Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 engelli maaşı için gerekli belgeler nelerdir?

2022 aylık için Kısmı bagımli yada tam bağımliğın önemi yoktur. Sadece oranın %40 üstünde ise olur.

Basvuru nedeni= engel orani diyordu

Benimkimde basvuru nedeni engel orani diyordu

Mert taha sizi kastettim

[FONT=Arial Black]RAPORUN KULLANİM AMACI[/FONT]
[FONT=Courier New]İstihdam ( ) Protez İşitme Cohazı ( )
Sosyal yardım ( ) tekerlikli sandalye ( )

Engelli kimlik kartı ( )
[/FONT]

Bunlardan hangisi yada hangileri tik atıldı

Raporu gecen hafta aldim yuzde 58 oran ile ama nicin cikaracagimi heyete belirtmedim.ne yapmam gerekiyor simdi

Öncelikle tekrardan heyet kurul mudur veya danışmanı yada bu konu ile ilgilenen hastanede görevli kişiye git. Yeni rapor iste ama amacıni belirt mesela çalışmak için alıcaksan istihdam , toplu taşıma bedava engelli kartı ve engelli kimlik kartı için kimlik kart,aylık almak için sosyal yardımlarişitme engellisi isen yada fiziki engelin var ise protez cihazı vergi araç indirimi için ötv indirimi vs nedenleri belirt. Neden hepsine bakmıyorlar çünkü uğraşmak istemiyorlar uzun sürer diye sen yinede bana engel nedenlerini yazar mısın sana yardımcı olucam

başvurudan evvel hastaneye rapor almaya gidion.orda raporu alma gerekçeni söylicen.maaş,sosyal yardım engellı kımlık kartı ötv muaf araç alımı vs.kısaca raporu alma sebebını söyluon orda başvurdugun belgeye bunları yazıolar

Raporu aldığım zaman bu seçenek sorun değildi. Millet alıyordu maaşı. Sonradan çıkardılar sanırım.

Bence sen edevletten cimere bu durumu yaz ve özetle sonra sağlık bakanlığına gönder arkadaşlar ýardımcı olabilir belki yeni rapor almadan sana yardımcı olurlar

Rapprumda raporun kullanım amacı ibaresi yer almıyor kurula başvurdum.hepsi böyle dedi

Raporun kullanım amacı sizinkinizde yazıyor mu.dün cıktı raporum yazmıyordu kullanım amacı

merttaha raporumda raporun kullanım amacı yazılmıyordu sağlık kuruluna sordum bütün raporlar böyle dedi

Bende yazıyor

Ben çıkardığımda bana sordular ne için diye bence hemen sağlık bakanlığını ara, bu arada hangi ilçeye bağlısın

Merttaha ne olacak şimdi maas alamayacak mıyım .maasa basvurdum benim başvurumu kabul ettiler.raporunu tc ni gizleyerek atabilir misin merak ettim

Bide raporunu ne zaman aldın merttaha

Söyledim kurula raporda yazılmaz dedi.kullanım amacı

Aldığım raporda engelli maasına basvurdum engelli kimlik kartına basvurdum.hiç problem çıkmadı

Rapor kullanım amacı

Ben raporumu yeni aldım yuzde 58 oran ile raporumda raporun kullanım amacı yazılmıyor bilen var mı yada raporu böyle olan var mı bu raporla maas alamazmıyım.

Üst Alt