Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşına başvurum kabul edilmiş. Ne kadar alırım?

Şöyle yapacaksın:

ekrana gelen SİGORTALI SORGULAMA menüsünde istenilen bilgiler yazıldıktan sonra açılan SAĞLIK PROVİZYON SORGULAMA ekranına sorgulama yapılacak. tarih girilmek suretiyle sağlık yardımlarına müstahak olup olmadığı tespit edilebilecektir.
Bugünkü tarihi yazabilirsin mesela.

yazdım ablam öyle birşey yazmıyor
AdıERCAN
SoyadıÜSTÜN
CinsiyetErkek
Doğum Tarihi04.09.1985
Yakınlık TürüKendisi
Tescil Kapsamı60/c3 2022 65 Yaş
Yararlandığı TC Kimlik No.....................
GSS Kapsamı60/c-3 kapsamında sigortalı olanlar
Sicil No................

Provizyon Tarihi01.04.2013
Sigortalı TürüDiğer
Katılım Payı MuafiyetHayır
Sorgu Sonucu 0000 - Müstehaktır, provizyon alabilir.

bunlardan başka birşey yazmıyor ablam

E tamam bu da zaten sağlık provizyon sorgulama sonuçların.

2022 aylığı aldığından dolayı 5510 sayılı kanun 60/c3 'e gore GSS'lısın ve saglık hakkından yararlanıyorsun:)
Yani 2022 aylığın aktif ve bundan dolayı GSS'lısın.
Başka şey yazmaz ki burada. Sen ne öğrenmek istiyorsun?

Ayrıca T.C. kimlik ve sicil no'nu sil oradan.

hani ne kadar para aldıgım falan onlar yazmıyor topl para aldıklarım yazmıyor
birde birşey srocaktım abla E devlet sorgulama yaptık şans eseri bir milyara yakın gıda parası falan yazıyordu o demek ablam

Ablacım bu sadece sağlık provizyon sorgulama sonuçları. Burada aylık miktarları alacagın toplu para vs 2022 aylıgıyla ilgili detaylar yazmaz.

Dediğim miktarda alacaksın sen aylııgını. bana güven. boşuna ümitlenme ablası oldu mu?
1 milyarlık gıda parası vs bir şey yok. oldu mu? bana güven.
Niye bunları yazıyorum sana peki? Boşuna heveslenip sonra hayal kırıklıgı yaşamaman için.
Gerçek bunlar ablası anlaşıldı mı?
Biraz sabret Eylül'de alacaksın paranı ve benim dediğim miktarda alacagını goreceksin bu gibi şeyleri düşünme sen.

tamam ablacım yol gösterdigin icin tşk ediyorum elimden tuttugun icin allah razı olsun eyvaallah

ablam kolay gelsın az önce 144 aradım ne zaman aylık alacagım veya nerden alacagım , dedi aylık aktıf ama nerden yada nasıl bişey soylemedı bellı degıl ,6 eylulden ıtı baren arayın acaba bu soyledıklerınden bişey anladınmı yoksa normalmı veya anormalmı

nextby

Doğum tarihinizin son rakamı neyse eylül ayının o tarihindee bağlı bulunduğun yerin ptt şubaesine git büyük ihtimalle maaş ve diğer artı beklediğin süreyi kapsayan parayı alırsın önceden maaş ptt diğer ödemeleri bankadan yapılıyordu ama şimdi tamamı ptt den olması gerekiyor.

ustad tşkler benim anlamak ıstedıgım yanı normalmıdır henuz hesabınızda ne kadar para var bellı degıl eylul 6 sından sonra bizi arayın dedı yatıp yatmayacagı da o gün bellı olur ama maaşın aktıf tır dıyor zaten 6 aydır alamadım sıstemden kaynaklanan hatadan dolayı aylıkım durmuştu yenı rapor verdım o da kabul oldu tem-agu-ayı ile bırlıkte alacagımı söyledı vakıftakı görevli bundan 1 ay önce ama 144 öyle deyınce dedım acaba bır sorunmu var ? bide bazı arkadaşlar diyorlarki 144 aradık hesabımızda ne kadar para var söyluyorlar ama benn 144 aradıgımda şu an hesabınızda para gorunmuyor eylul 6 sından sonra bellı olur benıkın bellı olmaması normalmı

Normal ablam. Aylığın aktif bu önemli. Eylül dönem aylığın da ödenmek zorunda zaten. Toplu paran hesaplanmamış ya da bilgilerin sisteme geçmemiş olabilir. Eylül'e yetişir inşallah.
Paranı alırsın yani Eylül'de.

melek ablam sana cok tşkler öyle 144 soyleyınce kafamda soru ışaretı oldu

ablam bide ben bişey anlamadım bir arkadaşım bugun sagılk kurula gırdı astım raporu olmasına ragmen hic puan vermedi bel-ve boyun fıtıgınada işlem gerektırmez dedı kagıdı bana gosterınce ben şok oldum

Az önce 144'ü tekrar aradım. Başvurunuzu mayıs ayında yapmışsınız dedi ama haziran dahil mi dedim bilgi görünmüyor dedi.:) 9 eylül gibi alabilirsiniz dedi. Acaba, 7 eylül cumartesi günü, öğlene kadar açık PTT'ler, alabilir miyim ki? Son rakam 3

Üst Alt