Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 başvurum raporda noksanlıklar olduğu gerekçesiyle uzadı..?
mehmet bey durumu bimere bildir. 16 şubatta yayınlanan genegede senle ilgili olan kısmı aynen kopyala sonrada memurlar bana böyle söylüyor de. mal müdürlüğünün yönetmeliği kendisini bağlamaz diye birşey yok genelgeye göre bağlayıcıdır. genelgenin altında fatma şahinin imzası var. bimere herşeyi yaz. benim zaten muhtaçlık kararım alınmştı fakat maaşım bağlanmamştı de . ben başvuruda bulunduğum zamanki yönetmelik farklıydı fakat bağlı bulunduğum sydv o yönetmelik beni bağlamaz diyor de.Allah yardımcın olsun
aynen kardesım oyle yaptım olmassa direk sydv müdürüne cıkcam il müdürüne cok saçma bu kanun tam benim icin adamlar bana maaş baglamamak ıcın elınden gelen herşeyi yapıyorlar :S:S
Merhaba arkadaşlar ben geçen sene mart ayında 2022 basvurmustum ama kaymakanlık bana maaş baglamıyor yenı yasa cıktı dıyorum eskı ıslemde olanları maaşı baglanıcaktır diye adamlar gene baglamıyor bende bimere şikayette bulundum bu ne demek oluyor ?
BİMER'in etkisi eskidendi kardeş.. BİMER artık sadece evrak havale memurluğu yapıyor.. Senin gönderdiğin dilekçeyi ilgili birime havale ediyor hepsi bu.. Kendi sorunumla ilgili (Daha doğrusu devletin ciddiyetsizliğini) bizzat bakanlık makamlarına yazmıştım geçtiğimiz yıl.. Hepsinden de çok farklı cevaplar gelmişti.. Gülsem mi ağlasam mı ? Devlet kendi içinde kendi kurumları ile barışık değil ki vatandaşı ile barışık olsun ...
Kaymakamlık maaş bağlamada yetkili değildir. Kaymakamlılar sadece kabul ve müracaat merkezidir. Ama Kaymakamlılarda Vakıf heyetleri sizin 2022 sayılı yasadan yararlanmak için muhtaç olup olmadığınıza malvbarlığı araştırmanızdan karar verebilir. Size maaş bağlanmama gerekçesi olarak neyi gösteriyorlar
bana yeni cıkan genelgeyi gösteriyorlar 119tlyi geçiyor baban emeklı maaş baglanmaz ben geçen sene mart ayında basvurdum benım muhtaclıgım cıktı suanda 2022 sorgulamada işlemde diye cıkıyor ama ben sydv gittim bu 12subatta cıkan genelgeyi aaldım cıktısını götürdüm gösterdim bana halen soguk davranıyorlar gidin dava edin diyor kazanırsınız diyor biz baglamayız dıyor bu yenı cıkan genelge tam benı ılgılendıror ama bunlar halen neyi ugrasıyorlar analmadım
evet soyledıklerınız dogru ben gecen sene mart ayında basvurdum mal mudurlugune mal mudurlugu evrakların ankaraya gıttı artık bızden cıktı googleye gir 2022 yaz ordan kımlık numaranı yazarak baglanıp baglanmadıgını takıp et dedı bende ordan takıp etmeye basladım 3 agustos 2012 evraklarım işleme alındı rapor fotokopi diye evime kagıt geldi ben o kagıdı aldım hastaneye goturdum hastane dedı tamam biz yazışmaları yaparız sonra bu 2022 maaşları sydv devir oldu ve ben subat ayında gene gıttım benden raporun orjinalını ıstedıler fotokopisini cekti işleme soktu sımdı ıse bana maaş baglamıyor evde baban emeklı 119tlyi geçiyor ben sımdı 2.maddeye göre maaşım baglanması lazım demı
MERHABA ARKADAŞLAR BEN GECEN SENE 15.03.2012 TARİHİNDE BASVURDUM 03.08.2012 İŞLEME ALINDI 18.08.2012 TARIHINDE EVE BIR KAGIT GELDI RAPORDA NOKSAKLIK TESPİT EDILDI BEN O KAGIDI RAPOR ALDIM HASTANEYE GOTURDUM VE BANA DEDILERKI BIZ YAZISMALARLA HALLEDERIZ SIZ BEKLEYIN SONRA SYDV DEVİR OLDU VE SYDV BANA HALEN MAAŞ BAGLAMIYOR BU İŞ NASIL OLCAK 2022 SORGULAMA YAPTIGIMDA BUNLAR CIKIYOR HALEN LUTFEN YARDIM EDIN
kardeşim son gönderdigin rapor yüzdesi kactı? eger raporun agır özürlü vs sürekli ise 20 güne kadar kesin bi sonuç alırsın ve gecen seneden buyana biriken maaşınıda toplu halde cekersin ... ama şu aralar biraz işler karısık muhtaclına kara verilirse 1 aya kadar kafan rahat eder işallah..
merhaba arkadaşlar ben 15.03.2012 tarihinde 2022 maaşı için mal müdürlügüne başvurdum evraklarım 03.08.2012 tarihinde işleme alındı 18.08.2012 tarihinde eve kagıt geldi rapor fotokopi diye maaşımı baglamadılar sonra o kagıdı aldım hastaneye goturdum hastane biz hallederiz merak etmeyın.sonra bu 2022 maaşları sydv devredildi sydv bana dediki ocak 15den sonra raporunu getir raporu goturdum işlem yaptılar benım ılk kayıt tarihim cıkıyordu hersey dogruydu ama benı yonetmelıge aldılar maaşımı baglamadılar 144u aradım bana dıyor 15 ocakta basvurmussunuz babanız emeklı diye 119tlyi geciyor diye maaşınız baglanmamıs ama benımle aynı durumda olanların maaşı baglanmış ben napcam lutfen yardımcı olun