Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 EKPSS/Kura ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme 05.01.2022
Ben tahminde bulundum sadece Erdoğan'ın konuşma yapacağı bir gün de açıklarlar dedim, nitekim benden sonra engelliler federasyonu öyle bir tweet atmış Erdoğan'ın gövde gösterisi yapması gerek şu kadar engelliyi atadık falan diye... Geçen atamalarda hep öyle oldu akşam saatlerinde konuşma yaptı kura çektiler ve açıkladılar tercihleri de
Arkadaşlar ilk kez ekpss ye giricem. Pek bilgim yok. Coğrafya bölümü mezunuyum ve formasyonum var. Aynı benim gibi coğrafya bölüm mezunu bi arkadas atanamamis bölümde 2.sırada olmasına rağmen öğretmenlikte 30küsür siradaymis bu nasıl oluyo. öncelik öğretmenlik okuyanalarin atamada fen edebiyat sonra geliyo diye yazmıştı başka biri. Bu doğru mu acaba ?
arkadaslar bir yakınım var kuraya başvurdu ve sonuçları merak ediyor. Sanıyorum yeni ekpss başvuruları da alınmaya başlanmış ve sonuçları öğrenemediği için ekpss ye girip girmeyeceğini kestiremeyecek olanlarımız var.
ösym ile görüşen oldu mu aceba?
sonuçlar açıklanınca buradan haber verebilir miyiz?
Bi arkadaşım için Mayıs ayında EKPSS/kura başvurusu yaptım. lise diploması olmadığı için kuraya girebiliyor. Ösym sitesinden başvuru yaptık ve 25 tl ödemeyi yaptık, başvuru alınmıştır dedi. Fakat listeden tercih yaptırmadı.
Bir şeyleri yanlış mı yapıyoruz acaba? Normal EKPSS ortaöğretim gibi listeden tercih yapılmıyor mu? başvuru klavuzundan da pek bişey anlamadım. EKPPS/Kuraya giren arkadaşlar bilgilendirebilir mi acaba.
Başvurular bitti şuan başvuru yapamazsın artık 2 yıl sonra mı 4 yıl sonra mı açılır ise başvurular, aile sosyal hizmetler il müdürlüğüne İlkokul mezunu isen İlkokul diploması ortaokul mezunu isen ortaokul diploması veya tamamlama belgesi veya İlkokulu bitirdiğine dair 2. Kademe Okur Yazarlık belgesi, engelli olduğuna dair alınmış en az %40 veya üstü olan sağlık kurulu raporunun aslı gibidir fotokopisi ve engelli kimlik kartı fotokopisi ile birlikte müracaat edeceksin. Orda engel bilgi formu doldurulacak. Ve taahhüt belgesi alınacak. Herhangi bir ösym koordinatörlüğüne sahip liseye gideceksin orda kaydın yapılacak daha sonra bankaya ücret ödenecek ondan sonra bekleyeceksin tercihler açılınca tercih vereceksin. hacklan
Hayır yanlış yapılan bir şey yok doğrusunu yapmışsınız tercihler açılmadı açılınca tercih verirsiniz.