Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Başvurusu ne kadar sürede sonuçlanır?

adam çalışabilse tenezül etmezdi heralde bu paraya dimi :)

fanfan: benim rapor oranım %74 şu an aylık 316 göbünüyor. ilk maaşım henüz elime geçmedi haftaya çekerim heralde burdaki arkadaşların dediğine göre. elime henüz ödeme emri geçmedi. bu forumda 2 ay 10 günde maaşa bağlananda var 2 yıl bekleyende ama şu son zamanlarda bende dahil herkesinki yaklaşık 6 - 7 ay arasında sonuçlandı. sabredin umarım maaşınız bir aksilik çıkmazda bağlanır

rotindaa;
ben espri yapmıyorum sadece soru sordum herhangi bir yerde çalışıyor musunuz dedim. özel sektör veya devlet kurumunda çalıştığın zaman 2022 maaşı nasıl alıyorsun ki fakat sen çalıştığın zaman özel sektör veya kurumdan maaş alıyorsun.

world türkçenden bişey anlamadım ama anladığım kadarıyla çalıştığımı iddia ediyorsun. bunu nerden çıkardın?

ben çalışmıyorum.

ben de seni hiç anlamadım. söylesene çalışmıyorum diye.

merhabalar.öncelikle Allah sabır ve kolaylık versin. öncelikle bimer e online başvuru yapınız evrak işlemlerinizin hızlandırılması için.18 ekim itibari ile maaşımın yatmasını bekliyorum ben.Toplamda 3 ay sürdü işlemlerim maaşın onaylanması dahil.Hastalığım yetim hastalıklar grubunda ve tedavisi mümkün olmayan bir hastalıktır bunun faydası olmuştur belki (20 günlük kontroller bulunmaktadır)

bimere şikayet etme örneği varmı acaba bilen varsa yazabilirmi ?

9791.jpg

Dosya ankaraya eylulun 20 sinde ulasmis ama bu yukarida ki yazanlardan birsey anlamadim saten birsey de yazmiyor bazi arkadasla eksik dosya felaan diyor bu saatten sonra eksik dosya bildirimi gelir mi acaba birde ne zaman sonuclancak bu 1 aydir bu ekran cikiyor

2022 başvurusu şu anda ne zaman sonuçlanır

Eserin79
bulundugnuz yerın yogunlugna baglı .normalde 1 ile 3 ay arasında heyet gelıyor ama dedıgm gibi yogunluga baglı erkende gelebılıolar 15 - 20 günde.

Merhabalar 2019 ocak ta 2022 engelli aylıgına basvurum yaptım yeşilkart c1 c3 güvencesinden yararlanıyorum onaylandıgını nasıl anlaya bilirim bide eve memur gelir dediler hağlen Gelen olmadı bilginiz varmı

Erdal87

e-Devlet sisteminde "ödemeniz hazırdır" yazıyor ise maaşınız onaylanmıştır. "Reddedildi/feshedildi" yazıyorsa maalesef maaş almaya hak kazanamamışsınız demektir.

Ayda alınır Mart ayında, şubat +Mart alırsın

Erdal87 Başvuru tarihinden aylığı ilk kez alacağınız zamana kadar geçen süredeki aylıklarınızı bir seferde ( kaç ay birikmişse) ondan sonraki aylar ise aylık olarak ödeniyor. Eskiden 3 ayda bir ödeniyordu, şimdi aydan aya...

Teşekkür ederim hozgul kardeşim Bilgilendirdigin için.

Üst Alt