Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşına artık banka kredisi çekilebiliyor

Konular
25
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar maaşını ptt den alan arkadaşlar maaşınızı deniz banka yönlendiriyosunuz yani maaşınızı deniz banka alıyosunuz deniz bank da size maaşınızın 15 katı kredi veriyor yani ben 100/85 raporluyum bin küsür maaş alıyorum ve 4.500 tl kredi çektim bu gün ve sizden istenenler ptt den e devlet şifrenizi alıyosunuz ve sosyal güvenlik kurumundan maaş bodrosunu alıyosunuz deniz bank şubesine gidiyosunuz ben maaşımı size almak istiyorum diyosunuz ve kredi çekmek istiyorum diyosunuz başvrunuzu yapıp sizi e devlet şifresi ile maaşınızı denizbanka alıyosunuz paraya sıkışık arkadaşlarımız için bunu paylaştım ve bilginiz haberiniz olsun 2022 maaşından kredi çekemez siniz diye birşey yok kredi çeke biliyorsunuz..

Ve bU Anne Bakım Parası İçinde Geçerlidir..

merhaba ptt kredi vermiyor 3 aylık diye denizbank 3 aylık maaş alanlara veriyorsa harika olur gerçekten

eğer öyle bişi varsa güzel olur valla bide bu 4500 tl nin geri ödemesi nasıl oluyor

banayı arayıp sormak lazım aslında varsa gerçcekren güzel olur motorumu yenilerim :D

kredi ödemesi fazla olmaz korkmayın maşınızın belli kısmını keserler mesala 3 aylık 1100 alıyosunuz bunun 3 aydan hesaplarsak en fazla 600 tl sini keserler daha azada ceke bilirler ozamanda süre ve faizi uzar

benimde ufak tefek borçlarım vardı öderdim uygun bulsaydım

evet ben kredimi çektim böyle bişeyde var olsa yazmazdım aylık ödemeniz 100 tl den 3 aylık 300 tl ödemeniz olur

4500 tl faizi ile birlikte kaç tl oldu üç ayda bir maaşından nekadar kesinti olacak onu merak ettim

teşekkürler peki illa 4500 tl mi olması gerekiyor. Mesela 500 tl falan da kredi çekebiliyor muyuz?

ben bugün denizbank şubesiyle konuştum dedim üç ayda bir özürlü maaşı alıyorum kredi alabilirmiyim dedi kredi veremiyoruz aylık en az asgari ücret maaş almanız lazım kredi almak için

yanlış bilgi paylaşımı oluyor arkadaşlar yanlış bilgi vermeyelim lütfen

ya zaten en yüksek alan %70 ve %100 oranındakiler 1000 civarı alıyor aylığa vurduğunuzda aylık olarak 350 tl bile etmiyor. Hiç çalışmayana devlet işsizlik maaşını bile 320 tl civarı veriyor. Siz düşünün aylık 350 tl geliri olan biri 4.500 tl kredi nasıl çekebilir? Devletimiz sağolsun asgari ücretin 3 te birini bize müstahak kılıyor. Ne yapalım artık. Başa gelen çekilir.

ben daha önce çekememiştim bi yerde 2 aylık sigorta ödemesi yaptım maaşımı işbanktan çekiyordum sigortalı işe giriş yaptığım sözde maaşımı ordan 6000 tl aldım işimi gördüm eğer böle bşey varsa 2 bile verseler iyi kredi kartı borçlarımı kapatır kartlarıda kapatır rahata ererim ama çekilebileceğini hiç sanmıyroum...

arkadaşlar burdan yazma ile olmaz kredi işi karışık iş her bankanın kendine göre şartları var bir banka vermezken diğer banka tak diye verebiliyo mesela ben bir çok bankaya hemen hemen sordum kredi için kimi direk olumsuz kimi yarı olumlu yarı olmsuz hiç ismine bile duymadığım bir banka danda ihtiyaç kredisi adı altında kredi aldım 3000 TL tabi bu krediyi nakit olarak değil eşşya olarak aldıydım

diyeceyim o ki bankalara birebir müracaat ederek sonuç alabilirsiniz burda yazma ile olmaz bir mesela x bankası bir arkadaşımıza kredi verebilir aynı x bankasına bir başka arkadaşımız gider vermeyebilirde bankalar böle bişe siz lendiniz müracaat edin verirlerse alırsınız vermezseler bir başka bankaya müracaat edersiniz

ya arkadaşlar konuyu düzgünce okuyun müraacat edin bankaya gidip dersen kredi istiyorum diye tabi banka kredi vermez gidip ben maaşımı buraya almak istiyorum diyeceksiniz ve gereken evrakları size söylicekler bu kadar basit krediyi ben aldım böyle birşey yok die bişey yok düzgün okuuyun yazıyı

bugun arkadaşın dediği gibi deniz bankı aradım bankalarına geçiş yapabilirmiyim sordum istanbul sefaköy şubesinden oğuzhan bey alabilirsiniz dedi gittim bireysele alınır dediler başta sonra bi müdürlerimidir nedir bi bayanı aradılar olmaz alınmaz dediler ve dolayısıyla alınmadı.. Saygılar...

yalnız krediyi sormadım önce maaşımı oraya aktarıp artık ordan alabilmeyi sordum kabul görmedi..

bir taraftan 2022 maaşı düşük yetişmiyor deniyor bir taraftanda kredi kullanmak isteniyor bu tezatlık degilmi hangi para ile kredi ödenecek..

eet olumsuz

ertuqrul tek gelir bu olsa geçinilirmi sence akıl var mantık var...

sonuçta kredi çekmek isteyen nasıl ödeyeceğinide hesaplamıştır nihaytinde 3aylık maaşlada geçinmek imkansız ama yaşıyoruz :))burdak konu verilip verilmeyeceği bende aradım olmadığını sölediler ama şubeler arasında bile bazen tezatlıklar oluyo o yzden bide şb ile görüşücem.

444 0 800 denizbank müşteri hizmetleriyle konuştum bide ilçedeki şubeyle konuştum ikiside olmaz dedi

sonuçta bende bu maaşı alıyorum bende engelliyim ve gittim maaşımı oraya aldırdım kredimi çektim hepsi bu :)

vermiyor denizbank ben dün başvurdum bugün aradılar onaylanmamış

bende dün gittim çokta ilgilendiler fakt maaşımı bankaya alamadıkları için vermediler yani olumsuz maalesef

ptt kredi veriyo zaten ama 2022 den maaş aalanlara değil daha önce görüşmüştüm zira olmadığını sölediler.

2022 icin gecerlimi degilmi noraml maaşcılara veriyorda

deşim bu maaş normal maaşmı yoksa 2022 sen 2022 maaşımı alıyorsun 2022 maaşı alıyorsan herkes kredi cekebilir ama nromal üc aylıklar cekebiliyor diye biliyorum

yaf ben baktım ptt banka da normal emekli liler alabilyormuş 2022 degil

Üst Alt