Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Kasım aylıkları pandemiden dolayı erken yatar mı?

babamın 2022 maaşı 27 ekimde başvuru yaptı kac para toplu alır

-mka

Hocam biraz saçma bir soru soracağım ne olur ne olmaz diye sorayım pek rahat bir adam değilim bu konularda.

ATM'den çektik biz parayı ama bozuk parayı alamadık o sorun yaratmaz değil mi yani aylık kesme gibi ? 1,95 lira kaldı.

bişey olmaz almayın daha iyi biriksin gelcek aya cekersiniz toptan

kbtr
kesılmez.zaten her zaman tamamını çekemzsınız kı atm den bazı ufak kuruslar kalır.
yok ılla korkuosanz kalan 1,95 tl yide içerden vezneden ısteyın.zaten bu kalan ufak tefek küsürler sizin hesabınızın oldugna işaret tamamnı çekınce hesapta para kalamz parasızda hesap olmaz.

Pazar gününe denk gelen maaşlar Pazartesi çekilebilir. Gece 00:30'dan sonra hesaplara yatar.
Pazartesi sabah 6: 8 ve 9. Güne denk gelen maaşları an itibariyle çektim. PTT, Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank ATM'lerinden, maaşları komisyonsuz yani herhangi bir ek ücret ödemeden çekebilirsiniz.

Son düzenleme:
Odemesini cekipte odemeniz hala hazirdir yazan varmi.sanirim guncelleme olmadi hala

Derbeder_55
Bizim 4 gündür hazırdır yazıyor hala hesapta 1.95 tl kaldı ondan olabilir çekemedik bozuk parayı atm den normal olarak.

Ben aldım ziraaten pttmatikte de subede de para yokmuş

Hala odemeniz hazirdir yazan varmi acaba.evet odemeyi cektim.ama hala odemeniz hazirdir yaziyor

-mka kardeşim bugun sosyal yardıma gittim bana bir kac şey dediler dogrumu degilmi yanlışmı bılıyorlar bilmiyorum benim 2 ay gecti kac ay gecerse gecsin başvuru tarihi itibariylen diyor alırsın maaşını dediler dogrumu acaba bilgilendirirmisiniz

başvuru tarihi itibariylenmi alıcam maaşımı yoksa durduruldu tarihden itibariylenmi alıcam

Afyonlu20
2022 de baglandıgı degil başvuru tarıhnden ıtıbaren olanlar verılıo cevap doğru.sizin durum farklı adres değişikliğinden dolayı durdurlmustu bildiğim kadar .
[FONT=sans-serif]başvuru tarihi itibariylenmi alıcam maaşımı yoksa durduruldu tarihden itibariylenmi alıcam[/FONT]
adres değişiminden sonra yenıden başvuru ettıysen o başvuru tarıhı değil durduruldugu tarıhten ıtıbaren alırsın. yani sen başvuru edeli 2 ay iken durdurulması 4 ay oldu ise 4 aylık alırsın 2 aylık değil
Soru 69: Adres değişikliği nedeniyle 2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylıkları fesih edilen ve bunun neticesinde tekrardan mütevelli heyetine yapılan başvuru sonucu tekrar 2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylıklardan faydalanan kişi alamadığı aylıkları alabilir mi?
Bir yıl içerisinde yapılmış bir başvuru ise ve Mütevelli Heyeti tarafından aylık alma şartlarını sağlamaya devam ettiğini tespit edilirse dair karar alırsa vatandaş alamadığı dönemlerin ödemelerini alacaktır.
Soru 70: Vakfa bildirilmeyen ikametgâh değişikliği sonucu vatandaşın 2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylıkları kesilir mi?
Kesilmez ancak geçici olarak durdurulur. Yeni ikametgâhının bulunduğu yerdeki Vakfa 1 yıl içinde başvuru yapılması halinde Mütevelli Heyet tarafından uygun görülmesi halinde alamadığı aylıklar ödenir.
Soru 71: Adres değişikliği beyanı yapmadığından dolayı 2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylığı kesilen vatandaş tekrar bu aylıktan yararlanabilir mi?
Bir yıl içerisinde başvuruda bulunulması ve yeni adresini Vakfa bildirmesi neticesinde Mütevelli Heyeti tarafından aylık alma şartlarını sağlamaya devam ettiğini tespit edilirse vatandaş 2022 aylığında tekrar faydalanabilir ve alamadığı aylıklar kendisine verilir.

allah razı olsun mka kardeşim sagol eksik olmayın soruma cvp aldım sayenizde tşk ederim

Üst Alt