Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı için başvurdum. Evrak takipte kaydım ne zaman olur?

Acetes

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Gecen cuma günü 2022 maaşı ile ilgili tüm prosedor leri yerine getirdim.Tarım,mal müdürlüğü,nufus idaresi vs vs herşeyi halledip mal müdürlüğüne teslim ettim.
kayıt işleme baktım ama öyle bir kayıt yok diyor hala.bana söylenen 3 4 ay sonra belli olacağı yönünde.
Babam bağkur emeklisi olduğu icin onun adına bagkurluyum. Ve sanırım aylığı almama engel değil artık babamın adına kayıtlı olmam.

Hayır engel değil bu. Diğer konuda ise yoğunluğa göre değişir bu süre.

engelli mağaşı başvuru sonrasında mal müdürlüğünden eve geliniyormu arkadaşlar?

evet bende öyle biliyordum ama demek değilmiş

arkadaşlar bakım parası için eve gelindiği, fakat 2022 mağaşı gelinmediğini bende biliyorum.fakat bugün telefonla arandım evdeyseniz gelicez diye.geldiler sorular sordular memur yazılar yazdı ve gitti.hepsi bu

artık şanslımıyım şansızmıyım görücez:):)

ama bişi dikkatimi çekti, dosyasında benim evraklarımın bulunduğu dosya haricinde başka kişilerin dosyalarıda vardı.bundan şu çıkıyor,başka kişilerede gidiliyor. belki bu uygulama yeni çıkmıştır.

herşey olabilir gündemi takip etmek çok zor olmuş......Türkiyede herşey olur mu olur

sivil polis olabilir. çünkü plis kontrolü daha öncede vardı.

2022 maaşı

selam 10 ay önce başvurulan 2022 maaşı ile alakalı evtrak takipten şu bilgilere ulaştım.anlamı ne olabilir..

117.10.2011SOSYAL YARDIMLAR D.B. SİCİL AÇMA SERVİSİELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
217.10.2011SOSYAL YARDIMLAR D.B. SİCİL AÇMA SERVİSİZİMMETTEN ÇIKARILDI

Sıra
No
Tarih
Birim
İşlem

Evet hergün bakıyorum cıkan sonuc : Sorguladığınız kişiye ait kayıt bulunamadı..! ocak ayında başvurmuştum nerdeyse 1 sene olacak.

Durumunuzu başvurdugunuz malmüdürlüğüne sorar mısınız? Muhtaçlıgınız onaylanıp ilgili evraklarınız Ankara'ya gönderilmiş miydi? Gönderilmişse bu gecikmenin anlamı nedir?
Ya da alo 170'ten sorun yarın. Çünkü bi anormallik var bu işte... Gerekli bilgileri aldıktan sonra burada bizi bilgilendirin.

Bir de bişi soracagım. başvurunuzu yaptıktan sonra bu zamana kadar başka eksik evrak bildirimi vs bi bilgilendirme yapıldı mı size? Bu süreç içinde başka evrak teslim ettiniz mi? Başvurdunuz bişi yapmadınız ve yeni bu bilgileri gördüyseniz başta dediğim gibi malmüdürlüğüne durumunuzu sorun. ya da verdiğim telefondan kesin bir bilgi alın.
Şimdilik bu duruma bakarak bişi söylemem imkasız. Çünkü anormal bir gecikme söz konusu...

Sordum ankaraya yolladıklarını söylediler.Evet burdaki tüm işlemlerin bittiğini ankaradan gelecek haberi beklemem gerektiği söylendi.Eksik evrak bildirimi yapılmadı cünkü herşeyi teslim ettim onlarda eksik yok demişlerdi.Tamam yarın arayacağım size bilgi vereceğim teşekkür ederim..

Şimdi doğru mu anladım dediklerini, teyit eder misin beni?

Sen 10 ay önce başvurdun. Sonra yeni mi gonderdiklerini soyluyorlar sana evrakları Ankara'ya gönderdiklerini?
Yani evrakların Ankara'ya yeni mi gönderilmiş? Ne zaman sordun bu soruyu sen?

Çünkü eevrak takipteki evrak tarihi Ekim ayına ait. Senin ilk başvurdugun evrakla ilgili bir işlem değil gibi duruyor.

O yüzden diyorum zaten durumunu malmüdürlüğüne sorar mısın diye.

Evet kurban bayramından 1 ay kadar önce yolladık dedi.Hatta kendim gidip sordum.1.5 ay olmuştur ankaraya yolladıkları.Kaymakanlığın onayladını ve yolladıklarını belirttiler.

O zaman muhtaçlık sorgulaman mı gecikti acaba? Muhtaçlık sorgulamanı yasal süresi içinde yapmamış kaymakamlık...
Mal müdürlüğüne yine de sorun durumunuzu... Eger muhtaçlıgınız geç onaylanmışsa ve kurban bayramına kadar sürmüşse ve bahsedilen evrak muhtaçlık belgenizdir belki. Bu durumda varsayımda bulunuyorum yani gecikme için...
O zaman evragınız Yeni gönderilmişse verdiğim diğer evrak takipten bakmaya devam edeceksiniz de.
Ankara işleme alınca gormeye başlarsınız evrak takip bilgilerinizi...

Neyin gec kalıp kalmadığını bilmiyorum tek bildiğim ekim ayında ankaraya yollandığı.bu durumda ekim ayındamı kaydım kabul olacak yani birikmiş para olmuyacakmı ?

Tamam o halde. İl/ilçe idare kurulunun muhtaçlık kararı gecikmiş o halde. kaymakamlıgın hatası bu ggecikme. Yasal süre aşılmış neyse...
Sana etkisi yok gecikmenin nasılsa toplu paranı alacaksın aylık başlangıç tarihine gore.
Evet, tarihler tutuyor. Ekim ayında gonderilmiş evrakların daha yeni. Bu durumda yakında diğer evrak takipte de gorursun işleme alınınca.
Şu an işleme alınmamış daha evrakların sgk tarafından...

Yok sen takma kafana. Bu gecikme seni etkilemez. Senin başvurdugun tarih asıl. Başvuru formunun kayda geçtiği ayı takip eden ay başı aylık başlangıç tarihindir. Aylık başlangıç tarihinden ilk aylık ödeme dönemine kadar olan parayı toplu alırsın.

Gecikmeyi gorunce ben başka kuşkular taşıdım. Şimdi sorun yok rahat ol:) Malmüdürlüğüne sormaya gerek yok. Dedikleri tarih evrak takipteki tarihle uyuşuyor. Sorun yok. Diğer evrak takipte bilgilerinin gorunmesini bekle artık...

Burda işler gec yürüyor bide onunda etkisi var:) tmam teşekkür ederim evrak takipte yazılar cıktıkca bilgilendiririm sizide.yarında mal müdürlüğüne uğrarım.

2022 başvurusundan sonra eve polis geliyor evet fakat sizin kapınızı çalmazlar merak etmeyin. komşulardan sizin hakkınızda bilgi toplarlar. durumları nasıl mal varlıkları nasıl v.s gibi bilgiler toplayıp giderler

Acetes;

evraklar ankaraya gönderilmiş 3 aya kalmaz belli olur muhtemelende bağlanır maaşınız şimdiden hayırlı olsun

Bağlanmadan umutlanmamayım şimdi bağlanırsa tşk ediyorum şimdiden:)

Selam ne demek istiyor acaba bilgi verirmisiniz ?

Vasi Adı:Vasi Soyadı:
Emekli Nevi:MUHTAÇDurumu:AKTİF
Aylık Durdurulma Tarihi:Aylık Durdurulma Nedeni:TANIMSIZ
Değişiklik Tarihi:Durumu:
Yazışma Tarihi:Yazışma Durumu:
Belge Açıklama Tarihi:Durumu:
Rapor Tarihi:Rapor Açıklama:
İşlem Tarihi:İşlem Açıklama:
Ödeme Tarihi:20/4./27.0Ödeme Durumu:
Online Ödeme Tarihi:27.04.2012Online Ödeme Tutarı:4294.5
Online Ödeme Açıklama:İLK AYLIK BAĞLAMASon Maaşı(1 Aylık):337.74
Evrak Açıklamaları
Havale YeriEvrak TarihiVaride Noİşlem TarihiAçıklama
KIZILTEPE KAYMAKAMLIĞI 17.10.20111944817825.04.2012Evrak sisteme kaydedildi.
KIZILTEPE KAYMAKAMLIĞI 17.10.20111944817825.04.2012Evrak işleme alındı.
KIZILTEPE KAYMAKAMLIĞI 17.10.20111944817827.04.2012Evrak işleme alındı.
KIZILTEPE KAYMAKAMLIĞI 17.10.20111944817827.04.2012İşlemleri tamamlandı ve kontrol ediliyor.
KIZILTEPE KAYMAKAMLIĞI 17.10.20111944817827.04.2012Uzman onayına sunuldu.

Kalem abla bilgi verirmisiniz lütfen.

Gözün aydın ablam:) 2022 bakıma muhtaç aylığın baglanmış:)

Online ödeme tarihin: 27.04.2012
Buna göre yaklaşık on gün sonra Bir gecikme söz konusu olmazsa online ödeme miktarında yazan toplu paranı herhangi bir Zıraat bankası şubesinden çekebilirsin. Son zamanlarda baya gecikmeler oldu toplu paraların ödenmesinde inş. bunda sorun olmaz diyelim.
Sen on gün sonra sicil numaranla git paranı çekmeye çalış.
Bu toplu tutara Haziran dönem aylıgı dahil değil. Haziran dönem aylığını doğum tarihinin son rakamına göre PTT şubesinden çekebilirsin.
Tekrar hayırlı olsun diyorum:)
Doğum tarihine göre dönem aylığını çekebileceğin günü öğrenmek için şu linke bak:http://www.engelliler.biz/forum/202...basvurusu-icin-gerekli-belgeler-ve-surec.html

Cok teşekkür ederim abla:) 1.5 sene sonra hayırlı haberi alabildim,Allah razı olsun.site işinden anlamıyorum ablam doğrum günümü yazsam hangi aylarda ve kacında gidip parayı cekebileceğimi söylerseniz sevinirim. 01.02.1980

Doğum yılın 1980 ve son rakamı "0" olduguna göre her dönemin 5. günü çekeceksin.
"Doğum tarihinin son rakamı 0 – 5 olan kişilere her dönemin 5 inci günü. "

Haziran dönemi: 5 Haziran
Eylül dönemi: 5 Eylül
Aralık dönemi: 5 Aralık
Mart dönemi 5 Mart
NOT: Dönemin 5. günü eger tatil gününe rastlarsa tatili takip eden günde çekeceksin.

Bu aylıklar Mart, Haziran, Eylül, Aralık olmak üzere, üçer aylık dönemler halinde ödenmektedir.Ödeme Günleri : Ödemelerde oluşabilecek yığılmaları önlemek amacıyla;
Doğum tarihinin son rakamı 0 – 5 olan kişilere her dönemin 5 inci günü.
Doğum tarihinin son rakamı 1 – 6 olan kişilere her dönemin 6 ıncı günü.
Doğum tarihinin son rakamı 2 – 7 olan kişilere her dönemin 7 inci günü.
Doğum tarihinin son rakamı 3 – 8 olan kişilere her dönemin 8 inci günü.
Doğum tarihinin son rakamı 4 – 9 olan kişilere her dönemin 9 uncu günü.
Ödeme yapılmaktadır.

Haziran ayının 5.günündemi gidecem ablam

Üst Alt