Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 engelli aylığı alıyorum. Raporumu yenilememi istediler..?

@-mka

Hastaneye dedim ordaki kisiye olmaz dedi asli gibidir diye bana

Ben hakkimi ariyacam ama o kisileride ALLAHA havele ettim

emrahkanka
bazı memurlar görevlerının ne oldugnu bile bilmiyor.sanırım sana söyleyende bilmiyordur.sen elindeki raporu kaybetme.

-mka

Yazili kagit verdi zaten il saglik mudurlugu elimde herseyi bulundur gondercek baska hastaneye goster dedi

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emrahkanka
eğer aslı gibidir onaylı tek rapor varsa elınızde. gittiğiniz hastanede gösterin ama sakın onlara vermeyın. birden fazla ise verin.gerçi üzerindekı kayıt tarıhınden girip bakabilirler.

-mka

Asli gibidir yok elinde sadece aslinin fotokopisi var elimde

nasıl ne demek adamı ne hale getirmişler doktorlar memurlar sürekli raporu olmasına karşın rapor yönetmenligide apaçık yazıyor tekrar rapor istenilmez diye adama yokuş yapmışlar hep hakkını yemişler yazık günah degilmi ne yapsın bu adam 2022 maaşıyla geçiniyor

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

Suanda ayligim sistemde devam ediyor ben baska hastaneye gidene kadar iptal ederler ayligimi demekki cünkü 15 gun icinde haber gelcek sonra randevu alcaz 1 ayi bulur cok urastircaklar

Kardesim eşkıyamısın? Bu ulkenin mahkemeleri nengune duruyor? Ayrıca uzun zaman gecmis. Madem rahatsizsin git yenile raporunu gocunmadan

Ozkan0180

Eskiyamisin derken nedemek istiyorsun kardeş hakaret etmene gerek var niye gocunayimki ben zaten itirazda bulundum haber bekliyorum seni rahatsiz eden neki

Üst Alt