Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Başvurusu ne kadar sürede sonuçlanır?

MertAta

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
yaklaşık 6 hafta önce maliyenin istediği evrakları eksiksiz tamamlayıp verdik. sizce bundan sonraki süreç ne kadar olur kaç ay sürer? ayrıca merak ettiğim diğer bi konuda şu eğer maaş talebim onaylanırsa maliyeye başvurduğum tarihmi esas alınacak yoksa ankaraya giden belgelerimin işleme alındığı tarihmi esas alınacak?

Bu bekleme süreci il/ilçe yoğunluğuna göre 3 aydan 2 yıla kadar değişiklik gösterebliyor o yüzden net birşey söyleyemeyiz.. Bu arada maaşınızı bağlarken başvuru tarihiniz esas alınır..

arkadaşlar birşey soracam ben yaklaşık 5 ay önce başvurdum sorgulama yaptım geçen ay aşağıdaki gibi bi yazı çıkıyor

1 27.05.2011 SOSYAL YARDIMLAR D.B. SİCİL AÇMA SERVİSİ ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 27.05.2011 SOSYAL YARDIMLAR D.B. SİCİL AÇMA SERVİSİ ZİMMETTEN ÇIKARILDI

evraklar ankaraya gönderilmişmidir sizce??

evet Ankara'ya gönderilmiş

bende şubat ayında başvurdum. şu gün olmuş hala sorguladığımda kayıt bulunamadı diyor. evraklarımı teslim ettiğim memura gittim. oda ankaraya gitmiştir bekle dedi. biraz sabırlı olmak lazım nerdeyse benimki 7 ay olacak hayırlısı bakalım.

Bende martın başında başvurdum. Durum senınkiyle aynı 30.05.2011 en son zimmeten çıkarılmış. Evt sabredelim bürokrasiyi yürüten memur arkadaşların işlerini yapmalarını bekliyecez.

benimki 2 ay 11 günde baglanmıstı umarım sizinkide hızlanır

merhabalar benimde 3 ay oldu hala bicevap yok nerelerden bilgi alabilirim.

Arkadaşlar lütfen herkes gelişmelerden haberder etsin bizi. benim durum hala aynı ankaraya gönderildi bekleyin diyorlar.bir gelişme olursa burdan paylaşırım.

Melek hanım aşşağıda vereceğim adreslerden T.C kimlik numaralarınızla sorgulama yapın eğer kayda geçilmişse mutlaka bilgileri göreceksiniz.

EvrakIzle.jsp
Sosyal Güvenlik Kurumu - ES 2022 Evrak Takip Uygulama

MertAta;

mert bey ben bakım ücretini alamadım hala 3 ayı geçti benim tc ile çıkmıyor rahatsız olan kızım acaba onun tc ilemi bakıcam

2022 sayılı yasa başrvurudan sonra bukdar uzun mu suruyor? kaç ya sonra onayalanır?

fanfan ben size kendi başvurum ve sonuçlanan zaman sürecinden biraz bahsedeyim, ama tabi bu sizinkide aynı olacak anlamına gelmiyor. şubat ayında maliyeden aldığım bir kağıtla hastaneye gittim 10 gün kadar muayene oldum bazı testlere tabii tutuldum ve mart ayının başında evraklarımı tamamlayıp maliyeye teslim ettim. mayıs ayına kadar maliye bazı araştırmalar yaptı eve polis falan geldi derken mayıs ayının 27 sinde bütün işlemlerim tamamlanmış ve ankaraya gönderilmiş oldu evraklarım. ankaradanda cevap 2 ay 10 gün sonra geldi ve başvurum kabul edildi.yani 6 ay 10 gün falan sürdü. umarım aklınızdaki sorulara biraz cevap vermişimdir. inşallah başvurunuz kabul edilir ve maaşınız bağlanır.kolay gelsin

Ark bende mart ın 3 ünde maliyeye başvurdum mayısın 30 unda ankaraya gönderildi ağostosun 10 unda internete maaşımın bağlandığı yazılmış. durum aktif sanırım sorun yok online ödeme tutarı olarak 1053.8 yazıyor sanırım buda 5 aylığa tekabül ediyor bu nasıl oluyor ?

mertata bizim 210 civarıdır 1053 tl 5 ay a tekabül ediyor oysa ağustosla beraber 6 ay dolacak. aslında şunu sormam lazım eylül ay ında hangi ayların parasını alıyoruz?

başvurduğunuz ayı takip eden aydan itibaren maaşınız bağlanır bende şubatta başvurdum fakat mart ayını baz almışlar. eylül ayında ekim kasım aralık aylarının parasını almış oluyoruz . sormuştum çünkü ziraat bankasından toplu paramı çekiyorum 1 ay dolmadan nasıl tekrar maaş alacam diye? siz 3 aylığınızı peşin alıosunuz dediler

Mart ay ının 3 ünde başvurdum, buna göre eylüle kadar 6 ay ediyor ama 5 ay yatırılmış sizce neyden kaynaklanıyor olabilir? sizin neden şubat değilde mart ay ı baz almışlar? bu soru işaretlerini biz gideremeyecez sanırım:)

Rotinda, ablam aylık başlangıç tarihi, başvuru tarihin değildir. Aylık başlangıç tarihin, başvuru formunun mahalli maliye teşkilatında veya il müdürlüklerinde kayda geçtiği tarihi izleyen aybaşıdır. Buna göre toplu paranda hata yok. Aylık başlangıç tarihinden Eylül dönemine kadar olan toplu paran belirtilmiş. Toplam 5 aylık ediyor bu tutar da. İlk aylığını Eylül döneminde PTT'den alacaksın.

Toplu paranı evrak takipte online ödeme tarihi gorundukten sonra en geç on gün içinde Zıraat bankasından çekebilirsin.

işte mart ayını takip eden aydan itibaren bağlanmşsın maaşa. sen mart ayını unut sil aklından :)) hayırlı olsun bu arada güzel günlerde harca

kalem tşkler abla valla sabahtan beri kafamı kurcalıyordu bu soru işareti. sağolun.

tşkler mert ata sağol

Merata daha nazik çıktı benden valla:)
Hayırlı olsun rotinda:) Maaşını güle güle kullan ablam:)

gerçekten çok uzunmuş bu nasıl adalet miş. teşekkur edrım mertbey siz rapor oranınız ne ve nekadar maaş alıyosunuz?

pekı ılk maaş kaç ayda elıne gectı.

world56
merhaba rotindaa sen çalışıyor musun.​

world esprimi yapıyorsun

Üst Alt