Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Kasım aylıkları pandemiden dolayı erken yatar mı?

Ahmetut52

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Lütfen tuzu kurular çomak sokmasın sokmaya çalışan olursa bilsinki benim tuzum hepsinden kuru amacım burası yararlı bir site herkes bilgi sahibi oluyor

Önce rica lütfen kendini bilmez ve kültür yoksunu kişiler yazmasın demem o ki geçen ay biri çomak soktu herkes sustu ben sunmaya niyetim yok saygılar kedini bilen kültürel insanlara

Aynen bencede herkez gunun de alır pzt sali da e devlet güncelinir

Sanırım 7sinde alanlar 6 sında ,8inde alanlar 9unda alacak kasım ayı İçin. Diğerleri normal gününde alacak gibi görünüyor kasım takvimi.

Keşke erken yatirilsa maaslarimiz,, Bekliycez gorces

kasım ayı 2022 engelli maaşı güncellenmiştir arkadaşlar

evet arkadaşlar kasım ayı maaşları guncellenmiştir

Elektrik indiriminden 1 Ekim'de yararlandığımız için Kasım'a sarktı sanırım diğer indirimimiz.

kardeşlerim adres degişikligi yaptık normalde ayın 5 de cekiyordum adres degişikligini 19zunda yaptık maaş alacakmıyım

Afyonlu20

Aynı ilçede iseniz alırsınız ben iki ayda iki sefer adres degiştirmek zorunda kaldım sıkıntı olmadı sadece adres degişikligini vakfa bildirin

afyonun dinar ilcesinden afyonun sandıklı köyüne taşındık bildirdik ama annemin vasi cıkcakmış mahkeme kararıyla beraber salı günü randevu verdiler maaşlar güncellenmiş ama bizim maaşlar yok ortalıkta

Kardeslerim maas gözükmüyor benim adres değişikliği yüzünden

maaşlar erken yatacakmı bir bilgisi olan varmı?_?? pttyi yada 144 arayan varmı ? bilgi versın

Derbeder_55

Aydan aya değil mi bu elektrik? Biz 1 ekimde yararlandık bu ayın faturasını şimdi yatırmak zorunda kaldım son gün diye. Önümüzdeki aya devreder mi yoksa sadece sistemde gözüküp de yararlanmak için daha beklenecek miydi?

kbtr her ayin 1inde yujleniyor ama bu kasim 1 pazara denk geldigi icin erken guncellendi.sen ekim 1de eylul faturasini yatirdin muhtemelen.simdi ekim faturasini yatircaksin.birde merkezi yardimda odemeniz hazirdir yazmasi lazim suanda senin

çeken varmı arkadaslar 2022 massını yoksa herkes gunundemı alıcak bılgısı olan varmıdır

Şuân erken ödeme diye gundemde olan birsey yok olsa aile bakani zaten aciklama yapiyo ama şuan herkez gununde alacak gibi görunuyo

Selam dostlar sanırım erken ödeme yok. Ama yinede bi umut kontrol edebilenler bu gece yarısından sonra kontrol edebilir mi farklı gün olupta bu gece yatan var mı acaba

Erken ödenme durumu yok, herkes gününde alacak. İki ayrı karttan 7. ve 8. gün yatacak olan maaşları kontrol ettim ve erken yatmamış tabii ki.

benim normalde bugun maaş günüm adres degişikligi yüzünden durduruldu vasi atanması lazımmış 10nuncu ayın 19 zunda adres degişikligi yaptık 12ayında 23 de mahkeme var ne kadar sürer daha birinci ayı bulurmu kardeşler

Elektrik faturasini son odeme taihi gecsede her ayin 1inde yatirin gecikme faizi olmuyor. bu ay diyelim ki 1kasimdan once yatirdiniz obur aya x2 olarak birikiyor aralik ayında faturadan kalan bakiye bir sonraki aya aktarilmaz.

Afyonlu20
bir ilçeden başka ilçeye taşınmıssın halıyle de baglı oldugun vakıf değişti.siz yeni taşındıgınız yerdekı vakfa durumu bildirmenız gerekıo. bildirim sonrası evınıze heyet gelir ve maaş alma şartlarınız devame dıosa maaş kaldıgı yerden devam eder ve heyet uygun görurse durduruldugu tarıhten ıtıbaren olanları da alırsınız

EVET MKA kardeşim sosyal yardım durduruldu sadece dedi mahkemeden vasi kagıdı getirin işleme alalım dediler

salı günü heyete girdim hastanede 12ci ayda mahkeme var mahkemeden alıp sosyal yardıma verilcekmiş mka kardeşim

Merhaba arkadaşlar bugün maaşını alan varmi

Üst Alt