düşülür kırada ıkamet edıosanzı buna dıkkat edın
anneden kalan 1000
ebm 1545
toplam 2545
bu durumda 2022 baglanması için evde enaz 4 kişi olmanız gerekıo . 3 kişi ısenız kırada ıkamet edıor olmanzı ve emsal kıra bedelının enaz 500 tl olması gerekıo verdiğiniz bilgilere göre 2022 baglanamsı için
siz adı ne olursa olsun tüm gelırlerınzı toplayıp evdekı kişi sayısına bölün çıkan mıktar 701 den az ise başvuru yapın 701 ve üzeri çıkarsa bağlanmayacagı için başvuru etmeyın

e devlete ne yazıyoruz da maaş ne oldu diye gösteriyor

Ahmet T

sosyal yardım sorgulamaya gir 2022 yardımında devam ediyor yazıyorsa bağlanmıştır

@kbtrben taaa ne zaman başvurdum halen bir cevap gelmedi e devlet te yok

Üst Alt