Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı 2014'te aylık olacakmış üstelik askeri ücret....

Zifiri

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
ugnx8.jpg

Dün yazdılar bunu bakanlığın resmi twitter sayfasından ne kadar doğrudur seçim yatırım mı bilemedim...

* ENGELLİLERE DESTEK: Engellilerin de unutulmadığı bütçede evde bakım için ayrılan ödenek yüzde 14.2 artarak 4.2 milyar liraya çıktı. Bu sayede 2014 sonunda 473 bin engelli vatandaşın bakım giderlerinin karşılanması için aylık asgari ücret tutarında destek sağlanmış olacak. Korunmaya muhtaç çocuklar için 'koruyucu aile' uygulaması kapsamında 2013'e göre yüzde 270'lik fazla kaynak ayrıldı. Çocukların kendi aileleri yanında yetişmelerine imkân sağlamak için de 351 milyon lira ödenek tahsis edildi.

Bütçede en büyük yatırım insana-Sabah - 23 Ekim 2013

iyide evde bakım ücreti zaten asgari ücret tutarında. 2022 farklı bir durum. özür oranına göre değişen bir maaşdan bahsediyoruz. ayrıca kimsenin gözünün yaşına bakmadan tüm engellilerin maaşlarını kesen hali hazırda bir yönetmelik var ki önce onu bi değiştirsinler ben 3 ayda 1200 ede razıyım. geçin bu işleri.

hadi canım valla mı :D :D fatma hanım diyorsa yalandır seçim yakın oy kovalıyorlar

bende 2022 maaşı için sandım :mad: Zaten her ay alıyorlar evde bakım maaşı alanlar bide zammı yapıyorlar pesssss diyorum kafayı yememek elde değil

kosavalı evde bakım maaşı için bu sen evde bakım maaşımı alıyorsun ?

bunu izledim ama 2022 maaşı alanlara bişey yok * ENGELLİLERE DESTEK: Engellilerin de unutulmadığı bütçede evde bakım için ayrılan ödenek yüzde 14.2 artarak 4.2 milyar liraya çıktı. Bu sayede 2014 sonunda 473 bin engelli vatandaşın bakım giderlerinin karşılanması için aylık asgari ücret tutarında destek sağlanmış olacak. yazıyor yani yine bize bişey yok

hesap açık :473000(kişi)x800tl (as.ucrt).x12 (ay):4,5 mılyar tl . evde bakım ,bızeyok kuçuk yerlerde bunu onune gelene verıyolar adam o parayla kahvede kumar oynuyo içkı ıçıyo, gerçekten ıhtyacı olan yatalak hastalara 1000 versınler o ayrı yapıcakları cok basıt aslında evde bakım alanları tektek gezıp hıçbırseyı olmaynalra bıde ceza kesıp gerıkalanlara fıx asgerı ucret verılmesı gerekır.40-100arası bakılmaksızın...

​Bir iki twit attım ama cevap verilmedi tam olarak engeli yakınlarınamı engellileremi anlayamadım bende.

musty35 doğru söylüyor haksız yere evde bakım maaşı alanlar var bedavadan para alıyorlar asıl ihtiyac sahibi engellilerde 3 ay bekliyor şu adalete bak

arkadaşlar bu evde bakım ücreti sizin dediğiniz gibi önüne gelene verilmiyor onun kriterleri var ayrıca denetimsizde değil 6 ayda bir denetleniyor

2022 maaşı alanlara ne zam var nede aylık veriliyor burda büyük adaletsizlik var asıl her ay asgari ücreti engellilere vermeleri lazım evde bakanlar her ay iyi para çekiyorlar PTT den zaten ama aile bakanlığı engellileri süründürmekte kararlı .

gerçekten böyle bişey varsa nerden başvurumu yapacaz napacaz bilgi verirmisin mujow

her ay verilecek diye yazıyor hemde asgari ücret diyor böyle bişey varsa hemen başvuru yapalım arkadaşlar.

martta secım var dıye olabılrı aama olmassa senye genel seçıme kadar bışey çıkmaz .bırde memura 175 lıra zam var taban katsayısı artmadıgı ıçın bıze bu sene nasıl bı zam var. KALEM HANIM açıksa bılgı verbılrımısınız?

orhan bey evde bakım maaşı alanlara verilecekmiş o asgari ücret 2022 maaşı alanlara bişey yok yine ... ne zaman doğru düzgün maaş verecekler bilmiyorum

arkadaşlar 1995 den beri rahatsızım raporumu yeni aldım ve mamasada yenı bağlandım. aralıkta ikincı maasımı alacagım esım de bende. ve iki gun oldu sıteye uye olalı. çok mukemmel bır bırlıktelık beraberlık var burda. takdır edıyorum. ama ıkı gundurde sıteyı ılgı ıle takıb edıyorum. merakım su sımdı 2014 de bu maaşların aylık olarak verılmesı hususu bırde asgarı ucret ayarında olacagı hususu kesınlık kazanmış durumdamı yoksa gundemde olan ama netlık kazanmamış durumdamı . sızlerden ıstırhamım net bılen bırı varsa aydınlatırsa sevınırım.

her ay asgari ücreti evde bakım maaşı alanlara verecekler güngör bey 2022 maaşlarına 2014den itibaren her ay maaş verilecek deniyor ama kesin değil

2022 maşşını aylık almak..

2022 maşını aylık alma şansımız yokmu illa 3 ay bekliyeceğizmi ?

seneye aylık olacak inşAllah öyle haberler geliyor ama bakalım 2014 ocak ayını bekliyecez

seçımmm yatırımııııııııııııııııııııııııııııııııııı :)))

evde bakım maaşı degil destiniy zaten evde bakım maaşı asgari ücret veriyorlar 2022 için söylüyorlar

maalesef evde bakım maaşı alanlara vereceklermiş engellilere bişey yok 2014'te engellilerin ihtiyaçlarının karşılanması için diyor yani bize bişey yok keşke yanılsam diyorum ama yanılmıyorum

paranoya amaç ortada. zaten var olan bir uygulamayı seçim malzemesi yaptılar. evde bakım parası zaten asgari ücret tutarında evet ama bunu bir daha gündeme getirince ister istemez herkesin kafası karışıyor. amaçda bu. seçim politikası bunlar

engelli ücretini asgari ücrete getirseler 100% zam demek. böyle bişey olsa yeri göğü inletirler propaganda yaparlar. herkes kıskanır. ama yok böyle bişey. bana göre çok istismar edilen bakım ücretinden bahsedip seçim yatırımı yapıyolar. çevredeki herkesde sanıyor ki engellilerin maaş alması çok kolay, yarım yamalak bilgiyle her engellinin asgari ücret düzeyinde maaş aldığını sanıyolar bu açıklamalar sayesinde.

marta olmassa, 15gun sonra secımvar ,bızde ona gore duşunuruz:p

Mujow,
verdiğin linkteki habere baktım ve dinledim. Bahsedilen aylık evde bakım aylıklarıdır. Evde bakım aylıkları da zaten asgari ücret tutarındadır. gazetelerde geçen haberlerde anlatılan da budur.
2022 sayılı Kanun yeni değiştirildi. orada 2022 aylıklarının neye göre ödeneceği belli. bu ödemeler asgari ücrete göre belirlenmiyor. sadece muhtaçlık kriterleri için asgari ucrete göre belirleme var o da biliyorsunuz 2013 son altı ay için 243 lira yaklaşık.
Ayrıca ilgili Kanun'da ödeme dönemlerinden bahsediliyor bu da 3 aylık dönemler biliyorsunuz. ileride bu 3 aylık ödemeleri aylık öderler mi bilemem bekleyip göreceğiz.

2014 ilk altı aylık 2022 aylıkları için Gösterge sayısının netleşmesini (Bütçe Kanununda değişiklik olup olmadıgına bakmam lazım çünkü ve henüz 2014 Bütçe Kanunu yasalaşmadı.) ve memur katsayısının açıklanmasını bekliorum. açıklanınca 2014 ilk altı aylık 2022 aylık tutarlarını buradan hesaplar sizlere bildiririm.
bu hesap gösterge sayısıyla memur katsayısının çarpımı ile bulunuyor çünkü.
bu hesabı yapmadan şu kadar zam var diyemem.
Aralık ayının sonlarına kadar bunlar belli olur ben de belli olur olmaz anında hesap yaparım ve yazarım.
şimdilik gazetelere vs aldanmayın. biliyorsunuz o gazeteler 2022 aylıkları maaşları için de neler yazmıştı ve yanlış hesaplamışlardı.

devlet şu 3 ayda bir maaş verme saçmalığını bıraksın ya yeter 38 yıldır aynı şeyi yapıyorlar 38 yıl geride yaşıyorlar resmen nerde ileri ileri görüş nerde düşünce 3 ay maaş beklenirmi hiçmi düşünen yok bu acı durumu engelliler ve yaşlılardan başka 3 ay maaş bekleyen yok yeter bu kadar haksızlık

Üst Alt