Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşına artık banka kredisi çekilebiliyor

arkadaşlar 2022 maaşıyla kredi vermiyorlar işte......... bırakın peşine düşmeyiniz. delinin biri kuyuya taş atıyor bizde peşine düşüyoruz. farzedelim ki alınabiliyor . o parayı alıpta hayır göreceginizimi sanıyorsunuz asla faizli paradan hayır gelmez. faiz bi haneye girdimi daha iflah olmaz o insanlar bu benim düşüncem benim 2022 yi kestiler biraz dürüst olmak lazım benim hakkıma böyle hayırlıymış belki... muhtaclık kriterlerim uyarsa tekrar baş vururum ve konuyu kapatırım. yapacak birşey yok çıkıp burda gövde gösteri yapmam ( fikir alışverişi yapmak güzeldir ) eger yapılacak bi şey varsa gider resmi mercilere baş vururum hakkım neyse alırım almışımdır.. ALLAH İNSANA AKIL VERMİŞ. saglıklı kararlar alabilmek için önce tevekkül etmek lazım zaten zaman ve sabır..

denizbanka sordum bugun 2 saat konuştum ptt aldıgınız maaşı denizbanka aktarınca maaşının 18 katını veriyorlar

hiç bir banka engellilere kredi vermiyor bütün bankaları gezdim vermiyorlar birtek belki ing bank verebilir üç aylı maaşllara vermezler kardeşim

denizbank veriyor finansbankata öyle ankarayı aradım 144 tabiki kredi kullanabilirsiniz dedi

ben denizbanka gittim banka degişikligi yapman gerek dediler deniz banka alırsanız verrriz dediler ama 2022 maaşı banka degişikligi olmuyor oluyormu bilmiyorum bilen varsa cvp verirse sevinirim

Engelli maaşına kredi veren banka teb bankası

Ben geçen sene her bankayı denedim yalnızca TEB Bankası kredimi onayladı 3500 tl kredi verdi bu haziranda 1 yıllık kredimi 346 tl he ay ödeyerek borcumu bitirdim. TEB Bankası hariç 5 ayrı bankadan kredi kartlarım olduğu halde bu 5 banka kredi başvuruma onay vermedi yalnızca TEB bankası hiç bir şart koşmadan kredimi verdi. Şimdi ev alabilmem için tekrar TEB Bankasına daha yüksek 15000 tl kredi istedim onaylanırsa tekrar yazarım. SAĞLICAKLA KALIN

ben denizbanka gittim izmir hatay subesıne olmuyor vermiyorlar kredi. hemde eşim ve benim maaşımız 1950 tl olmasına ragmen siz nerden aldınız krediyii...

simdi kredi alabiliyormuyuz alamıyormuyuz kredi olmasa bile kredi kartı veriyorlarmı verseler bile ne kadar limit veriyorlar %50 benim 2022 maaşı var yardımcı olurmusunuz

Konu başından beri o kadar gereksizki müdahil olmayı bile gereksiz gördüm ama bir kaç açıklama yapmaya çalışayım..

Arkadaşlar her hangi bir banka gelir düzeyinden dolayı kredi kapılarını açsa bile bodrolar ve kendi araştırmalarına bakarak kredi verir.

Siz sosyal yardım yani devlet desteğine karşı bir kredi talebinde bulunduğunuz durumlarda olaki size kredi verldi o maaşınızın akibeti değişse bile mevcut ödemelerinizi tahsil edecek pozisyonlara bakar baba kardeş bakmaz yani kısacası bu tarz borçlanmalar sizin şahsi müracatnızın dışınıda bağlar

Bazı arkadaşlartımızın halen kredi kredi kartı gibi tmm acil ihtiyaçlara binayen gerek duysa dahi girişmemelerini tavsiye etmem.

Garantisi olmayan para dönüşleri açısından banka araştırmalı merkez bankası tarafından gerçekleştirilemktedir.

arkadaşım yalan yanlış şeyler söylemeyın ınsan lara ptt den denız bana aktarın maşınızı dedınız hıc brsey olmuyor öyle bır kredı onayı yok bugun boşu boşuna benı yordunuz ınsana umut vermeyın:mad:

arkadaşlar kesinlikle çekilmiyor banka degişikligi olmuyor zaten 2022 aylıgı için

ne yazıkkı hiç bir banka 2022 maaşlarına kredi vermiyo ben bütün bankaları dolaştım olmaz dediler

Slm

Slm sizce 10 bin 15 bin cikarmi bana 1845 tl maaş alıyorum 3 ayda bir ve maaşı mi PTT den alıyorum bilgilendirirseniz

Çıkmaz bu paralar gelir olarak gözükmüyor ben altı yıldır bakım maaşı olıyom banka buna gelir değil yardım olarak görüyor eğer belgelenebir gelirimiz varsa ozaman kredi kullanan bilirsiniz

Araştirmalarıgore 2022 engelli ayligina kredi cekilebiliyormus bircok internet sitesi verilebiliyor diyor ama bn emin degilim aranizda 2022 masiyla kredi cekebilen varmi varsa odeme sekileri nelerdir nekadar cekdiniz bni aydinlatrsaniz sevinirim.

Arkadaslar bnde ayni konudan müzdaribim internette engelsiz kredi faln diyolar vermiyolarmi ? Ptt den cekebilirsiniz deniz bank faln iki üctame bankadan cekebilirsiniz diyolar ne yani okadar cekebilirsiniz engeksiz kredi faln diyolar vermiyolarmi ? Yuh gercekden yazik gunah degilmi mileti umutlandiriyolar sonra vermiyolar mis bu konuyla alakali ciddi ciddi bilgisi olan yazsinda bizide bilgilendirsin gercekden

Arkadaşlar şu saçma işleri bırakın paranızı helâmınsan yiyin haram karıştırmayın olmaz öyle bişey saten

Kredi çekmenin 2022 maaşı ile ilgisi yok. Kredi notun yüksek olduğu için kredi veriyorlar 2022 maaşı aldığın için değil. İstersen ayda 10 bin tl gelirin olsun kredi notun düşükse 1 lira bile kredi vermezler. Herşeyi biz engelliyiz bize her konuda öncelik var moduna bağlamayın...

Üst Alt