Merhaba arkadaşlar ben 6 ay öncesinde saglık kurulundan % 50 rapor almıştım bunu kaymakanlıgı götürdüm ankaraya gönderdiler.neyse 6 ay oldu bugun eve kagıt geldi rapor noksanlıgı
antalya eğitim araştırma hastanesı başhekimligine 2022 sayılı kanunu uyarınca aylık isteminde bulunan hastanemızin saglık kurulunca 12.03.2012 tarih ve 2938 sayılı rapor duzenen xxxx xxxx oglu xxx raporda noksaklıklar tespit edilmişir.
Ek 1 : 1 adet saglık kurulu raporu fotokopisi
noksanlıklar :
() ekle fotokopisi gönderilen saglık kurulu raporunun hastenemizin kayıtlarına uygun olup olmadıgının tespiti ile üst yazının eki ile kurumumuza gonderılmesı
() raporun sürekli olup olmadıgının gerekiyorsa kontrol süresinin belirtilmesi
() zorunlu dal ve veya ilgili dal uzmanların kaşe ve veya imza eksikligi
() özürlününün tüm vücüt fonksiyonun kaybı % olarak belirtilmesi
(x) fotokopisi gönderilen saglık kurulu raporunun aslının veya başhekim başhekim yardımcısı tarafından aslı gibidir onaylı süretinin gönderilmesi gerekmektedir...
BENİM ANLAMADIGIM BEN RAPORU ALDIM BUNLARI HEPSİ VARDI NDN BÖYLE BİRŞEY OLDU YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM EVRAK TAKİBİNDEN BAKTIGIMDA İSE BU CIKIYOR YARDIMCI OLURSANIS SEVINIRIM...
antalya eğitim araştırma hastanesı başhekimligine 2022 sayılı kanunu uyarınca aylık isteminde bulunan hastanemızin saglık kurulunca 12.03.2012 tarih ve 2938 sayılı rapor duzenen xxxx xxxx oglu xxx raporda noksaklıklar tespit edilmişir.
Ek 1 : 1 adet saglık kurulu raporu fotokopisi
noksanlıklar :
() ekle fotokopisi gönderilen saglık kurulu raporunun hastenemizin kayıtlarına uygun olup olmadıgının tespiti ile üst yazının eki ile kurumumuza gonderılmesı
() raporun sürekli olup olmadıgının gerekiyorsa kontrol süresinin belirtilmesi
() zorunlu dal ve veya ilgili dal uzmanların kaşe ve veya imza eksikligi
() özürlününün tüm vücüt fonksiyonun kaybı % olarak belirtilmesi
(x) fotokopisi gönderilen saglık kurulu raporunun aslının veya başhekim başhekim yardımcısı tarafından aslı gibidir onaylı süretinin gönderilmesi gerekmektedir...
BENİM ANLAMADIGIM BEN RAPORU ALDIM BUNLARI HEPSİ VARDI NDN BÖYLE BİRŞEY OLDU YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM EVRAK TAKİBİNDEN BAKTIGIMDA İSE BU CIKIYOR YARDIMCI OLURSANIS SEVINIRIM...
KONYAALTI KAYM | 02.08.2012 | 13771622 | 03.08.2012 | Evrak sisteme kaydedildi. |
KONYAALTI KAYM | 02.08.2012 | 13771622 | 03.08.2012 | Evrak işleme alındı. |
KONYAALTI KAYM | 02.08.2012 | 13771622 | 06.08.2012 | Evrak işleme alındı. |
KONYAALTI KAYM | 02.08.2012 | 13771622 | 06.08.2012 | Gereği yapıldığından arşive kaldırıldı. |