Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2013 Mart Dönemi Aylık Tutarları ve Tarihleri

Loris

Aktif Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
0
Doğum tarihinin son rakamı 0 ve 5 olanlar 05 Mart 2013 Salı,
Doğum tarihinin son rakamı 1 ve 6 olanlar 06 Mart 2013 Çarşamba,
Doğum tarihinin son rakamı 2 ve 7 olanlar 07 Mart 2013 Perşembe,
Doğum tarihinin son rakamı 3 ve 8 olanlar 08 Mart 2013 Cuma,
Doğum tarihinin son rakamı 4 ve 9 olanlar 11 Mart 2013 Pazartesi

günlerinde maaşlarını alabilirler.

Tutarlar:

% 40- % 69 özürlü aylığı: 251.193474 x 3= 753,580422
% 70 ve üstü bakıma muhtaç özürlü aylığı: 376,790211 x 3= 1130,370633

Buna göre % 70+ maaşlarında 11tl zam söz konusu, 2 aylık zam farkı da 22tl oluyor. Sonuç olarak %70+ mart maaşı 1153TL..

niye bi kaç gün geç veriliyor anlamadım şubat ayı 2 gün eksik olduğu içinmi ?

Kalem;
% 40- % 69 özürlü aylığı: 251.193474 x 3= 753,580422
% 70 ve üstü bakıma muhtaç özürlü aylığı: 376,790211 x 3= 1130,370633

Buna göre % 70+ maaşlarında 11tl zam söz konusu, 2 aylık zam farkı da 22tl oluyor. Sonuç olarak %70+ mart maaşı 1153TL

evet arkadaşlar bunun cevabını verebilecek yokmu... Neden 2 gün gecikmeli alıyoruz?

Ne 2 günü benimki 4 gün geç oluo 1977 lim ben

Kaynak nedir loris tarihleri nerden aldın

Loris ; şubat ayı 28 çektiği için 2 gün ileri atacak mart maaşları diyor .ama devlet daha önce böyle bişey yaptımı bilmiyorum ben 2012 mart maaşını 6 martta aldım yani tam gününde 1981 doğumlu olduğum için ayın 6 sına denk geliyor . arkadaşlar yine aynı gününde verilir .buda kaos yapmasın aramızda :D

pardon arkadaşlar ya yanlışlık oldu hemen düzeltiyorum :)

Edit: Düzeltilmiştir.. :)

Oh be loris içimizi ferahlattın ))
45 günüm kaldı ha gayret

yeni yönetmelikte çıktı ya hiç bekleyesim yok artık bu maaşı allah bilir bunu bile vermezler

Alamıcazmı maaş destiny
benim 100 de 54 rapor oranı

Raporda süreklidir evet yazıo

eğer şimdiden ev ziyaretlerine gelirlerse mart maaşını göremeyiz hem komşulara rezil ederler hemde maaşı keserler.öyle bi düzenleme yaptılarki tuzak gibi napacamı şaşırdım.yaa evden ayrılıp tek başıma yıkık dökük biyerde yaşıyacam yada mecburen olacaklara katlanacam yada bu yönetmeliği geri çektirecez.yada maaşları kestirecez

Evleremi gelceklermiş destiny

Ya bizde istanbula gitcektik ablama

Napcaz şimci

incelemeye alınan özürlü vatandaşların maaşları inceleme bitene kadar dondurulup muhtaçlık kararı verilirse almadığı maaşlar takip eden ilk naaş döneminde toplu şekilde geri verilecek. aksi takdirde zaten alamıyacaksınız maaşları. Şubat ayında büyük ihtimalle tüm maaşlar durdurulup gerekli incelemelere başlanacak. Yüz binlerce maaş alan özürlü var bu araştırma çok uzun zaman alacaktır hane ziyaretleri gelir tespiti ve heyete sonulması aylar sürecektir. Harcamalarınızı ve planınızı ona göre yapın derim.

evlere gelip eşyalara bakacaklar lüks eşya varsa muhtraçlığın tehlike altına girecek komşulara seni soruşturacaklar rezil edecekler .bilmek istemesini istemediğin kişiler senin engelli maaşını aldığını öğrenince mahallede dedikodu yapacaklar ohoo çok pis olacak .mayıs ayına kadar maaş alanları araştıaracklarmış.ben zaten iptal ettirecem .

Eve gelip hastanın durumunamı bakcaklar yoksa gelir hesabımı

Evde bakım maaşına gelen memurlarmı gelecek

Annem babamın geliri yok hiç benim 2022 maaşım var sadece ev kira

Ablamın yardımlarıyla kıt kanaat geçinioz zaten

Hani sormuşlardı maaşlara devam diyenler nerde

Nasıl moralim bozuldu ya

Mart maaşını almıcamız kesinleşti diyosunuz yani

hastayamı bakacaklar geliremi tam bilmiyorum ama kesmek için bahane arıyacakları kesin .bu saçma sapan şeyi tv kanallarına taşımak lazım sabah programlarında yayınlamak gibi mesela foxtaki kanal d 'deki programlara twitterla anlatmalıyız

dstny her şey çok güzelde tarih falan açısından ben şöle düşünüyorum son maaştan bu yana bende ki%80 --365 tl aktif gösteriyor ne zaman 376 aktif gösterir se yani yeni zammı aktif gösterirse o zaman umudum artacak inş hepimize mart maaşı nasip olur

amin inşallah nasip olur banada alacaz gibime geliyor ama Allah bilir

evet arkadaşlar son 12 gün. :)

Tedirgin bir şekilde bekliyoruz bakalım. İnşallah her şey lehimize sonuçlanır arkadaşlar.

özlüyecem yaa şu 2022 maaşını 3 ayda birde olsa

annelere kreş desteği -artı maaş desteği-bu desteği şu desteği diye birsürü para tüketiyorlar engellilere gelince para yok maaşınız kesecez siz paradan anlamazsınız diyorlar.böyle ırkçlık görmedim yemin ederim

1985 dogumluyum kacında alıcam acaba &80 raporum mart ayı maaşı alamıcam yetişmeyecek galiba dün teslim ettim evrakları bakım icin 2022 bugun teslim ettim galiba haziranda baglanır 2022 maaşım

şuan raporunu inceliyorlar dua20 eğer aksilik olmazsa mayısta haziranda bağlanır

11 lira zam şaka gibi bide bunu kesmeye çalışıyolar acaba mart maaşı alcaz mı? diye düşünüyoruz allah hepimize yardım etsin arkadaşlar

Mert ata maaşların dondurulacağı nerden çıktı yok öle birşey önümüzdeki hafta bakanlar kurulunda ödemeler onay alınca zamlı şekilde aktif görünenler maaşlarını alacaklar.

septik ben o mesajı yeni yönetmelik yayınlandığı zaman yazmıştım o zaman neyin ne olacağı belli değildi. şu an sosyal inceleme gibi bir faaliyet yok en azından ben duymadım. mart maaşları alınmasın dan herhangi bir sorun olcağınıda sanmıyorum. fakat yönetmeliğe göre sosyal incelemesi başlatılan engelinin maaşı dondurulup verilen karar neticesinde tekrardan aktif hale getirilir diyor. tabi bu geçen süre zarfında alınmayan maaş varsa bir sonraki maaş döneminde toplu halde hesaba yatar.

Üst Alt