Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı takip sitesindeki 'evrak işleme alındı' ne demek?

oturan boğa abicim evragımdaki değiklikleri forumdada yayınlıyorum hem arkadaşlara bilgi verme hemde kendim bilgileniyorum.evragımda bugunki değişikliği yorumlarmısın sana zahmet

evrak tahsis servisine gönderildi deniliyor sence son aşamaya gelindimi yoksa hala umutsuz bekleyişe devammı :S

demin kontrol ettim evragımda yıne değişiklik yok
çok ama çok agır işliyor ya

arkadaşım anne yada babada maaş alan var mı ,ailede kaç kişi birlikte yaşıyorsunuz,bu onuda detaylı bilgi verirsen daha kolay çözebiliriz belki
bir de resi açamadım tahsise ne zaman gitmiş onu da yazarmısın litfen?

sevgili didem evrak 17,07,2008 tarihinde tahsisler servisine yollandı.
babam bagkurdan emekli
9 kardeşiz :):)

540 lira emekli maaşı alıyor babam, aylık gelirimiz 1 milyar civarı

sence muhtaçlık sınırını geçiyor mu acaba geliri? yani yeni muhtaçlık sınırı 82 ytl

işin açıkçasını söylemek gerekirse geçiyorda ben kılıfına uydurdum evraklarımı bizim ilçe küçük herkes birbirini tanıyor o yüzden dolayı olmayacak işlemler bile yoluna giriyor.gelire bakacak olursan ben şuan istanbulda bir textil fabrikasında ustabaşılık yapıyorum :):) bilmem anlatabildimmi

arkadaşım durumda değişiklik var mı..bir de muhtaçlık mührünü hangi kurum vurmamış açıklar mısın?

arkadasım muhtaçlık kararını ilk önce baglı bulundugun vergi dairesi senın hakkında araştırma yapıyor. atıyorum banka,maliye,tabu,vergi dairesi tüm bu kurumlardan mal varlıgın olmadıgına dair sana verilen forma mühür vurduruyorsun ondan sonra emniyet amirliği hakkında araştırma yapıp ilgili kuruma yazı yazıyor en son ilçe kuruluna giriyor kuruldan çıktıktan son aşama olarak kurul başkanı imzalayıp mühürleyip ankaraya yolluyor dosyanı.benım evragımdaki durum ise kurul mührü ile imzası eksikti tamamlandı yollandı başka bır eksık çıktı bu seferde dosyada hiç bir mal varlıgı yoktur maaş almasında her hangi bir sorun yoktur diye yazıeklenmesi lazımdı oda eklenmemiş evragımdaki 6,7 madde onu kastediyor şimdi aradan 2,5 ay geçmesine ragmen evragımda her hangi bir değişiklik yok tek değişiklik '' EVRAK TAHSİS SERVİSİNE YOLLANDI '' yazısı

bıraz uzun oldu ama neyse :)

oturan boga abicim bir bakarmısın ya evrağım hala aynı yerde sayıyor

bigi edinme servisine sordugumdada evragınız işlemde diyor ne zaman atar bu iş sence başvuru tarıhım 17,10,2007

Bir şey anlamadım Bayram. 6.7. madde ile ilgili olumlu ya da olumsuz bir gelişme de not edilmemiş.
Şu numaraları arayıp sorsana:

0312 458 12 60
0312 458 10 38
0312 458 10 39
0312 458 10 40

arkadaşlar pasif dendigine göre aylık baglanmamıştır. evrak işlemleri sonuçlanana kadar DURUMU:İŞLEMDE yazar. bayram kardeş sen takip sitesinden durumunu konrol et sadece kimlik no ile yapacaksın.

oturan boga abi
ben demin baglı bulundugum kaymakamlıga gıttım ve 6,7 maddede bvelirtilen muhtaçlık kararındakı çelişkinin giderilmesi için yenı bı muhtaçlık kararı çıkarttım
bu kararı sana msnde göstermek istiyorum. bu kagıdı ptt ile yollasam işleme koyarlarmı bilgi edinme servisine yolladım.
ptt ile hangı adrese yollamam lazım.

bılgı edınmeye mail yolladım ama aptalca bı cevap geldı bişi anlamadım benı aydınlatırmıusın abicim
[SIZE=2]T.C.[/SIZE][SIZE=2]SOSYAL GÜVENLİK KURUMU[/SIZE][SIZE=2]BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
iyi günler sayın yetkılı sizi çok rahatsız edıyorum kusura bakmayın. evragımdakı 6/7 madde ile alakalı olan muhtaçlık kararımdakı çelişkiyi benım baglı bulundugum kaymakamlıga sordum size intikal etmiş dediler en azında yollamıslar 7 ay once. pttden kaynaklanan sorun olabılırmıs ben evragı size aps acele posta servısı ile yollayabılırım isteğinize vağlı olarak mail ilede yollayabılırım aslı bende mevcutturr evragı ilgili maliye bürosundan temin ettim.size yollayabılırım yollarsam işleme koyulurmu ?
[SIZE=2]Cevap[/SIZE][SIZE=2]:[/SIZE][SIZE=2]Kurumumuza Bilgi Edinme Hakkı Kanunu kapsamında yapmış olduğunuz başvuruya ilgili birim tarafından verilen e-posta cevabı aşağıda sunulmuştur.[/SIZE][SIZE=2][/SIZE][SIZE=2][/SIZE][SIZE=2]4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu'nun Uygulanmasına İlişkin Esas ve Usuller Hakkındaki Yönetmeliğin 12 nci maddesinin ikinci fıkrasın da;Kurum ve kuruluşlar;...tekemmül etmemiş (sonuçlanmamış) bir işleme ilişkin bilgi veya belge için yapılacak başvurulara olumsuz cevap verebilirler hükmü uyarınca değerlendirmeye alınamamıştır. Talebiniz hakkında müracaat da bulunduğunuz Birim den bilgi almanız gerekmektedir.[/SIZE][SIZE=2][/SIZE][SIZE=2][/SIZE][SIZE=2]Bilgilerinizi rica ederiz. [/SIZE]

ne yapacagımı şaşırdım

Eee tabi işlemlerin halen sürüyor "muhtaçlık sınırındaki" sorunda inceleme aşamasın da bu durumda bilgi edinme bundan başka cevap veremezdi.

Bayram, muhtaçlık yazısını kaymakamlık SGK'ya göndermiş mi?

Elinde muhtaçlık yazısı varsa, şöyle bir dilekçe ile İadeli Taahütlü olarak SGK'na gönder istersen:
Sosyal Güvenlik Kurumu
Primsiz Ödemeler Genel Müdürlüğü
Sosyal Yardımlar Daire Başkanlığı

... tarihinde yapmış olduğum 2022 sakatlık maaşı başvurum, bu güne dek hala sonuçlanmadı.
Evrak takip sitesinde, 25.07.2008 tarihinde, "6-7. madde yazısı yazısı yazıldı" denmektedir.
Ekte yer alan muhtçlık yazısı gereğince 2022 başvuru işlemlerimin devamını ve tarafıma maaş bağlanması için gereğini arz ederim

adın soyadın
tc kimlik numaran
adresin
telefonun
Sosyal Güvenlik Kurumu Primsiz Ödemeler Genel Müdürlüğü: Tuna Cad. No 7 Kızılay / ANKARA

çok teşekurler abıcım saolasın.
benim başvuruda bulundugum ilçe küçük ve tüm memurlar yerli halk oldugundan resmi kurumlarda normalde verilmemesi gereken belgeleri bile alabılıyoruz sağolsunlar sağlık raporumu bile 1 saat gibi bir sürede aldım :) ama iş ankara oldumu bizimde beklememiz gerekıyor :):):) işlemler bizim ilçede bitmiş olsaydı inan 2 günde maaş bağlatırdım kendıme yeşil kartımı bile 1 haftada aldım

evet abi yolladık dıyorlar. bence ellerine ulaşmamıs olabılır

Madem göndermişler ve işleme konulmamış, şu şekilde bi dilekçe yazabilirsin:

... tarihinde yapmış olduğum 2022 sakatlık maaşı başvurum, bu güne dek hala sonuçlanmadı.
Evrak takip sitesinde, 25.07.2008 tarihinde, "6-7. madde yazısı yazısı yazıldı" denmektedir. Başvuru yaptığım kaymakamlığa gittiğimde ise, gerekli evrakın kuruma gönderildiği söylendi. Ne var ki hala bir gelişme olmadı.
Ekte yer alan muhtçlık yazısı gereğince 2022 başvuru işlemlerimin devamını ve tarafıma maaş bağlanması için gereğini arz ederim

oturanboga abi dün kontrol ettim evragımda değişiklik olmus bana bu değişikliği yorumlarsan sevınırım şimdiden tşkler

Olumsuz bir ibare eklenmediğine göre, tahsis servisine gönderildi ve maaş bağlanmasına karar verildi. Ben böyle anlıyorum :)

170 numaralı telefonu arayıp durumu sor mutlaka... Bağlanıp bağlanmadığını söyleyeceklerdir.

dehsetsin abi ya anında cevaplıyosun :) sana seviyorum hehe :))
yanlıs anlama abide sen bence nıckını değiştir hızlı gonzales yap bence :)

bülent abi demin 170'şi aradım bana evragım hakkında evrak kontrol sitesindeki bilgileri söyledi sonucu yani maaşın bağlanıp bağlanmadıgını söylemedıler maaşın bağlanıp bağlanmadıgını tam olarak nereden öğrenebiliriz ?
öyle bır numara varmı ben netten baktım ama bulamadım bu 2022 tam bi muamma yaw adamı sinir hastası yapıyorlar

demin forumda dolaşırken aklıma bişi geldi sorayım dedim :))
arkadaşlar benım 2022 ye başvuru tarihim 16.10.2007
şimdilik evragımda bi sorun yok ödeme yazısının yazılmasını beklıyorum
sizce maaşım bağlanırsa toplu para olarak elime ne kadar geçer bir bilginiz varmı ?
başvuru tarihim 16.10.2007
özür oranım 100/40
??????

3000 tl civarında bir toplu para alırsın diye tahmin ediyorum.

demın forumda dolaşırken aşagıdakı yazıyıgördümde
sizede sorayım dedim aşağıdakı yazının sahıbı arkadaş ile başvuru süremiz aynı o bu kadar para alıyosa ben nasıl 3 alacam :)

'' evrak tahsise yollandı ise işleme alımıştır demek. 20 gun civarı sonra olumlu veya olumsuz cevap yazılıyor.

abi 170 numaralı tlf aradım 6 milyar 484 milyon yatmış hesaba !!

1 yılda 4 dönem var. Ona göre geriye doğru yap hesabı kardeşim...

demin evrak kontrol sitesinde evragımı kontrol ettim evragımda 03.04.2009 ilk ödeme yazısı yazılmıs acaba bundan sonrakı aşama ne benı bılgılendırırmısınız ?
ilk olarak toplu paramı alacam yoksa dönem maaşımı yoksa ?
para ne zaman hesaba yatar tanıtım kartı gelecekmı ödeme kagıdımı bekleyecem çok soru oldu ama tşkler

resımben resimleri, resim upload, yükleme servisi

2 hafta içinde Ziraat Bankası'na toplu paran yatar. Buna dair evraklar adresine gönderilecek. Velev ki geç gelirse evraklar, Ziraat bankası özel işlem birimine gidip sorabilirsin.

Dönem maaşını da günü geldiğinde PT'den alabileceksin.

Not: Ne kadar toplu para alacakmışsın?

Üst Alt