Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2013 Mart Dönemi Aylık Tutarları ve Tarihleri

Turan Yılmaz
2022 den maaş alıyorken işe girmiş ve 90 günlük sgk yı geçmiş ve maaş durdurulsun diye dilekçede verilmiş fakat maaşı aktif görünüyor diye maaşı almayı düşünüyor mu? diyorsun
Büyük risk 2008 den bu yana ödenmiş tüm 2022 maaşlarrını geri isteyebilirler.

Pardon Mert Ata ben tarihe bakmadım hatta bir yazı bile yazmışım sizin yazınızı farketmeden genelde son yazı üzerine bakıyorum aslında tamamını okumak lazım.

Olay bu sürelerde farklı sende biliyorsunki devir işlemleri sebebiyle ya askıya alıp beklediler yada birikmiş müracatları ve sizin olaydaki gibi dilekçeleri ya öncelik vermediler yada gözden kaçırdılar.
Ben sadece risk anlamında bahsettim düşün bir 1000 tl alacağım diye 4 yıllık alınan maaşı %50 faizyle geri ödemek ne kadar akıllıca şu anki karışık durumdan mümkün olduğunca risksiz bir şekilde kurtulana kadar. Sabırlı olmamaız gerekir

Turan kendi örneğinden yola çık yine risk kelimeme takılıp kalıyoruz.

destiny07;2022 icinmi sayın destinya kardeşim mayısta peki ankaraya gitme varmı sydm verdim 2022

2022 ilgili eksigim yok evraklarıkı kaymakanlıktan dilekceylem var rapor getirin dendi bende getirdim verdim 2022 birşey istemiyorlar sadece heyetten rapor alman gerekli oluyor onuda teslim ettim
ŞUBAT 07 02 2013 RAPOR TARİHİM ALDIGIM RAPOR
r

mayıs haziran kadar eskik olan şeyleri söylerlermi acaba cünkü 2022 kaymakanlık başvurmuş annem gil rapor getirin demişler eksik 2022 göre bende yok tek sadece rapor almamı istemişler bende aldım raporu direk verdim sorun cıkmaz 2022 göre 2022 demek rapor demek bence önemlisi rapor

ankaraya gitme ihtimali yok sydv memurları inceliyecek ama inşallah bağlanır

bende konutta ödeme ile alıyorum bu ay başka şehirde olacağım ptt şubesinden çekebiliyor muyum ? yoksa illa konutta mı almam lazım hiç böyle birşey yaptınız mı

inşaallah baglanır ama eksik olan birşeyim yok hastene durumu mevcut sorun cıkarsa neden cıkarbiir acaba

Mart maaşlarını kesin alcazmı arkadaşlar

Bide bi soru sorcam
benim raporda sürekli evet yazıo
5 senede bi yenileme gerekiomu

alacaz zatende ömür boyu bu yönetmelik sürmez elbet yine değişir o zaman tekrar başvururuz :)

Sekobaba
Duymadım ama mantıken sizin gününüze denk gelen erken saatte kimliğinizle almayı deneyin bana göre alırsınız veya kısa yol ptt yi arayarak durumu net öğrenirsiniz en azından yorulmassınız.

Mirhat
Maaş gününe kadar sydv den evine gelen olmassa maaşı alırız. Kısacası bu hafta gelen olmassa garanti diyebiliriz.Ayrıca her hangi bir sebeb yokken neden sürekli raporunu yenilemen istensinki?

mayıs haziranda maaşa baglanırım ama eksik olan birşeyim yok kaymakanlık sadece praor gtirceksin demişti sorun olursa neden olabilir acaba

iki haftadır gelinmedi eve sizce baglanırmı garantimi

ayın 8 teslim ettim gelmediler daha gelirlermi acaba

Dua inş sorun çıkmaz ama son yönetmelik tam bir sorun yumağı inş yönetmelik şartlarına uygun durumda isen ve raporunda %40 ve üstüyse kısa sürede maaşın bağlanır buradan kimse sana tam tarih veremez bekle mutlaka sydv den evine gelinecektir.Hakkında hayırlısı olur inş,
2022 evrak takip sitesinden durumunu takip edebilirsin

benim yeni yasaya göre olmadı kaymakanlık dilekcemi gericevirdi ikamet en az bulundugum şehirde 6 ay dolması şartmış benimde dolmadı
sonra ısparta keciborlu kaymakanlıktaki syd dedi bunu adresim afyon sandıklıda şimdi kasabaya geldim sandıklı kaymaklıktan başvurcam 6 ay boşa gecicek bekledigim 6 ay toplu paraya konmucak bana vercekleri toplu para 2 milyarı gecmez boşuna 7 yada 8 ay beklekcekler

abi raporum &80 raporluyum benim mahkeme kararıyla saglıgım yerinde olmadıgı bliliyorlar savcılıkta bile piskolojik ıckıyor bunlar şart koymuş

Salı günü haberlerinizi bekliyoruz çekenler bildirebilirse iyi olur.

Son günler.
Evrak Takip'ten giriş yaptım maaşta herhangi bir artış gözükmüyor şuan neyse yarın haberlerinizi bekliyoruz.

ben pttnin sitesine baktım maaşlar bölümüne sydvde eklenmiş. Evde ödeme hizmeti falan açılmış bunun için 30 40 kadar iller eklenmiş. Hangi illerde evden teslim edileceğine dair. Bir bakın isterseniz

evet arkadaşlar bugün 2022 maaşları Mart 2013 dönemi maaş günü. Lütfen alanlar maaş tutarlarını paylaşırsa çok müteşekkir oluruz. Hayırlı ve uğurlu olsun güle güle harcayalım. İnşallah bir sonraki Haziran ayına kadar paralarımız yeter dilekleriyle :)

ben yarın alıyorum bugün alsaydım hemen yazardım .ama bugün alanlar yazmamış merakla girdim internete maaşları öğrenmek için

ama sosyal yardımlar sitesinde
  • %40 – 69 oranında özürlü aylığı: 251,19 TL (üç aylık 753,58 TL)
  • %70 ve üzeri oranda özürlü aylığı: 376,79 TL (üç aylık 1130,37 TL) yazıyor

Parayı aldık birazs önce postacı getirdi. Siteyi dişardan takip ediyordum merağınızı gidermek için üye oldum :)

ne kadar aldın raporun kaç?

milli piyango cıkanlar gibi maaşı aldı kayboldu arkadaş;)

Parayı alan çarşıya harcamaya gitti heralde :)

Kardeşim alıyor Rapor oranı %80 1151,60 TL

trtekin;

Benim değil kardeşimin ben işte olduğum için ara ara bakabiliyorum kusura bakmayın :)

%70 çekilen tutar:1.140 TL
Banka 13.40 TL ücret tahsil etti..

Güzel ben pazartesiye kadar beklicem sanırım.

Üst Alt