Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı için başvurdum. Evrak takipte kaydım ne zaman olur?

Abla özür sicil no dediğin neydi kimliği götürsem yeterli değilmi ve sicil no dediğinizi nerden alcam yada bulcam.

Ablam, evrak takipte emekli sicil no diye yazıyor zaten. Oradaki sicil numaranı diyorum.

kalem hnm iyi akşamlar dlrm...bir arkadasımında buna benzer bir sorunu var.2008 yılında 2022 aylığı için evraklarını göndermıs.2 ay sonra evrakta eksıklık var diyerekten tekrardan evrak istemıs ankara.arkadasımda o ara adres deiştırmış evrağı göndermeyıde unutmuş.aradan 3 yıl gecmış acaba bu maas şu anda ne durumdadır.bilgi verırsenız memnun olurum.saygılar...

Evrak eksikliği var denmişse bu aylık baglamada etkili bir evraktır ve bu evrak gönderilmemişse işlem yapılmasına devam edilemez. Once yine de evrak takipten durumunu incelesin bi:http://kesenek.sgk.gov.tr/Yaslilar/Welcome.do
Orada evrak açıklamaları kısmında yazılanları da bana aktarın. Bu bilgilerle size kesin bir şey demem imkansız.
İstenilen evragın ne olduğu vs önemlidir çünkü. Evraktaki eksikliğin ne oldugunu da öğrenip bana bildirin.

Üst Alt