Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığına müracaatım kabul edilirse sağlık güvencesinden ne zaman yararlanırım?

Kalem bu sabah vakıftan geldi biri. Birkaç soru sordu, evraklara birşeyler yazdı. 15 gün içinde netleşir dedi.

@Kalem Bu sabah aradılar vakıftan kabul edilmemiş tekrardan başvursun dediler. Şimdi yeniden hastaneye yönlendirip rapor mu aldıracaklar? Madem kabul edilmemiş neden dün eve vakıftan personel geldi anlamadım?

Sosyal yardım işaretli değil diye kabul edilmemiş.
Kabul edilmedi madem neden eve gelip inceleme yaptılar.
Personele söyledim. 2022 işaretli değil ama veriyorlar burası vermiyor bende kaymakamlığa gidip şikayet ederim dedi. Kaymakamlık birşey yok dedi. Nasıl yok dedim. Her vakıf veriyor sadece burası mı vermiyor dedim. Ben bilemem dedi.
Hastaneden yazı gelmiş. O ibareler işaretli olmadığı için yeniden sevk istemiş. Yeni rapor alırsam bu raporum iptal olur. Bu raporla yaptığım bütün işlemler iptal olur dedim.
Şimdi nereye gidip şikayet, dilekçe vs nereye başvurmam lazım.
Bu durumla ilgili bir kanun var mı? İlla sosyal yardım işaretli olacak diye. Yoksa ne yapmam gerek.

Üst Alt