Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2014 Eylül Ayı (3.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

Benim doğum tarihim 1990 bugün yatmamiş kesilmiş midir? Nereyi aramam lazım.

akbank

doğum tarihi son rakamı:5
engellilik oranı yüzde:70
Çekilen para:1,270
Akbank' ın benden gasp ettiği ücret:14,70 haram zıkkım olsun aç gözlü herifler..

Komisyonmu kesti?

Denizbank yüzde kaç komisyon kesiyor?

Evet Akbank 14,70 kesti.
Ziraat Bankası' da baya kesiyor,Denizbank ne kadar kesiyor bilmiyorum.

E devletin neresinden sorgulanıyor,bulamadım ben

Ya sabır azad 3 gün kaldı

şifren olmadan sorgulayamassın kaya 77
ptt den 3 5 liraya şifre alınıomuş bildim kadar

Siz PTT den niye çekmiyorsunuzda elalemin tefecisine 14,70 tl verip daha ayakta kalmasına destek oluyorsunuz anlamadım.

Ptt çok uzak kalınca mecbur kalıyoruz..

maaş 1270 aldım dion atipik 4 lira kesilmiş olmuomu 1274 deilmi 100 de 70

istanbul gibi yerde ptt nasıl uzak oluo onu anlamadım

ptt olan bi yere vesaitle gitsen 14 70 tl tutmaz heralde mehmet önder haklı

TLödeme çekildiReddedildi/Feshedildi (Diğer Sağlık Güvence Tespiti Nedeni İle)10.490,37 TLSELÇUKLU-KONYA nNİŞANTAŞI MAHALLESİ ŞAHİN AĞA SOK. NO: 21 SELÇUKLU KONYA Tel No: 03322368109..
Sanırım zorunlu yaz stajım için yapılan ve bir vasfı olmayan sigortam nedeniyle 2022 maaşım kesilmiş. Lanet olsun iş bilmez, iş güzar çalışana. O sigorta hiçbir şekilde benim işime yaramıyor ve 20 gün zaten. Şimdi bir daha uğraş. En baştan.

gökhan_;

sanırım orda yazan "10.490,37 TL" senden tahsil edecekler :(

umarım öyle olmaz :) Ben şimdiye kadar aldığım miktar olduğunu düşünüyorum. Kyk burs sitesinde de aynı şekilde gözüküyor çünkü. Nereye başvuracağımı da bilmiyorum. Tekrar 2022 maaş başvurusu için konya kaymakamlık sosyal yardımlaşma vakfına gitmem gerekiyor sanırım.

8 olanlar yarın alabilir mi

Arkadaşlar doğum tarihinin sonu 8 olanlar maaşı yarın alabilir mi

doğum tarihimin son rakamı 6 , dün çektim ptt'nin atmsi bozuk olunca denizbanktan çektim 12,50 kesiyor haberiniz olsun arkadaşlar.

Ben bakıyorum hep yok, yok yok yok, delirtti bu PTT

benim e devlette ödeme hazır görünüyor ama karttan baktım bgn yok yatmamış anlamadım valla

Yarın vermezse artık yeter der şikayet ederim, bu kadar sorumsuzluk olamazzzz.

serhanas dogum tarihi son rakamı c.tesi pazara denk geldigi için bazı şehirlerde farklılık gosterip bazı şehirlerde yatmayabiliyor. Bu nedenle pazartesi insallah yatacaktır.

83 doğumluyum. Az önce 849.39 TL şubeden kartsız çektim.

doğum tarihi 4 ve 9 olupta ptt kartla atm den bu gün maası çeken varmı acaba

86 doğumluyum bugün 849,39 aldım çok şükür

89 luyum alan var mı 9lulardan varsa bankaya çıkacam ama :D

benim yüzde 70 sürekli özürlü raporum var malulen emekligim kesildi eşmin üstünden sigortam gözüküyor 2022 maaşı alabilirmiyim müracat etsem

birşey sorucam ben ptt aldım maaşımıda e devlette cekilmedi diyor

Üst Alt