Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 EKPSS/Kura ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme 05.01.2022

mhrrd

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba,

ÖYSM sitesine girdiğimde
2022 EKPSS/KURA İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme - TERCİH
Başlangıç Tarihi :05.01.2022 11:30
Bitiş Tarihi :14.01.2022 23:59

görmektedeyim. Önceden kuraya katılmıştım, Bu 2. tercihler içinmidir ?

Başvuru sınava katılmak için başvuru tarihlerine baktığımda şubat ayından başlayacak diye gözüküyor. şimdi başvurularım kısmında gözüken kıraya katılsam başvuru zamanı geldiğinde ekpss sınavına başvurmama engel olur mu ?

Hib bir yerde açıklama göremedim .

Ekpss sınavına girdin mi? Hangi bölümden mezunsun. Eğer ilkokul, ortaokul isen sadece kuraya katılabilirsin. Ortaöğretim, önlisans ve lisans ise sınava girebilirsin.

Lise yeni bitti ve diplomamı aldım. Öncesinde sınava girmemiştim. Geçen sene kura bitmeden önce kuraya başvurmuştum

mhrrd

Kuraya başvurabiliyorsanız başvurun, sınava da lise düzeyinden girebilirsiniz. Sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.

Merhaba rica etsem benim bir sorum olacak 2018 Ekpss Kuraya katıldım şimdi yine tercihte bulunacam ama artık ilköğretim değil lise mezunuyum yeni mezun oldum yinede kurada ilköğretim nitelik tercihlerinimi yapacağız

Yorumsuz

2020 ekpss sınavına girdin mi? İlköğretim düzeyinde kuraya tercih yaptığın için yine aynı düzeyden tercih yapman gerek. Liseden tercih yapmak için sınava girmen gerekir. Sınav kayıt zamanında ortaöğretimden kaydını yapıp sonraki alımlarda lise düzeyinden tercih yapabilirsin.

Yardımlarınız için teşekkür ederim ilköğretim düzeyinde tercihlerde bulundum.
Bir sonraki sınav sürecinde lise düzeyinde katılacağım.

Yorumsuz

Rica ederim. Mezun olacaksan liseden sınav kaydını yapıp ortaöğretimden sınava girersin.

5 Ocak 2022 tarihinde başlayan EKPSS tercihleri, 14.01.2022 günü saat 23:59'da sona erdi. Sonuçların 2 hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. Adaylar sonuçları ÖSYM’nin sonuç sayfası olan “sonuc.osym.gov.tr” adresinden öğrenebilecekler.

2021 yılında tercihler 19 Ocak'ta sona ermiş ve sonuçlar 26 Ocak'ta açıklanmıştı. Bu sebeple sonuçların 20 Ocak 2022'de açıklanması bekleniyor.

https://www.cnnturk.com/amp/yasam/ekpss-tercih-sonuclari-ne-zaman-aciklanacak-osym-2022-ekpss-tercih-sonucu?page=

guleman18

27 ocak demişlerdi 20 ocak tarihinde açıklayacaklar demek. Ösym sitesinde bilgi yok bu konuda.

Bir kaç güne açıklarlar, puanı düşük olanlar (yani benim gibiler 72-73'ler) çok heveslenmesin :)

Doğru tercihle en düşük 75-76 seviyeleri tek tük atanabilir. onun dışında en düşük ortalama puan 79 olur bana kalırsa. Ön lisans ve Lisans için söylüyorum bunu.

kenan91

Ağzından Bal damlıyor Kenan kardeşim

LİSANS 79 Puana düşer dedin ya

İnsana UMUT aşılıyorsun.

Teşekkür ederim.Bir nebze olsa beni mutlu etti.
lacivert21

Tahmini rakam 20 OCAK netlik kazanmış degil

guleman18

Lisanstan öğretmen alımları olduğu için son alımda puanlar düşebilir demiştim. Senin puanın iyi. Doğru tercih kısmını düşündüysen sorun olmaz. Hayırlısı olsun.

lacivert21

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Eğer doğuya Atanirsam ilk işim MARDİN MİDYAT a gidip gezmek

Çok merak ediyorum ben bu şehri

Reyhani oyunu varmış

88 - 91 PUANLA LİSANS dan tek tük TERCİH yapmayanlar da vardır.

Bu tercih de hakkını kullananlar vardır.

Vardır Elbet

Benim yaptığım 2019 tercihi vardı. Gümüşhane Üniversitesi Şiran ilçesi orayı yazmadım. Benim puanıma tutan yer orasıydı .İstemedim
Göç idaresine 89 PUANLA yerleşen vardı ve 1 kişi alıyordu
O dönem de 89 PUANLA TERCİH veren vardı
Ona dayanarak söylüyorum

EN DÜŞÜK Taban PUAN LİSANS 81 PUAN dan Aşağısını görmeyebilir.

Çünkü puanlar şöyle işliyor

84,100
83,950 - 83,872, 83,500 , 83,409... gibi böyle yukarıdan aşağı yerleştiriyorlar

ASIL SORU ŞU 84,100 de Kalmış en son LİSANS

84,100 den - 80,000 PUAN arasında kaç kişi var ??
150 kişi mi - 200 kişi mi ?? Puanlardaki Küsüratlarida Dikkate Alın.

İkinci husus 89 -90 PUAN dan TERCİH vermeyenler vardır.2021 den Arta kalan kişiler onları da katın
Onlar bu TERCİH de 2022 TERCİH inde 2. haklarını kullandılar

HAYAT SÜPRİZLERLE DOLU

OLUR MU ???

OLUR BEKLERİM

4001 LİSANS ÇOK TERCİH ediliyor.

TERCİH yapa yapa bu işin ustası olduk 😂😂🤣

Son düzenleme:
Erdoğan'ın programı etkili tercihlerin açıklanmasında çıkıp şu kadar engelliyi atadık demesi gerekiyor. Konuşma yapacağı bir gün varsa yakın zamanda o gün açıklarlar gibi geliyor. Cuma günü de özel bir gün olar için bu ayın 21'i açıklanabilir yerleştirme sonuçları. (Not: sadece tahmindir)

ALLAHIM ŞU İŞ e girmeyi NASİP ET

AMİN 🙏

Aileme Maddi destek çıksam

SON DAKİKA

2022 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı ataması, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle yapılacaktır. Atama töreninin tarihi; Cumhurbaşkanımızın programına göre ayrıca duyurulacaktır.

Engelliler Platformu

KAYNAK : Engelliler Platformu Twitter

kenan91

OLSUN ben yine de Umutlanmayim. NASIL OLSA Çıkmıyor

Ben sonucumu biliyorum.

EKPSS Sonuç AÇIKLAMA Sistemi 2022

Herhangi bir KADROYA Yerleşemezsiniz

HEDEF EKPSS LİSANS 90 PUAN ve ÜSTÜ

Durmak yok çalışmaya DEVAM

bu akşam 18:15'te ortak basın toplantısı varmış. El Salvador CB gelmiş anlaşmalar yapacaklarmış sonrasında toplantı var. Bakalım...

EL SALVADOR çok önemli ülke anlatamam

Hahaha 😂🤣🤣

İspanya, İtalya dururken .NEYSE

T.C. Kimlik Numarası: ***********
Adı Soyadı: Kenan *********
Engel Grubu: Süreğen (Kronik)
Program/Alan: ELEKTRONİK HABERLEŞME TEKNOLOJİSİ

Kadro Kodu: 220221414
Tercih Sırası: 1
Yerleştirme Puanı: 72,90582
Kurum Adı: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
Kadro Ünvanı: MEMUR (BİLECİK)