Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşım bağlandı. Haziran ayında maaşımı alabilir miyim?

DIRILIS yurt dışında çalıştığın tespit edilirse 2022 aylığın kesilir, bilgin olsun.

DIRILIS sen öyle san. 2022 aylığında resmi ya da gayriresmi her gelir hesaba katılır. çalıştığın tesbit edilirse gelirin hane geliirne eklenir. ve hanede kişi başına düşen aylık gelirin sınırı geçtiği tesbit edilirse muhtaçlıktan çıktığın gerekçesiyle 2022 aylığın kesilir. sen dua et bu çalıştığın süre içinde tespitin yapılmasın. çalıştığın tespit edilmezse sorun yok ama tespit edilirse aylığın kesilir.

sgk tespiti ile feshedildi engelli maaşım bi kaç önce söylemiştim size işe başladım diye . bu ek ödememi eylülde yapıcaklar mı peki yani maaşa başvuru tarihim ile işe başlangıç tarihim arasında ki zaman farkındaki ödeneği.teşekkürler şimdiden

@bekir74 ek ödeme diye bir şey yok. sen haziran dönem aylığını çektiysen ve sonra aylığın işe girdiğinden dolayı fesh edildiyse 2 ayın farkını alacaksın.

haziran dönem aylığını aldıysan ve aylığın kesildiyse eylül'de 2 aylık fark olarak 48,89 TL alacaksın sadece.

yok haziranda alamadım yeişmedi hazirandan 2 hafta önce bağlanmıştı

@bekir74 işe 12 haziran'da mı başladın ablası? sigortan da aynı tarihte mi başladı?

haziran dönem aylığını da birikmiş ödemeni de almamışsın. daha sonra sigortalı çalışan olduğun için aylığın feshedilmiş. bu durumda eylül dönem aylığını alamazsın sadece, en başta dediğim gibi. ama birikmiş ödemeni ve haziran dönem maaşını ve 2 ayın farkını alırsın ablası.

ilk sayfada yazdığım gibi 1766,06 TL + 48,89 TL (2 ayın farkı) alırsın eylül'de. sadece eylül dönem maaşını almayacaksın. bunu sana en başta izah etmiştim zaten.

evet doğrudur çok teşekkür ediyorum Kalem hanım. fakat bi sorunum var 5 haziranda sigortamı başlatmışlar. bu yüzden haziran döneminide alamıyacam galiba :(

bekir74 dediğin gibi sigorta başlangıcın 5 haziran ise haziran dönem maaşını da alırsın:) sadece eylül dönem maaşını alamazsın.

Kalem abla engelli aylığına 15 Martta başvurdum 9haziranda onaylandı bu maaş döneminde yani eylülde maasimi alabilirmiyim alırsam kaç tl alırım..

Erdo588 e-devlet şifren varsa e-devlete gir ve başvuru tarihine bakıp buraya yaz ablası. ne kadar alacağını hesaplayabilmem için başvuru tarihini net olarak bilmem lazım. 2022 aylık işlemlerin çok uzamış. bu kadar uzaması normal değil.acaba ilk başvurun ret mi edildi? emin olmam için e-devletteki başvuru tarihini bilmem gerek. ayrıca rapor oranını da yaz lütfen.

Kalem abla başvuru tarihine baktım 3.ayın 15i Haziranın 9undada onaylandı diye mesaj geldi ondan önce red edilidi falan diye hiç mesaj falan almadım rapor oranım %40

@Erdo588 o halde verdiğin bilgilere dayanarak cevaplayım.

vakıf baya geciktirmiş işlemleri. ama sonuçta alamadığın aylıkları alacaksın.

mart'ta başvurduysan aylık başlangıç tarihin 1 nisan'dır.

rapor oranın da % 40

1 Nisan'dan 1 Eylül'e kadar birikmiş paran + eylül dönemi maaşınla birlikte toplam 2947,93 TL alacaksın.

tüm ödemelerini T.C. kimliğinle birlikte herhangi bir PTT şubesinden belirlenen ödeme gününde çekebilirsin.
ödeme günleri için forumdaki haberleri takip et. bayramdan önce ödeme ihtimali de var çünkü.

Kalem
Tmm abla teşekürler. Takip ederim sağol. Niye bu kadar gecikti bende anlamadım bi kaç tanıdığımda alıyor başvuru tarihinden 2 3ay sonra maaşlarını almışlar benimki bu kadar niye gecikti bende anlamdım.

Üst Alt