Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 engelli aylığı alıyorum. Raporumu yenilememi istediler..?

emrahkanka

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2022 engelli aylıgım var sürekli raporum 2008 den beri bana bikacgün icinde vakıfdan geldiler yenilememi istediler şimdi tekrardan hastaneye gidipde yeni rapor cıkar diye öyle bişey sizdede oldumu arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

emrahkanka

Aynisi bana oldu raporun eski yenile dediler, ben yenilemedim yazili olarak istenmedikçe yenilemek zorunda değilim

alfa herşeyin hayırlsı ben şimdi yeniletmek zorunda kaldım yollayınca beni bakalım artık sonuc ne olcak oran olarak kacgündür uraştırıyorlar beni

@alfa herşeyin hayırlsı ben şimdi yeniletmek zorunda kaldım yollayınca beni bakalım artık sonuc ne olcak oran olarak kacgündür uraştırıyorlar beni

babadan kalma maaş için herkesten yeniden rapor istenmişti. 2 senede bir hastane köşelerinde sefil edecekler milleti.

Engelin ne ?
Bizede geldi kağıt bizim de eski yeniletmek zorunlu mu acaba ?
Gerçi biz aslını da kaybettik . Aslı olmadığını için kesilir diyorlar ?

sivrisinek gögüsümde sorun var gögüs kafes şekil bozuklugu nefes darlıgım var solumun yollarında sorun var bizde aslısını önceden yanlışlıkla göndermiştik 10 sene önce şimdi yenilememizi istediler
octoberrr ALLAH YARDIMCIN OLSUN ZOR GERCEKTEN

Son düzenleme:
sizinki bir sebepten dolayı kesilmiş, o nedenle yenilenmesini istiyorlar. surekli raporu olanlara durduk yerde yeni rapor cikartin demezler.

Yetkili hastaneden alınan engelliler için sağlık kurulu raporunda sürekli ibaresi bulunan vatandaşın 2022 aylığı fesih edilirse ve vatandaş fesihten sonra tekrar başvuruda bulunmak isterse yeni rapor çıkarmalı mıdır?
Vatandaş 2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylığı feshedildiği aydan itibaren sürekli raporuyla 5 yıl içerisinde tekrar başvuruda bulunabilir ve yeni rapor istenmez. 5 yıl geçtikten sonra tekrar yeni rapor istenebilir.

2022 Aylıkları

thinkpad

Ayligim kesilmedi daha devam ediyor ben ilac katki payi parasini geri veriyorlarmis ya o yuzden basvurmustum yenilenmesi lazim dediler raporun raporun aslisi bende yok yanlislikla gonderdik onceden fotokopisi var bende

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

süreli değil ki adı üzerinde sürekli. o yüzden isteyemezler.

sgk dan malulen emekli olmuştum sonra durduruldu işe başladım ayrıca vakıf nedir ilk kez duydum

@-mka

Surekli rapor ilac katki payi odemeleri icin basvurdukdan sonra istediler aslisi elimde yok suandada zamaninda yanlislikla gondermistim

Arkadaslar doktor yazisi anlamadigim icin nedir bu hastalik yardimci olurmusunuz

71bddd76eb64fdd61cfe742f5a435446.jpg

emrahkanka

neden istediler 2022 raporu senkide ne dediler sürekli demedinmi benim rapor
144 aradım kurumun isteme hakkı var dedi 5 yılda bir dedi
144 uzmanlar dönüş yapacak dedi beni aradılar yönetmenlikte yazmıyor dedim isteme hakkı yok dedim
11 maddeye atıf yaptı isteyebilir dedi isteyebilir diyor başkada bişey demiyor 144

11 madde benim anladıgım maaşı herhangi bir sebebten dolayı kesilen sonradan 5 yıl içinde başvuran tekrar maaşa
rapor istenmez diye okuyorum anlıyorum kesildikten sonra herhangi bir sebebten dolayı tekrardan başvuran maaşa 5 yıl geçmişse tekrardan kurum rapor ister diye yorumluyorum 11 maddeyi benim anladıgım bu 11 maddeden

144 yog kardaşım diyor kurum isterse 5 yılda bir rapor isteyebilir diyor kurum

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM ben söyledim sürekli diye onlarda hastaneye sevk ettiler beni benim aslısıda yok raporun elimde önceden yanlıslıkla yollamıştım zaten ilac katkı payı parfalarını geri veriyorlarmısya ondan ben başvurmuştum

Yeniden heyete gir yeni bir rapor çıkar bunda sorun olacak birşey yok aslı gibidir damgalı 2 adette yedek rapor iste başka işlerde lazım olur rapor oranın neydi eski raporunda

Barda5

%80 raporumdu şimdi %22 düşürdüler

Yuzde 80 raporu nasil 20 ye dusurduler

Kalem abla var uzman o bu konuyu okur insallah onun konusmasi onemli

etna 01

İkinci kez ayni hastaneye gitdim eyete girdim hastaligim ayni raporu elime aldigimda %22 yaziyordu

emrahkanka

şaşırmadım.çünkü 2 yıl kadar önce %60 ın üzerinde olan arkadaşıma %35 i zorla veriklerdi itiraz edince 37 ye yükseltmeye karar vermişler o da istememiş rapor almamış.seninkinde daha sert düşüş yapmışlar.çok ilginçlikler oluyo rapor konusunda önceleri yüzdeler bol keseden verilirkene şimdik yüzdeyi az vermek için uğraşıyorlar.

@-mka itiraz ettim bende beklemekteyim şuanda 15 güne kadar mesaj gelcek dedi başka hastaneye sevk etecekler

ALLAHA havele ettim ben şuna bakin

7e9cac0f26171679ce813882c1da3da4.jpg

4403b72ea1090dcd549fa2185578ce9b.jpg

-mka

Yani biseyler cevirdiler zaten benim raporumu yok diye gösterdiler öncekini yok neymiş gecersiz sayiliyormuş raporum

emrahkanka
%80 olan ilk raporunuz sürekli mi yoksa sürelimiydi.niye yok gösteriyolar gerekçeleri neymiş.olan bişiyi yok gösteremezler.süreli oldugu için öyle demiş olabilirler.süresiz ise böyle bişi diyemezler.

-mka

Sürekliydi %80 raporumda söyledim gösterdim raporu bile bile yok diye yazdilar

böyle adilik olmaz doktorları boşa öldürmüyorlar yazık günah degilmi %80 rapor nasıl %22 düşüyor çok şaşırtıcı suç devletin bu gibi işleri doktorların kaleminin ucuna bırakırsan doktorun eline kalırsan olacagı bu
%80 raporunuz süreklimiydi emrahkanka

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

%80 raporum surekliydi

keşke girmeseydin heyete kesme hakları yoktu kesildikten sonra harekete geçseydin dava açma hakkın bile vardı sürekli raporlardan tekrardan rapor istenilmez rapor yönetmenliginde yazıyor zaten rapor yönetmenligi senin yanında o memurlar keyfi istemiş şerefsizlik yapmış yokuş yapmışlar sana
dinlemeseydin bizim burda gitmeyenlerde oldu rapora onlara bişey yapamadılar maaşlarını almaya devam ediyorlar gitmeyenler karlı çıktı uyanık ol kimseye güvenme

alfa dogrusunu yapmış

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

Ben dedim sosyal hizmetlerine benim raporum surekli dememe ragmen orda calisan bana dedi yeniletmen gerek seni hastaneye sevk etcem dedi hastanedekiler heyete girmen lazim dedi bana tekrardan 12 senedir 2022 maasi aliyordum itiraz ettim bekliyorum simdi baska hastaneye sevk etcekler

emrahkanka
%80 olan sürekliymiş belli bir süresi yıkmuş niye yapıklar halen anlamış değilim bu 1,5 %80 sürekli olan rapor halen sizde duruyomu bu da 2.eğer duruyosa kaybetmeyın çok işinize yarayacaktr itirazınızda.

-mka

Aslisi yanlişlikla yollanmişti elimizde fotokopisi var aslinin

Üst Alt