Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı başvurum işleme konulmuş mu, evrak takipten anlayamadım..?

destiny07

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Adı : EBUBEKİR Soyadı : ERDOĞAN
T.C.Kimlik No :2********* Emekli Sicili : 8********
Vasi Adı : Vasi Soyadı :
Emekli Nevi : ---- Durumu : TAM PASİF
Aylık Durdurulma Tarihi : Aylık Durdurulma Nedeni : TANIMSIZ
Değişiklik Tarihi : Durumu :
Yazışma Tarihi : Yazışma Durumu :
Belge Açıklama Tarihi : Durumu :
Rapor Tarihi : Rapor Açıklama :
İşlem Tarihi : İşlem Açıklama :
Ödeme Tarihi : Ödeme Durumu :
Online Ödeme Tarihi : Online Ödeme Tutarı : 0.0
Online Ödeme Açıklama : Son Maaşı(1 Aylık) : Aylık almamaktadır.( raporu göndereli 5 gün olmuş maaş iptalmi oldu yoksa işleme konulmadımı biraz yardım edermisiniz?)

Iptal olmuş.çalışıyorsanız veya rapor %40 altında ise iptal edilmiş olabilir.

çalışmıyorum. ankaraya göndereli 5 gün oldu ve hiçbi sosyal güvencem yok hiçbi gelirim yok ..rapor % 50

babanız,anneniz veya eşiniz çalışıyorsa, ondan da iptal olmuş olabilir.

babam emekli ama bana hiç bi faydası yok ne sağlık yönünden nede para yönünden tek başıma geçinmeye çalışıyorum onların haklarından yararlanmam için 18 yaşın altında olmam gerekiyor ama ben 29 yaşındayım ve hiçbiyerde çalışamıyorum birsürü hastalığım var bayılıyorum hafıza kaybı yaşıyorum ona rağmen ipta olduysa bişey demiyorum artık açlıktan ölürüm heralde

2022 'e başvurdum raporum % 50 iptal ederlermi

2022 ' e başvurdum babam bağkurdan emekli 750 tl alıyor evde 8 kişiyiz benim maaşım yok sigortam yok üstüme kayıtlı en ufak değerli bişey yok askerlik yapamadım çürük aldım çalışamıyorum nefes darlığı ve birçok hastalığım var 08-07-2011 de evrakları ankaraya maliye aracılığı ile gönderdik göndereli 11 gün oldu ama evrak takip sisteminde TAM PASİF yazıyor.bunun ne anlama geldiğini açıklayacak birileri varmı .şimdiden teşekkürler

Destiny, ablam şuradaki başlıgından devam edelim olur mu?http://www.engelliler.biz/forum/202...e-konulmus-mu-evrak-takipten-anlayamadim.html
Mesajlarını hm sen kolay takip edersin hem biz.

Ablacım daha evraklarını yeni göndermişsiniz. 08.07.2011 tarihi itibariyle evrakların Ankara'ya gönderilmişse İşleme hemen alınmamıştır. İşleme alınınca evrak bilgilerini takip edersin rahatlıkla.
Zaten Ankara'ya muhtaçlık kararı çıkanların ilgili evrakları gönderilir. Demek muhtaçlık kararın çıkmış. Sorun olacagını sanmıorum. Evraklarının işleme alınmasını bekle...
Bişi soracağım: Ankara'dan ayrıca senden bir rapor istendi de sen tekrar mı rapor gönderdin?
Yoksa mal müdürlüğüne/defterdarlıga başvuru sırsında teslim ettiğin raporla birlikte ilgili belgelerin senin deyiminle maliye tarafından Ankara'ya gönderilmesinden mi bahsediyorsun?

TAM PASİF ne demektir ?

Adı:ESoyadı:E
T.C.Kimlik No:2**********Emekli Sicili:815
Vasi Adı:Vasi Soyadı:
Emekli Nevi:----Durumu:TAM PASİF
Aylık Durdurulma Tarihi:Aylık Durdurulma Nedeni:TANIMSIZ
Değişiklik Tarihi:Durumu:
Yazışma Tarihi:Yazışma Durumu:
Belge Açıklama Tarihi:Durumu:
Rapor Tarihi:Rapor Açıklama:
İşlem Tarihi:İşlem Açıklama:
Ödeme Tarihi:Ödeme Durumu:
Online Ödeme Tarihi:Online Ödeme Tutarı:0.0
Online Ödeme Açıklama:Son Maaşı(1 Aylık):Aylık almamaktadır.

Evrak Açıklamaları
Havale YeriEvrak TarihiVaride Noİşlem TarihiAçıklama
SİVAS VAL14.09.20111750302215.09.2011Evrak sisteme kaydedildi.

bu evrağın içindeki bazı kelimeleri açıklayabilirmsiniz lütfen :/ hiçbişey anlamadım :(

ankara ek bi evrak daha istemedi raporu hastaneden aldığımız gibi maliye aracılığı ile gönderdik sadece gelişmeleri bekliyoruz Kalem ablacığım

tam pasif derken yani gönderdigin rapor onaylanmamış bence bu durumu bimere şikayet et evraklar kısa zamanda işleme tekrar girer eminim

Evrak açıklamaları çok eksik, onaylanıp arşive kaldırıılmadan. bişey söylememek lazım. fkt nette bu kadar erken çıkmasına şaşırdım.

karizmatik haklı bimere şikayette bulunun. İnş işe yarar.

BİMER nere arkadaşlar bna tam olarak açıklarmısınız veya adres verirmisiniz :(

başvuru tarihi ve başvuru sayısı istiyor onları nerden öğreneceğim ?birde bu evrakı kendi adıma takip etmiyorum. bi tanıdık adına bakıyorum işten gelip onun işlerine bakıyorum kendisi çalışamıyor.sigortası yok maaş almıyor parasız pulsuz duruyor.zekası düşük bi ekmeğe bile muhtaç durumda. bu halde hala maaş bağlanamayacak kadar durumu iyi diyorlarsa artık bişey demiyorum:S

bimer şikayet linkini verebilirmisiniz ?

teşekkürler arkadaşlar yinede sağolun. şikayet edemedim hala :/ başvuru sayısı ve başvuru tarihi istiyor

saol ;) veli bugün gittik vergi dairersine evrakların ankaraya gitmiş dedi sadece hiç uğraşmak istemediler 3 ay daha bekliyeceksin dediler. başından göndermeye çalıştı yani.

tam pasif demek iptal edilmiş demek diyorlar doğrumu :S moralim bozuldu bee

İşlemlerin devam ediyordur halen destiny. İptalle alakası yok. İşlemlerin bittikten sonra aylıgın baglanır. Evrak takipten bakmaya devam...

evrakların primsiz ödemelere geldikten sonra 3.5 ay da işleme alınır 2 ayda mal müdürlüğünün göndermesi sürüyor yaklaşık 6 ay içinde sonuçlanır işlemlerin

evet ALİ İMRAN abi vergidairesindede 6 ay beklemen lazım dediler ama hala tam pasif yazması ilginç ve kafa karıştırıyor.evrak işleme alınmış ama hala başka bi gelişme yok .ev telefonuda kesildi 170 arayamıyorum :D birde şşu var benden sora gönderenlerin maaşı bağlanmış :S

Raporda ağır özürlü yazmayanların evrakları ve başvuruları iptal oluyormuş ?

bugün öğrendiğim bilgiye göre raporda ağır özürlü olmayanların evrakları iptal oluyormuş :S

nasıl yani ağır özürlü olmayanlar sınava giremeyecekmi?

evrakların iptal olduğua dair şüphelerim var

sapasağlam adama maaş bağlanmış ama ben hala bekliyorum acelem olmasa bu kadar uğraşmam

pardon herkes bişey söylüyor. ama hala tam pasif yazması çok tuhaf ünkü sapasağlam adama maaş bağlandığını gördük bugün .hemde çalışıyordu

özürlü maaşı için mal müdürlügüne evrakımı verdim . ankara gönderilip gönderilmiyeceği ne zaman belli olur ? birde ankara ya gider onaylanırsa maaş için işleme süresi mal müdürlügüne başvurdugum tarihten mi başlar . cevaplıyan lursa sevinirim . saygılar

EvrakIzle.jsp ankaraya gidip gitmediğini bu adresten takib edebilirsiniz. Evraklarınız hemen işleme alınmayabilir. tahminen bir yada iki hafta içerisinde evraklarınız işleme alınmış olur. tc numaranızı yazdığınızda adınız çıkıyorsa evraklarınız işleme alınmış demektir. fakat kesinlikle onaylanmış anlamına gelmez. Sosyal Güvenlik Kurumu - ES 2022 Evrak Takip Uygulama evrağınızın onaylanıp onaylanmadığınız verdiğim 2. linkte takib edebilirsiniz. şunu unutmayın ikinci linkte isminiz aylarca görünmeyebilir. Benımde yaklaşık 3 ay civarı sürdü sizinde aşağı yukarı bu kadar sürebilir. fkt süre kısmı kesınlık değil değişebilir.

Üst Alt